Af istemiş, hastanede ziyaret etmişti…Çakıcı’dan Bahçeli’ye zehir gibi mektup

Af istemiş, hastanede ziyaret etmişti…Çakıcı’dan Bahçeli’ye zehir gibi mektup

Alaattin Çakıcı'nın, bugün hastanede kendisini ziyaret eden Bahçeli'ye 2015'te gönderdiği mektup ortaya çıktı. Mektupta, "İnsan bu kadar aciz, egoist, ve bencil olamaz" ve "Miladı dolmuş, yürüyen Buda kılıklı efendi" gibi ifadeler yer alıyor.

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın, 'kader mahkûmları'na af isterken ismini veren ve bugün de kendisini tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye gönderdiği, ağır ifadeler yer alan bir mektup ortaya çıktı. Çakıcı'nın 2015'te gönderdiği mektupta, Bahçeli'ye "İnsan bu kadar aciz, egoist, ve bencil olamaz" ve "Miladı dolmuş, yürüyen Buda kılıklı efendi" diye yazdığı görüldü.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Çakıcı, 12 Eylül 2015 tarihinde o dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı olan Celal Adan'ın hayatını kaybeden annesi Hacı Fatma Adan'ın cenazesine çelenk göndermişti. Tabutun arkasına konulan çelengin üzerindeki 'Alaattin Çakıcı' yazısı bazı kişiler tarafından sökülmüş, daha sonra çelenk, uzak bir noktaya götürülerek, tekrar 'Alaattin Çakıcı' yazısı üzerine iğnelenmişti.

Çakıcı da bu olaya kızarak , Edirne F Tipi Cezaevi'nden UYAP kayıtlı bir mektup göndermiş, Bahçeli'ye yönelik 'ağır' ifadeler kullanmıştı

‘BİR ÜLKÜCÜYE 1 TL Mİ GÖNDERDİN?’

İşte o mektuptan;

" TBMM MHP Grup Başkanlığına / Ankara

Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli efendi.

Cenazede bir insanın ebediyete intikal eden , 40 yıllık dostunun annesine gönderilen çelengi sorun haline getirdiğini, basından öğrendim.

İnsan bu kadar aciz, egoist, ve bencil olamaz.

Sen kimsin? 1980 öncesi ne hizmet yaptın? Hapishanede yıllarca mı yattın? Bir ülkücüye cezaevlerinde 1 TL mi gönderdin?

Senin için batının ajanı diyorlardı. İnanmıyordum.

Senin kalbinin Türk Cumhuriyetleri için sevgi olduğuna inanmıyorum.

Parti içinde demokrasi olmazsa iktidara gelsen, ülkede nasıl demokrasiyi oluşturacaksın.

"Miladı dolmuş, yürüyen Buda  kılıklı efendi.."

Bu faşist düşüncelerine devam edersen, bu şerefli camiayı tamamen yok edeceksin.

Yüreğin yiyorsa, beni öldürtecek ..... var mı sende... Adam gibi eğer dava adamıysan camiayı telef etme. Ya da onursal ol. Partiyi ehline bırak.

Biri senin dışında bir açıklama yaparsa, ağzımın ayarı yok. Ağır konuşurum.

Allah seni egolarından arındırsın.

Alattin Çakıcı

İşte Çakıcı 'nın Bahçeli 'ye gönderdiği o mektup;