Bahçeli'den flaş Beşiktaş yorumu

Bahçeli'den flaş Beşiktaş yorumu

Beşiktaşlı olduğunu belirten MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye Kupası'nda yarıda kalan Fenerbahçe maçına çıkmayacağını açıklayan Beşiktaş yönetimine seslendi: "Türkiye’nin bu karmaşasında siyasetin, partiler arasında kutuplaşmaların olduğu böyle bir noktada siz bunu bir de kulüpler arasında bir kutuplaşmaya çevirirseniz o taraftarların ilerde ne yapacağı belli olmaz. Bunu ne Fenerbahçe’nin ne Beşiktaş’ın başkanı taşıyamaz."

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile yapılan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen, sonrasında ise Türkiye Futbol Federasyonunun kaldığı yerden tekrar oynanmasına karar verdiği derbiye çıkmayacağını açıklamıştı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımız, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacağı açıklanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçına çıkmayacaktır" ifadesine yer verildi.

Beşiktaş'ın bu kararı açıklamasından sonra yine Beşiktaşlı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den kulübün yönetimine çağrı geldi. Bahçeli, "Beşiktaş hata yapmaz. Yapmamalıdır. Türkiye’nin bu karmaşasında siyasetin, partiler arasında kutuplaşmaların olduğu böyle bir noktada siz bunu bir de kulüpler arasında bir kutuplaşmaya  çevirirseniz o taraftarların ilerde ne yapacağı belli olmaz. Bunu ne Fenerbahçe’nin ne Beşiktaş’ın başkanı taşıyamaz. Beşiktaş o nedenle kararını değiştirmelidir. Bunu bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum" dedi.