Bozcaada’da Konaklayabileceğiniz Yerler

Bozcaada’da Konaklayabileceğiniz Yerler

Eşsiz güzellikleriyle hemen herkesin gitmek isteyebileceği Bozcaada, konaklama merkezleriyle de konuklarını çok iyi ağırlıyor. Bu bölgede otel sayısının tahmin edilenden daha fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Eşsiz güzellikleriyle hemen herkesin gitmek isteyebileceği Bozcaada, konaklama merkezleriyle de konuklarını çok iyi ağırlıyor. Bu bölgede otel sayısının tahmin edilenden daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla bölgeyi gezmek isteyenlerin karşısına bir hayli fazla seçenek çıkıyor. Bozcaada’da konaklayabileceğiniz otellere bazı örnekler vereceğiz.

Alada Garden Otel

Bozcaada merkeze son derece yakın konumda bulunan bu otel iskeleye ise 3 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunuyor. Otelin evcil hayvan kabul ettiğini de ekleyelim, patili dostlarınızı da yanınıza almak isterseniz konaklamak için bu oteli seçebilirsiniz. Hizmette kaliteye büyük önem veren otelin ferah odalara sahip olmaları misafirlerin beğenisini topluyor. Odaların gayet modern bir stilde dekore edilmiş olduğu bilgisini de eklemek gerekir. Otel odalarında konfora önem verenler için de ideal bir konaklama adresidir. Ev konforundan ödün vermeden konaklamak isteyenler oteli daha yakından incelemeli!

Fahri Otel Bozcaada

Yeşillerle donatılmış bir bahçeye sahip olan ve özellikle huzurun ön planda tutulduğu Bozcaada otelleri arasında Fahri Otel de yer alıyor. Otele 8 yaş altında misafirlerin kabul edilmediği bilgisini aktaralım. Çocuk gürültüsünden uzak bir otelde konaklamak isteyenler için gayet uygun bir seçim olabilir. Eğer Bozcaada’yı yaz aylarında ziyaret ederseniz otelin geniş bahçe alanını kullanabilirsiniz. Kış mevsiminde ise yine geniş bir salonda hizmet sunuluyor. Otel odalarının konfor açısından beklentileri karşıladığı, kullanıcı yorumlarına da yansıyor. Eğer daha önce bu otelde konaklayanların yaptıkları yorumlara göz atmak isterseniz Odamax internet sitesine tıklayın. Bozcaada’da yer alan tüm otellere dair kullanıcı yorumları ve puanları gibi bilgilere bu siteden erişilebilir.

Tenes Otel

Gayet merkezi bir konumda yer alan bu otel de feribot iskelesine 5 dakikalık bir yürüme mesafesine sahip. Temizliğe ve konfora maksimum düzeyde önem veren otellerden biri olmasıyla dikkat çekiyor. Sakin ve huzurlu bir atmosferin hâkim olduğu otelde gönlünüzce konaklayabilir ve gün sonunda konforlu yataklarda günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Bu otele evcil hayvan kabul edilmiyor.

Tenedion Otel

İskeleye yakın konumda bir otel arıyorsanız bu konaklama adresine de yönelebilirsiniz. Bölgedeki restoranların yoğun olduğu alana sadece 300 metre uzaklıkta yer alan otel, ekstra yatak sağlıyor. Ancak evcil hayvan ve rehber köpek kabulü yok. Oteli daha yakından incelemek isterseniz internette uzun süren araştırmalar yapmanıza hiç gerek kalmıyor. Çünkü Odamax.com internet sitesine tıklamanız durumunda bu bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Otelde tesise ait otopark, kablosuz internet imkanları da var.

Mylos Otel

Limana sadece birkaç dakika yürüyerek kolayca ulaşabileceğiniz oteller arasında Mylos Otel de var. Özellikle konumunun çok iyi bir yerde olmasıyla dikkat çeken otelde güler yüzlü bir hizmet almak mümkün oluyor. Odalarda ve tesisin genelinde temizliğe büyük önem veriliyor. Rehber köpek ve evcil hayvan kabul edilmediğini de ekleyelim. Eğer bu otelde en uygun fiyatla konaklamak isterseniz Odamax.com adresine tıklayın. Bozcaada otelleri sayfasından otel için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Uygun fiyatla Bozcaada bölgesinde otel bulmanın en kolay yolunun Odamax olduğunu eklemek gerekir.

Ayapetro Otel

Cumbalı yapısı ve taş dokusu ile ön plana çıkan otel iskeleye 500 metre uzaklıkta yer alıyor. Bozcaada’ya ulaşım sağladıktan sonra otelinize de kısa bir yürüme mesafesi ile ulaşmanız mümkün oluyor. Evcil hayvan kabul edilmeyen otel kahvaltı servisi ile ön plana çıkıyor. Leziz kahvaltılıklarla donatılmış bir kahvaltı masası eşliğinde güne zinde başlamak isteyenler için ideal bir konaklama adresi olduğu söylenebilir. Resepsiyon 24 saat hizmet veriyor ve aynı zamanda tesiste genel olarak sakin, huzurlu bir atmosferin hâkim olduğunu da belirtelim. Son olarak engelli konuklar için de uygun alanların olduğunu bilmek isteyebilirsiniz.

Teos Otel Bozcaada

Ev konforunda konaklamak ve güler yüzlü bir hizmet almak isteyenlerin tercih edebileceği otellerden biridir. Otelde sigara içilmeyen odalar bulunuyor. Temizlik ise günlük olarak yapıldığından konukların temiz bir ortam beklentisinin fazlasıyla karşılanması mümkün olabiliyor. Klima ya da ücretsiz internet bağlantısı gibi imkanlar da sunuluyor. Otelin gecelik kişi başı konaklama ücreti bilgisi için hemen şimdi Odamax internet sitesine tıklayabilirsiniz. Online olarak yerinizi ayırtabileceğinizi de ekleyelim.

Elit Otel Bozcaada

Pek çok otel gibi bu konaklama adresi de iskeleye oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. Keyifli bir bahçesi olduğundan yaz mevsiminde tatilcilerin bahçe alanında zaman geçirmesi mümkün olabiliyor. Otelde sigara içilmeyen odalar var. Aynı zamanda otelin tekerlekli sandalye kullanımına uygun olduğunu ve engelli konuklar için uygun olanakların bulunduğunu da belirtmek isteriz. Oteli daha yakından inceleyebilir ve eğer sizin beklentilerinize uygunsa dakikalar içerisinde yerinizi ayırtabilirsiniz.

Bozcaada Odessa Otel

Farklı oda seçenekleri sunabilen bu otelde rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşanabilir. Güler yüzlü bir hizmet anlayışına sahip olan otelin temizliğe ve hijyene büyük önem verdiği biliniyor. Bu kriterlere sahip olanların gönül rahatlığı ile rezervasyon yaptırabileceği ve konaklayabileceği bir oteldir. Bu arada otelin kahvaltı servisinin de konukların beğenisini kazandığını belirtmek mümkündür. Güne keyifli ve leziz bir kahvaltı ile başlamak ve sonrasında Bozcaada turu yapmak isteyenler için bu unsur önemli olabilir. Otelde daha önce konaklayanların yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede karar vermeniz de daha kolay olacaktır.

Vitis Hotel Bozcaada

Bu hotel, Bozcaada Kalesi’ne yaklaşık olarak 500 metre mesafede yer alıyor. Merkeze de yakın konumda olduğundan ulaşım sorunu yaşamak istemeyenler tarafından tercih edilebilir. Güzel bir manzara eşliğinde konforlu bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için de ideal bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Zengin bir kahvaltı menüsü var ve aynı zamanda otelde temizliğe, hijyene büyük önem veriliyor. Konukların kendilerini evlerinde hissetmesi hedeflendiğinden bu yönde bir hizmet prensibinin benimsenmiş olduğu da gözlemlenebilir. Bozcaada’da pek çok yeri gezmek isteyenler için rahatlıkla seçilebilecek bir hoteldir.

Esinti Otel

Evcil hayvan ve çocuk kabul edilmeyen otelde temel olarak huzurlu ve sakin bir ortam hakimdir. Toplamda 8 odası olduğundan kalabalıktan uzak bir yerde konaklamak isteyenler tercihini Esinti Otel yönünde yapabilir. Odalar oldukça sade dekore edilmiş durumda ve aynı zamanda otelin, merkezi bir konumda yer aldığını da ekleyelim. Bozcaada merkeze yakın bir yerde konaklamak isteyenler için cazip bir tercihtir. Son olarak otelde kahvaltı servisinin de yapıldığını ve leziz kahvaltılıkların sunulduğunu da belirtmek isteriz. Daha fazla bilgi almak isterseniz Odamax.com adresine tıklayabilirsiniz.

Bozcaada 2023 Güncel Otel Fiyatları Nedir?

Hayatınıza keyifli bir mola vermek ve Bozcaada turu yapmak istiyorsunuz. O halde konaklamak için ne kadar bütçe ayırmanız gerektiğini merak edeceksiniz. Fiyatlar hangi oteli seçtiğiniz, hangi oda seçeneğine yöneldiğiniz ve kaç gün kalacağınız gibi durumlara göre değişiyor. Bu nedenle her otel için geçerli olan sabit bir fiyattan söz edemeyiz.

Eğer Odamax internet sitesine tıklayarak Bozcaada otelleri araması yaparsanız otel fiyatlarını anında karşınızda görebilirsiniz. Bütçenize uygun bir fiyatlandırmaya sahip olan otelleri seçerek puanlarına ya da kullanıcı yorumlarına göz atabilirsiniz. Odamax üzerinden rezervasyon işlemleri de yapabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlarla otel bulmanın kolay yolu Odamax.com oluyor!