Aypa Mücevher ile Gözler Hep Üstünüzde Olacak

Aypa Mücevher ile Gözler Hep Üstünüzde Olacak

On yılı aşkındır süren tecrübelerini sanat haline getiren Aypa, çok geniş bir takı yelpazesine sahip: alyanslar, kolyeler, küpeler, çocuk takıları, piercingler, setler...

Üstelik tüm bu mücevherler, en kaliteli işçilik ve en iyi madenlerle birleşerek özenle hazırlanıyor. 

En kaliteli madenleri en maharetli ustalarda buluşturan marka, uluslararası sertifikaya sahip mücevherler üretiyor. Tüm özel günlere şık bir anı bırakmak için özenle hazırlanan takılar, en iyi tasarımcıların elinden çıkıyor. Modern dokunuşlar ve geleneksel çizgileri birleştiren bu takılardan harika kombinler ortaya çıkıyor. Her kadının severek kullanacağı bu kombinler, tam anlamıyla insanı büyülüyor.


Aypa Mücevher Takı Kombinleri ile Tanışın

Aypa mücevher, değerli ustaların elinden çıkan takıları, modern kombinlerle buluşturarak beğenilere sunuyor. Birbirinden güzel ve değerli parçaları, şık kombinler halinde sunan Aypa’nın bileklik, kolye ve yüzük kombinleri tek kelime ile göz kamaştırıyor.

Aypa Mücevher, kendinizi şımartmak ya da sevdiklerinizi mutlu etmek için hediye almak istediğinizde en nadide mücevher koleksiyonlarından kolye tasarımlarını görmeden karar vermeyin diyor. Geleneksel hasır motifini Markiz pırlantası ile tanıştıran Markiz Pırlanta Mineli kolye kombini ya da modern bir dokunuşla güzelleşen İtalyan Ezme Altın Zincir takımları gibi şık tasarımlarla marka, gerçekten de adından sıkça söz ettirecek tasarımlara imza atıyor.

Sadece kolye değil bileklik tasarımlarında da sektörde öncü olan firma, sadece şıklığı temel alan bir tasarımı hedefliyor. Değerli taşların kendine has güzelliğini öne çıkaran Aypa’nın tasarımları her kadının kalbinde bir iz bırakıyor.

Yüzük kombinlerini yakut, pırlanta, zümrüt gibi renkli madenlerle süsleyen Aypa,  her kadında çok zarif duracak yüzükler tasarlıyor. İnce, pek çok değerli ve renkli taşların bir arada kullanıldığı bu yüzükler, bu sezona da damgasını vuracak gibi görünüyor.


Tüm Mücevherler Aypa Tarafından İki Yıl Garantili
Aypa, hem tasarımlarına hem de madenlerine güvenen bir marka. Bu nedenle tüm takılarını iki yıl garantili olarak sunuyor. Ayrıca ürünün kullanılmaması şartı ile satın alınan takılarda iade ve değişim yapan Aypa Mücevher, satış sonrası destek de sağlıyor.

Aypa internet sitesinden alınan tüm ürünler, garantili kargo ile kargolanıyor. Mücevherlere ait ürün sertifika bilgileri de paketin içinde yer alıyor. Ürün teslimatında bizzat özen gösteren marka, tüm teslimat sürecini titizlikle yönetiyor. 

Aypa’nın sanal mağazasında seçilen ürünler, bir iş günü içinde kargolanıyor. Eğer kişiye özel bir değişiklik, standart dışı bir yüzük ya da takı üretimi gerekirse mümkün olan en kısa sürede kargolama sağlanıyor. Tüm bunlara ek olarak, eğer beğenilen bir ürün var ve stoklar tükenmişse, 1 ila 7 iş günü içinde istenilen takı üretilip adrese teslim edilmek üzere gönderim sağlanıyor.

Aypa mücevher, tüm ışıltının sizde toplanmasını sağlayan tasarımlar ortaya çıkarıyor. Özel günlerinizde, kendinize bir hediye almak istediğinizde tüm gözlerin sizde olacağı mücevherleri sadece Aypa mücevher sizlere sunuyor.