Batuhan Şahindokuyucu: Paris’te 4 Tane Şirkete Yatırım Yapıyoruz

Batuhan Şahindokuyucu: Paris’te 4 Tane Şirkete Yatırım Yapıyoruz

VRF Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Şahindokuyucu, Fransa’nın Paris kentinde 4 tane teknoloji şirketi ile anlaştıklarını ve yatırım yapacaklarını açıkladı.

VRF Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Şahindokuyucu, Fransa’nın Paris kentinde 4 tane teknoloji şirketi ile anlaştıklarını ve yatırım yapacaklarını açıkladı. Yapılan resmi açıklamada toplam yatırım maliyetinin 300 milyon TL olduğu ifade edildi. Bu da Paris’in en önemli 4 teknoloji şirketinin artık Türkiye’ye ait olacağının kanıtıdır.

Milyonlarca insanın kullandığı ve üye olduğu bu önemli 4 teknoloji şirketinin henüz isimleri açıklanmadı. Resmi olarak yatırımlar gerçekleşmeden de isimlerin açıklanmayacağı belirtilse de haber merkezimizin aldığı istihbaratlar doğrultusunda Paris’in en önemli 4 şirketi olduğunu ortaya çıkardı. Ancak VRF Group izin vermeden açıklama yapılmaması özellikle belirtildi. Bu sebeple Batuhan Şahindokuyucu’dan resmi bir açıklama gelmeden şirketlerin isimleri açıklanmayacak.

“Teknolojide Dünyaya Kafa Tutmak İstiyoruz”

“Teknolojide dünyaya kafa tutmak istiyoruz. Tek niyetimiz kafa tutmak olmamakla beraber Türkiye’nin bir teknoloji merkezi olması için çalışmak istiyoruz. 2010 yılından bu yana yaptığımız teknoloji yatırımları ile ülkemize pek çok değeri kattık. Bizimle anlaşamayan teknoloji şirketlerine yatırımcı dostlarımızı yönlendiriyoruz. Bir şekilde bu teknoloji şirketinin ülkemize bir değer olarak katılması için çabalıyoruz.”

“Mobil Odaklı Şirketler Gözbebeğimiz”

“Mobil odaklı şirketler gözbebeğimiz. Hem Türkiye’den hem de dünyadan pek çok mobil odaklı teknoloji şirketlerine yatırımlar yapıyoruz. Dün yatırım yaptık, bugün yatırım yapıyoruz ve gelecekte de daha fazla teknoloji şirketine yatırım yaparak güçlü Türkiye’nin kurulmasına yardımcı oluyoruz. VRF Group olarak dünyada Türkiye’nin teknoloji şirketleri ile anılması için elimizdeki tüm imkanları kullanıyoruz.”