AKP milletvekilinden flaş açıklama: Yozgat'ı kıskanıyorlar

AKP milletvekilinden flaş açıklama: Yozgat'ı kıskanıyorlar

AKP milletvekili Ertuğrul Soysal, "Yozgat'ı kıskanıyorlar. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulu Yozgat’a önem veriyor. Yozgat’ın bir dediği iki edilmiyor. Bugün ne dediysek hepsi oldu" dedi.

AKP Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, "Biz Meclis'te etrafımızdaki Milletvekillerinin taarruzuna maruz kalıyoruz. Kıskanıyorlar. Yav bu Yozgat ne oldu, nereye gidiyor diyorlar. Havaalanı, hızlı tren, işte odur, budur bir sürü yatırım aldı. Bu neyin nesidir diyorlar. İnanın bizi kıskanıyorlar" dedi.

Soysal, açıklamasının devamında "Bakın son on yılda Yozgat’ta çok şey değişti. 11 katrilyon hizmet aldık. Maddi, manevi kalkınmaya Yozgat çok müsait. Liderimiz de Yozgat’ı çok seviyor. Onun önemsediğinin en büyük işareti de, büyükşehirlerde kurulmasını hayal ettiğim dediği şehir hastanesinin ilkini Cumhurbaşkanımız Yozgat’a hediye etti. Bakın küçük şehir Yozgat, Büyükşehir yatırımını ilk alan da Yozgat. Bu ayrıcalıktır. Bu Yozgat’ın önemsendiğinin göstergesidir. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulu Yozgat’a önem veriyor. Yozgat’ın bir dediği iki edilmiyor. Bugün ne dediysek hepsi oldu" ifadelerini kullandı.