Bankaların promosyon tutarları değişti! Emeklilere ödenecek yeni promosyon

Bankaların promosyon tutarları değişti! Emeklilere ödenecek yeni promosyon

2024 Ocak zammı gelmeden Bankaların promosyon yarışı başladı! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?Emeklilere ödenecek promosyon ücretleri değişti

Bankaların Promosyon Yarışı Başladı: Emeklilere Yüksek Tutarlı Ödemeler! Yeni yılın gelmesiyle birlikte, memur ve emekli maaşlarına zam geleceği gibi banka promosyon ücretlerinde de artış yaşanacak. Özel bankalar, promosyon yarışında öne çıkmak için güncelleme çalışmalarına hız verdi. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar.

Emeklilere, maaşlarını kendi bankalarından almaları karşılığında ödenen promosyon tutarları son dönemde oldukça yükseldi. Bazı bankalar, 13 bin liraya kadar çıkabilen promosyon tutarlarını daha da yukarı çekmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Promosyon ödemeleri bankadan bankaya değişkenlik göstermekle birlikte, yüksek tutarlı ödemelerin yapıldığı bankaların sayısı artıyor.

lira-7982667-1280.png

Emekliler ne kadar promosyon ücreti alacak?

superhaber.com sitesinde yer alan haberde; Emeklilere ödenecek promosyon ücretleri belli oldu.

SINIR YÜKSELTİLİYOR

7500 TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı Ocak ayında yeniden artacak. Emekli promosyon sınırları da bu rakamın çok altında kalacak. Bu nedenle yeni dönemde emekli promosyon sınırlarının yükseltilmesi bekleniyor.

Emekli promosyon sınırları ne olursa olsun bankalar bu rakamların üzerinde kendi kampanyalarını düzenleyerek rakamı yukarı çekiyor. Hem en düşük emekli maaşı hem de Ocak zammı öncesi bankalar kesenin ağzını açtı.

Sözleşmeniz 3 yılı dolmasa bile promosyon aldığınız bankaya kalan sürenin ödemesini yapıp başka banka ile anlaşıp yüksek promosyon ödemesi alabilirsiniz. Ancak bankada kredi kullanmışsanız kredi bitene kadar banka değiştiremezsiniz.

İlgili Haberler