Bir CHP emekçisinin duygulandıran ziyareti…

Bir CHP emekçisinin duygulandıran ziyareti…

CHP İzmir Karşıyaka İlçe Başkanlığında duygusal bir gelişme yaşandı. İlçe Başkanı Yıldırım’ı ziyaret eden yaşlı bir partili, Yıldırım’ın masasına, içinde 200 TL ve bir not olan zarf bıraktı.

CHP’nin İzmir’in Karşıyaka İlçe Başkanlığını ziyaret eden yaşlı bir CHP emekçisi, içinde 200 TL olan bir zarfı İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın masasına bırakarak, Karşıyaka’da alınan seçim sonuçları için teşekkür etti ve bu parayla tatlı alınıp çalışanlara ikram edilmesini istedi.

Söz konusu gelişmeye şahit olan bir partili, olayı anlatırken, “Geçtiğimiz günlerde İzmir'in Karşıyaka ilçesine yolum düştü. Her zaman ve her gittiğim yerde yaptığım gibi önce partimin ilçe başkanlığını ziyaret ettim. İlçe başkanımız Uğur Yıldırım ile sohbet ederken, yaşlı bir partili, başkanın hiç kapatmadığı makam odasındaki kapıdan bir adım atarak, ‘Başkanım sizinle iki dakika özel görüşmek istiyorum’ dedi. Ben, ilçe başkanımızdan izin isteyerek dışarı çıkıp onları baş başa bıraktım” dedi. Partili vatandaş, şunları kaydetti:

200 TL PARA VE BİR NOT VARDI

“İki dakika sonra ilçe başkanımız, konuğunu kapıya kadar uğurlayıp teşekkür etti ve birlikte odaya girdik. Başkan, partili konuğunun (adı bizde saklı) masaya bıraktığı zarfı açtı... Zarfın içinde 200 yüz lira para ve bir not vardı.

Partili vatandaş, ilçe başkanımızın şahsında ilçe örgütüne Karşıyaka'da alınan seçim sonuçları için teşekkür ediyor ve bu parayla tatlı alınıp çalışanlara ikram edilmesini istiyordu.

İlçe başkanımız, ilçe saymanını çağırarak bu şahsın adına 200 liralık bağış makbuzu kesilmesi, makbuzun da bir teşekkür plaketi ile birlikte kendisine gönderilmesi talimatını verdi. Tanık olduğum bu davranış inanç ve kararlılığımı daha da artırdı.”