21 Milyon İle Türk Kripto Para Piyasasını Tek Yerden Takip Edebilirsiniz

21 Milyon İle Türk Kripto Para Piyasasını Tek Yerden Takip Edebilirsiniz

Tüm geleneksel piyasalarda olduğu gibi kripto para piyasasında hem borsaların hem kripto para birimlerinin anlık olarak takip edilebilmesi her geçen daha önemli hale geliyor.

Tüm geleneksel piyasalarda olduğu gibi kripto para piyasasında hem borsaların hem kripto para birimlerinin anlık olarak takip edilebilmesi her geçen daha önemli hale geliyor. Hatta kripto para piyasasında anlık takiplerin geleneksel piyasalardan daha önemli olduğu ifade edilebilir. Çünkü kripto para piyasasında fiyatlar oransal olarak çok daha fazla değişirken, değişimler de çok hızlı gerçekleşiyor.

21 Milyon Nedir?

21 Milyon Türk kripto para borsalarını ve bu borsalarda yer alan kripto para birimlerini anlık olarak takip edebileceğiniz, borsaları karşılaştırabileceğiniz ve aynı zamanda güncel haber takiplerini de yapabileceğini bir platform olarak tanımlanabilir. 

img-20210915-163810.jpg

Buna ek olarak 21 Milyon kripto para fiyatlarını Türk Lirası bazında sergilemesi ile de ön plana çıkıyor. Benzer platformlar genellikle dolar paritesini kullanırken, 21 Milyon kullanıcılarına TL bazında takip imkanı sunuyor. Bu da özellikle Türk Lirası ile işlem yapan kullanıcılar için oldukça önemli bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Öte yandan  21 Milyon’da Türk kripto para borsaları hakkında puanlama, pariteler hakkında bilgi, işlem hacimleri ve bitcoin borsaları ile ilgili diğer detaylar yer alıyor. Bu özellikler sayesinde hem eski yatırımcılar kullandıkları borsaları karışlaştırabiliyor hem de yeni yatırımcılar hangi borsayı kullanmak istediklerini seçebiliyor. 

21 Milyon’un Özellikleri

Platformda “21 Milyon Puanı” adı verilen bir puanlama sistemi de bulunuyor. Puanlama 21 Milyon ekibi tarafından yapılıyor ve hesaplama yapılırken platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanılıyor.

Bunlara ek olarak kullanıcılar “Türkiye’deki kripto para birimleri” sekmesini kullanarak coin’lerin; TL cinsinden fiyatlarını, 24 saatlik, 7 günlük ve 30 günlük fiyatlarını ve Türkiye’deki 24 saatlik hacimlerini anlık olarak görüntüleyebiliyor.

Ayrıca platformda kazandıran ve kaybettiren kripto para birimleri de görüntülenebiliyor. Bu sekmelerde kullanıcılar, hangi kripto para birimi son 24 saate, son 7 günde ve son 1 ayda ne kadar kaybettirmiş ya da ne kazandırmış görüntüleyebiliyor.