Basriko Extrait Aşk Parfümü, Kalıcı Kokusuyla Fark Yaratıyor

Basriko Extrait Aşk Parfümü, Kalıcı Kokusuyla Fark Yaratıyor

Kalıcı, karakteristik, dikkat çekici ve fark yaratan bir kokuya sahip olmak hemen herkes tarafından istenir.

Kalıcı, karakteristik, dikkat çekici ve fark yaratan bir kokuya sahip olmak hemen herkes tarafından istenir. Tam olarak bu talepleri karşılamak üzere içeriği geliştirilen Basriko Extrait Aşk Parfümü, etkili kokusuyla fark yaratmak isteyenler için özel olarak tasarlanmış. Markanın kurucusu ve gelişim sürecinde aktif olarak rol oynayan Basri Tokgöz, Basriko Extrait Aşk Parfümünün vadettikleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

basriko-foto-ana-gorsel.jpg

Parfümünün kokusunun fark yaratmak isteyenler için özel olarak geliştirildiğine dikkat çeken Basri Tokgöz; “Koku da diğer fiziki şeyler gibi bir tasarım sürecine sahiptir. Neyi istediğinizi bilirseniz, kokuyu da isteğinize göre tasarlayabilirsiniz. Biz de Basriko Extrait Aşk Parfümünün kokusunu tasarlarken insanların genel beklentisini ve istediklerini göz önünde bulundurduk” ifadeleriyle tasarım sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

“Koku, İnsanı En Güçlü Şekilde İfade Eden Unsur”

Kokunun iz bırakıcı bir niteliği olduğuna vurgu yapan ve Basriko Extrait Aşk Parfümünü tam da bu düşünceden hareketle geliştirildiğini belirten Esat Tokgöz; “Koku, insanı en güçlü şekilde ifade eden unsur. Kokuyla insan diğerlerinden ayrılabiliyor ya da fark yaratabiliyor. Özellikle gündelik yaşam koşuşturmacası içerisinde herkesin nasıl koktuğunu takip etmesi mümkün değil. Bu noktada hoş koku yayan esanslar, parfümler ve diğer kişisel bakım ürünleri devreye giriyor. Basriko Extrait Aşk Parfümü, gündelik yaşamda yoğun koşuşturma içerisinde olanlar için özel olarak geliştirildi. Herkesin kendisini en güçlü şekilde ifade etmesi ve diğerlerinden ayrılarak iz bırakmasını sağlamak amacıyla içeriğini oluşturduk. İş yaşamından gündelik hayata kadar parfümün yaşamın her alanında efektif biçimde kullanılması mümkün.” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

“Aroması Yoğun, Etkisi Kalıcı” 

Basriko Extrait Aşk Parfümünün yoğun ve güçlü bir içeriğe sahip olduğuna vurgu yapan Basri Tokgöz; “Basriko Extrait Aşk Parfümünün aroması yoğun ve etkisi son derece kalıcı. Parfümün içeriğini oluştururken en çok dikkat ettiğimiz diğer bir faktör de aromanın yoğun olması ve etkisinin kalıcılık vadetmesi oldu. Bu kapsamda çalışmalarımızı yönlendirdik ve içeriği kalıcılık talebini karşılayacak şekilde oluşturduk. Her ortamda, her şart altında kokusundan taviz vermek istemeyenler gönül rahatlığıyla Basriko Extrait Aşk Parfümünü tercih edebilir.” İfadelerini kullandı.