Binbirbutik ile Yeni Sezon Pijama Modellerini Keşfedin

Binbirbutik ile Yeni Sezon Pijama Modellerini Keşfedin

Pijama takımı modelleri yeni sezonda hem renkli hem de iddialı. Polar pijama takımı ile yumuşacık ve sıcacık ya da baskılı pijama takımı ile eğlenceli ve bol mesajlı bir uyku mümkün.

Pijama takımı modelleri yeni sezonda hem renkli hem de iddialı. Polar pijama takımı ile yumuşacık ve sıcacık ya da baskılı pijama takımı ile eğlenceli ve bol mesajlı bir uyku mümkün. Kadın pijama takımı çeşitlerinde hem renk hem de tasarım anlamında oldukça geniş ürün yelpazesi sunan Binbirbutik, sezonun en dikkat çekici tasarımlarını kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Kaliteli kumaşların muazzam işçiliklerle şekillendiği geniş koleksiyonda hem spor hem de şık pijama takımı modelleri yer alıyor. Hemen her vücut tipine, tarza ve yaşa uygun tasarımlar, uygun fiyatları ve kolay ödeme seçenekleri ile göz dolduruyor.

Binbirbutik koleksiyonlarında, maviden sarıya, griden pembeye çok farklı renklerde ve tasarımlarda onlarca ilgi çekici parça bulabilmek mümkün. Kadife, kaşkorse, polar, penye kumaş türlerine ve çok daha fazlasına ulaşabileceğiniz geniş koleksiyonda, büyük bedene özel pijama takımı alternatifleri de yer alıyor. Türkiye’nin her noktasına ürünlerini hızlı kargo imkanıyla ulaştıran marka, kredi kartına taksit fırsatının yanı sıra kapıda nakit ve kredi kartı ödeme imkanı ilde de göz dolduruyor.

Siyah Uyku Bantlı Baskılı Salaş Uzun Kol Kadın Pijama Takımı

resim2.jpg

Ekoseli pijama takımı arayanlara en eğlenceli cevap Binbirbutik koleksiyonlarından geliyor. Baskılı üst, ekoseli alt ve yumuşacık bir uyku bandından oluşan bu üçlü set, uykulara renk ve rahatlık getirmeyi garanti ediyor. Esnek kumaş yapısı, özenli dikişleri ve salaş duruşu ile bu etkileyici model, bir yandan sizi derin uykunuza hazırlarken diğer yandan bedeninize adeta masaj yapacak. Sevilen çizgi film karakterinin birbirinden muzip ifadelerinin yer aldığı baskılı pijama takımı hem genç hem de ileri yaş grubu kullanıcılarından büyük beğeni topluyor.

Siyah Uyku Bantlı Ayıcık Desenli Uzun Kol Kadın Pijama Takımı

resim3.jpg

Siyah uyku bantlı ayıcık desenli uzun kol kadın pijama takımı, rahatlığı, enerjisi, baskısı, tarzı ve duruşuyla, farklı ve eğlenceli modeller arayanlar için son derece keyifli bir alternatif. Ayıcık baskılı pijama takımı gençler kadar ruhu genç kullanıcılar tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Dört farklı beden seçeneğine sahip tasarımda esneklik ve rahatlık dikkat çekiyor. Ürünün bej rengi seçeneği de en az siyah kadar yoğun ilgi görürken, kısa süreli indirimli fiyatıyla bu eşsiz tasarım, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Gri Koala Desenli Polar Kadın Uzun Kol Pijama Takımı

resim4.jpg

Sevimli bir koalanın yogadan aldığı enerjiyi kullanıcılarına yansıtan, sıcacık kumaşı ile hem bedeni hem de ruhu ısıtan bu dikkat çekici polar pijama takımı, soğuk gecelerde en şık uyku arkadaşınız olmaya aday. Oldukça farklı renk ve baskılarla satışa sunulan polar koleksiyonunda, size huzur, mutluluk ve rahatlık sunacak eşsiz bir parça bulabilmeniz mümkün.

Kahverengi Kaşkorse Kadın İkili Takım

resim5.jpg

Hem rahat hem eşsiz hem de rengarenk kaşkorse kumaşlar, Binbirbutik koleksiyonlarında en dikkat çekici tasarımlarda sizleri bekliyor. Oldukça çok sayıda renk seçeneğine sahip bu özel kumaşlar ile tatlı ve huzurlu bir uyku sizlerin olabilir. Kısa kol tasarımı ve esnek yapısı ile uykunuzun hemen her anında sizi sıcacık saracak bu özel kadın pijama takımı için Türkiye’nin hemen her noktasından kolaylıkla ve uygun fiyatlarla hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Zayıf ya da balık etli hemen her kadın için kusursuz bir görünüm vadeden bu özel kumaş, kesintisiz ve huzurlu bir uyku uyumanızı sağlayabilir.

Siyah Kaşkorse Smile Nakışlı Kadın İkili Takım

resim6.jpg

Nakışlı zarif tasarımı, rahat ve esnek kumaşı, tarzı ve çizgileri sizi derinden etkileyecek. Binbirbutik koleksiyonlarının en dikkat çekici parçalarından biri olarak gösterilen nakışlı kadın ikili takım hem bahar hem de kış aylarında üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz kadın pijama modelleri arasında yer almaya aday.