Ünlü kebapçıdan Erdoğan'a 'asgari ücret' tepkisi

Türkiye'nin ünlü kebapçısı Bedrettin Aydoğdu, personelleriyle çektiği video ile asgari ücrete tepki gösterdi.

Ünlü kebapçı Bedrettin Aydoğdu, açıklanan 22 bin 104 TL'lik  asgari ücretine personelleriyle bir video çekerek asgari ücret zammına tepki gösterdi.

Erdoğan'ın açıkladığı asgari ücret zammına yönelik tepkiler devam ediyor.

AKP'li Cumhurbaşkanının 22 bin 104 TL olarak açıkladığı yeni asgari ücrete kamuoyunda 'Bedri Usta' olarak bilinen ünlü kebapçı Bedrettin Aydoğdu da personelleriyle birlikte çektiği video ile tepki gösterdi.

"ASGARİ ÜCRET ÇOK AZ"

Kendisinin çalışanlara asgari ücretin üzerinde ücret verdiğini söyleyen Aydoğdu, şu çağrıda bulundu:

"Asgari ücret çok az, çok az. Allah herkesin yardımcısı olsun, gerçekten çok zor. Bir ev kirası 20 bin lira. Bu adam 22 bin lira alsa bile ev bulamıyor. 30 bin liralık ev yok, 25 bin lira da bulmak zor. Kurban olayım, daha imzalamadınızsa artırabiliyorsanız artırın."