Almanya Nakliye Hizmetlerimiz

Almanya Nakliye Hizmetlerimiz

Almanya nakliye hizmetlerimiz ile uzun zamandır hizmetinizdeyiz. Uzman personellerimiz ile birlikte uluslararası lojistik faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Saygınlar Nakliyat olarak Türkiye-Almanya arasında da ithalat, ihracat ve transit taşımacılık faaliyetlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Tecrübeli personellerimiz sayesinde frigo, parsiyel, kuru, ağır, proje taşımacılığı ve konteyner taşımacılığı gibi hizmetlerimizi Almanya Nakliyat alanında  7/24 devam ettirmekteyiz.

Saygınlar Lojistik olarak izlemiş olduğumuz güzergâh Mersin bölgesidir. Taşınacak yük durumuna ve sürece göre karayolu ve denizyolu taşımacılık yöntemlerini kullanmaktayız. Almanya bilindiği üzere Orta Avrupa ülkesi olmanın yanı sıra Avrupa’nın en lider ülkelerinden biridir. Bu nedenle ülkemiz ile sıklıkla ticari alışverişleri sürdürülmektedir. Firmamız da şirketlerin ithalat ve ihracat işlerinde gereken desteği sağlamaktadır.

Almanya Frigo Nakliye

Almanya frigo nakliye hizmetlerimizi kesintisiz bir şekilde frigofik tırlarımız eşliğinde gerçekleştirmekteyiz. Köklü bir geçmişe sahip olan firmamız için ticari ilişkilerimizde frigo nakliyenin önemi büyüktür. Çünkü bu nakliye kapsamında et ve süt ürünleri, meyve, sebze, dondurulmuş gıdalar, ilaç, hammadde ve soğuk zincir ürünlerin taşımacılığı yapılmaktadır.

Tüm soğuk zincir ürünlerinin artı eksi derecelerde muhafaza edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde bozulma ihtimalleri yüksektir. Şoförlerimiz deneyimli olduğu için her türlü soğuk zincir ürünün kaç derecede taşınacağını bilmektedir. Frigo taşımacılık hizmetlerimiz hava şartlarına bağlı olarak ortalama 5-7 gün arası sürmektedir. Saygınlar Nakliyat olarak yüklerinizi Almanya’nın her bölgesine zamanında teslim etmekte ve sizleri mağdur etmemekteyiz.

Almanya Parsiyel Nakliye

Parça eşyalarınız varsa firmamız aracılığı ile CMR sigortası kapsamında Almanya’ya gönderebilirsiniz. Gümrük işlemlerinden geçirerek, hiçbir evrak sorunu yaşamadan parça eşyalarınızı zamanında sevk etmekteyiz. Ülkemizde bulunan ihracat firmalarının ve Almanya’da bulunan ithalat sektörünün çözüm noktası olan firmamız özel tırlarını müşterilere göre bölmelere ayırarak her türlü eşya taşımacılığı sunmaktadır.

Parsiyel eşya taşımacılığı kapsamında daha çok tekstil sektörü ve mobilya sektörüne hizmet vermekteyiz. Ancak özel eşyalarınızı ve elektronik sektöründe yer alan ürünleri de parsiyel eşya taşımacılığı kapsamında ülkeye gönderebilirsiniz. firmamız parsiyel eşya taşımacılığı sunmak için gerekli olan CMR sigortası, ISO 9001 Belgesi ve Marka Tesciline sahiptir. Almanya parsiyel nakliye taşımacılığı kapsamında lider firmalar arasında yer almaktayız.

Almanya Nakliye Fiyatları

Almanya nakliye fiyatları firmamızdan temin edeceğiniz hizmete göre farklılık göstermektedir. Bununla birlikte taşımacılık yöntemi, taşınacak yük oranı, araçta kaplayacağı alan ve yük tonajı ücretlerimizi belirlemektedir. İki ülke arasındaki mesafe de ücretlerimize yansımaktadır. Ancak kriterler ne olursa olsun müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla makul fiyatlarda hizmet sunmaktayız.

Firmamızdan Türkiye-Almanya arası taşımacılık hizmetlerini temin etmek için bize mail atmanız ya da aramanız yeterlidir. Sizlere en kısa sürede dönüş yapacağımızdan ve dilediğiniz tarih aralığına randevu oluşturacağımızdan emin olabilirsiniz. Bunun için adres ve yük bilgilerini göndererek nakliye süreci hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

https://www.sayginlarnakliyat.com/almanya-nakliye Almanya Nakliye hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgilere linkten ulaşabilirsiniz