Esenyurt Belediyesi, çiftçinin elinde kalan patatesleri aldı; ihtiyaç sahiplerine dağıttı

Esenyurt Belediyesi Niğde'nin Albay beldesindeki çiftçilerin elinde kalan 300 ton patatesi satın aldı. Patatesler, 10 kilogramlık filelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz dağıtılmaya başlandı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerinin devam edeceğini belirten Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlisi Canan Düzcü, “Niğdeli zor durumdaki çiftçilerden almış olduğumuz patateslerin, dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtımına başladık. Dar gelirli ailelerin yayındayız, belediyemizin sosyal destekleri devam edecek” dedi.


ÇİFTÇİ ERDOĞAN: BOZKURT, ÇİFTÇİMİZİN SESİNİ DUYMUŞ
Ürünleri ellerinde kaldığı için zor günler yaşadığını söyleyen çiftçi Ahmet Erdoğan, “Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, çiftçimizin sesini duymuş ve bir nebze de olsa bize yardımcı olmuştur. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyoruz. Vefa borcumuz oldu” dedi.


DAHA ÖNCE DE SÜT DAĞITILMIŞTI
Esenyurt Belediyesi, daha önce de ‘Üreticiden Tüketiciye Aracısız Sağlıklı Gıda’ çalışmaları kapsamında Eskişehirli üreticilerden 180 bin litre sütü satın alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmıştı.