Türkiye’nin İlk akademik dil okulu

Türkiye’nin İlk akademik dil okulu

1984 yılında İzmir de akademik camianın yoğun talebi üzerine kurulan Akademik Batı Dilleri Türkiye’nin ilk akademik dil okuludur. Dili sadece dil bilgisi öğretmekten ziyade kültürel bir oluşum olarak görmesi sebebi ile her dilin kendine ait deyimler, bağlaçlar, tamlamalar ile Semantics/Anlam Bilimi oluşturduğunu esas alarak bir müfredat içeriği oluşturmuştur. Bunun yanı sıra, uyguladığı eğitim programlarıyla hem kelime, dil bilgisi, okuduğunu anlama gibi yazılı becerileri hem de konuşma ve dinleme gibi daha aktif şekilde kullanılan becerileri en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Yeni bir bakış açısıyla İngilizce öğrenmek artık gözünüzü korkutmasın

Kendine özgü eğitim metotları ve sistemi ile fark yaratan  İzmir İngilizce dil kursu  eğitiminizde doğru adres. Sıradan ve alışılmış öğretim müfredatlarının verimliliğinin azlığını, oluşturduğu vakit ve emek kaybını ortadan kaldırmayı hedef edinmiş İzmir İngilizce dil kursu Akademik Bati Dilleri Yabancı Dil Kursu bünyesinde çalışan alanında uzman öğretmen kadrosu, hazırladığı özgün eğitim sistemine uygun yayınları ile birlikte öğrenci ihtiyacına yönelik eğitimlerine devam etmektedir.

Yabancı dil eğitim müfredatları ile dört temel becerinin birbirine entegre edilerek harman edildiği bir yöntem izlenerek dil yetkinliğiniz artırılmaktadır.

Gerek yurt içinde gerek yurtdışında birçok üniversitede görev alan hocalarımız ile aktüel konuları içeren materyaller kullanarak dilin dört temel becerisi olan okuma, dinleme, yazma ve konuşma teknolojik sistem entegrasyonu ile öğrenciye aktarmaya devam etmektedir.

İzmir İngilizce Kursu dilin en önemli becerileri konuşma ve dinleme yetkinliklerini tamamlayarak öğrencilerimiz gerçek hayatta karşılaşabileceği her türlü ortamda kendini hem yazılı

Uzman eğitim kadrosu, özgün eğitim müfredatı ve kapsamlı yayınlarıyla Türkiye’de pek çok doktor, mühendis, akademisyen, iş insanı ve üst düzey yönetici yetiştiren kurumumuz ilk günkü inancıyla eğitim hayatına devam ediyor