Adana’da Gelişmiş Buz Lazer Epilasyon Deneyimi

Adana’da Gelişmiş Buz Lazer Epilasyon Deneyimi

Lazer epilasyonda yeni bir dönemi temsil eden Buz Lazer, Adana Lazer Epilasyon merkezleri hızla yayılmaktadır. Ağrısız ve güvenli bir lazer epilasyon deneyimi Lazer Epilasyon Adana merkezlerini tercih edebilirsiniz.

Lazer epilasyonda yeni bir dönemi temsil eden Buz Lazer, Adana Lazer Epilasyon merkezleri hızla yayılmaktadır. Ağrısız ve güvenli bir lazer epilasyon deneyimi Lazer Epilasyon Adana merkezlerini tercih edebilirsiniz.

ışık içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Buz Lazer Epilasyon

Günümüzde en çok tercih edilen medikal estetik yöntemlerinden biridir. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın acısız ve konforlu yolu olan Buz Lazer kadın erkek herkesin tercihi. Koyu tenli kişilerde de yapılması mümkün olan bu yöntem güneşlendikten 1 hafta sonra bile yapılabilmektedir.

Buz Lazer ailesinin üyeleri Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium gelişmiş teknolojisiyle etkili, güvenli, yan etkisi olmayan, hızlı ve ağrısız lazer epilasyon deneyimini sizlere sunmaktadır.

Alexandrite, Diode ve Nd:YAG dalga boylarının tek bir sisteme entegre edilmesiyle tüm cilt renklerinde ve kıl tiplerinde etkili epilasyon uygulamasını sağlamaktadır. Ayva tüylerin etkili bir şekilde ortadan kaldırılmasında ve yayılmamasında etkilidir. Bu sayede açık-koyu ten, kalın-ince kıl gibi geniş bir yelpazede istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün.

Buz Lazer Uygulamasının Yan Etkisi Var Mıdır?

Ciltte herhangi bir travmaya sebep olmamaktadır. Yanık, lekelenme ve tüylerin artması veya yayılması gözlenmemektedir. SHR tekniği ile kademeli ısınma sağlanır, -3 dereceye kadar cildin soğutulmasını sağlayan uygulama başlığı sayesinde ağrı hissedilmez aksine ferah bir tedavi süreci geçirilir. Kademeli ısınan lazer enerjisi bu sırada kıl kökünün folikülünü tahrip ederek etkili bir sonuç elde edilir.

Özellikle erkekler sırt ve göğüs; kadınlarda genital bölge gibi hassas alanlarda ağrı hissedilmesine engel olan bu teknik sayesinde Buz Lazer en çok tercih edilen yöntem olmaktadır.

Geniş tarama başlığı sayesinde daha büyük bir alanda çoklu atım yapılarak uygulandığından dolayı daha hızlı bir uygulama sürecinin oluşması sağlanmaktadır. Bu nedenle kullanıcılar gün içinde kolayca uygulama yaptırabilmektedir. 

Buz Lazer Nerede ve Ne Zaman Yaptırılabilir?

Ergenlik bitimiyle birlikte kadın erkek herkesin uygulama yaptırabileceği Buz Lazer her mevsim yaptırılabilir. Ice teknolojisi sayesinde bronz tene dahi uygulanabilir olduğundan yaz mevsimin de de uygulama yaptırabilirsiniz.

Buz Lazer uygulamasına artan rağbetle birlikte orijinal cihazların kullanılmadığı taklit cihazların kullanıldığı merkezler açılmaktadır.  www.buzlazer.com web sitesinde ülkemizdeki tüm gerçek Buz Lazer merkezleri yer almaktadır. Size en yakın merkezi sayfayı ziyaret ederek bulabilirsiniz.