Altın İğne Uygulaması – Mayasante İzmir – Dr. Osman Baş

Altın İğne Uygulaması – Mayasante İzmir – Dr. Osman Baş

İzmir Altın iğne tedavisinde genellikle cilt sıkılaştırma işlemleri yapılır. Diğer cilt prosedürlerinin aksine dilde yaralar oluşmaz.

İzmir Altın iğne tedavisinde genellikle cilt sıkılaştırma işlemleri yapılır.  Diğer cilt prosedürlerinin aksine dilde yaralar oluşmaz.  Sadece ciltte bir ya da iki gün süreyle kıs dolmak üzere kızarıklık ve şişlikler olabilir. Vücutta yanma hissi hissedilirse soğutma işlemi yapılarak cilde bakım yapılabilir.

Altın İğne Nedir?

Altın iğne tekniği cildi sıkılaştırmak,  ara izi ya da akne izi gibi izlerin giderilmesi, geniş gözeneklerin sıkılaştırılması ve yanakların sarkmasını önlemek amacıyla uygulanabilir. Bilinenin aksine bu teknik Yalnızca yüz bölgesine uygulanmaz. İzmir altın iğne aynı zamanda boyun bölgesine, dekolte bölgesine, ellere, kolun üst kısımlarına ya da dirseklere yapılabilir.

Altın İğne Nasıl Yapılır?

Altın iğne yöntemi uygulama yapılacak bölgeye anestezik bir krem sürülerek işleme başlanır. Bu işlem sırasında yaklaşık 50'ye yakın oldukça ince altın iğne derinin altına nüfuz ederek Radyo frekans etkisi ile ısıtır. Bu ısı sayesinde ciltte bulunan kolajen harekete geçer ve üretimini artırır. 

İşlem sırasında hafif bir ağrı hissetmeniz olasıdır. Bu uygulama mutlaka bu konuda deneyimli olan bir uzman tarafından yapılmalıdır. İzmir altın iğne diğer yöntemlerden farklı olarak cilt tabakasının oldukça alt katmanlarına etki eder.

Altın İğne Kimlere Uygulanır?

Altın iğne yöntemi radyo frekansı mikro iğneleme yöntemi olarak da bilinir. Bu yöntem kırışıklıkların azaltılmasına yardımcı olurken aynı zamanda yara izlerini de yok eder. Bu nedenle 25 ve üstü yaş grubu için herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunmadığı sürece rahatlık uygulanır. İşlem gerçekleştikten sonra kolajen uyarımı kademeli olarak devreye girer.

Burun Dolgusu Estetik Yöntemleri Nelerdir?

Burun dolgusu günümüzde oldukça sık tercih edilen cerrahi ya da cerrahi olmayan estetik bir işlemdir.  Eğer burnunuzdan ciddi estetik bozukluklar yoksa Uzmanlar genellikle ameliyatsız Rinoplasti tercih eder. Cerrahi olmayan Bu işlem ayakta olacak şekilde gerçekleştirilir. Diğer estetik yöntemi ise ameliyatlı rinoplastidir.  Ancak İzmir burun dolgusu cerrahi olmayan şekiller oldukça kısa bir sürede tamamlanabilir.

Burun Dolgusu Yaş Sınırlaması Var Mı?

Günümüzde estetik kaygılar oldukça üst düzeye çıkmıştır. Haklı olarak güzel görünmek kadın ya da erkek önceliği haline gelmiştir. Ancak estetik endişesi oldukça küçük yaşlara düştüğünden İzmir burun dolgusu için herhangi bir yaş sınırı bulunmasa da genellikle 25 yaş üstü kimselere uygulanmaktadır. Burun dolgusu yaptıracağınız zaman mutlaka konusunda deneyimli bir uzmanı ön muayene olmalısınız.

Burun Dolgusu Fiyatları

İzmir Burun dolgusu maliyeti çeşitli faktörlere bağlı olabilir. Çünkü burun dolgusu tek bir işlem kapsamaya bilir. Bir işlem ile burnunuzdaki pek çok alana müdahale edilebilir. Burun dolgusu yaptırmaya karar verdiyseniz mutlaka ilgili uzmana görüşmeli ve muayene olmalısınız. Böylelikle maliyet hakkında uzmanlarınızdan net bilgi alarak kulaktan dolma bilgilerle uğraşmazsınız.

Dudak Dolgusu Neden Yapılır?

Dudak dolgusu dermal dolgu maddesinin dudağınıza enjekte edilme işlemini kapsar. İzmir dudak dolgusu için hiyalüronik asit içeren Dermal maddeler kullanılır.  Bu işlem dudaklarınızı büyütmek ve hacim kazandırmak amacıyla yapılır.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

İzmir dudak dolgusu gelişim açısından kendini tamamlamış her birey için uygulanabilir. Ancak bu hususa net olarak uzmanınız karar verir.
Dudak Dolgusu Avantajları Nelerdir?
Dudak dolgusu Kozmetik bir işlem olmakla beraber günümüzde sıklıkla kullanılmaktadır. Ayrıca dermal dolgular besleyici maddeler içerdiğinden dudaklarınız yenileyici bir işleme tabi olur. Dudak dolgusu dudağınıza şekil ve yapı açısından canlılık kazandırır. 

Ayrıca geçici bir durum olduğundan beğenmeniz durumunda rahatlıkla bu işlemden vazgeçebilirsiniz. İzmir dudak dolgusu yüzünüze dolgunluk ve hacim kazandırarak canlı görünmenizi sağlar.