Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?  - Estevien Clinic

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir? - Estevien Clinic

Burun estetiği fiyatları hasta için uygulanacak olan operasyonun türüne bağlı olarak değişkenlik gösterir. Burun estetiği operasyonları hekimler tarafından iki farklı yöntem ile yapılır.

Burun estetiği fiyatları hasta için uygulanacak olan operasyonun türüne bağlı olarak değişkenlik gösterir. Burun estetiği operasyonları hekimler tarafından iki farklı yöntem ile yapılır. Bunlardan biri açık rinoplasti ameliyatı diğeri ise kapalı rinoplasti ameliyatıdır. Burun estetiği fiyatları her iki operasyona bağlı olarak değişkenlik gösterir. 

img-20210920-134817.jpg

Hakkımda

Doktor Okan Morkoç 1979 kars doğumludur. Kabataş Erkek Lisesin den mezun olduktan sonra Akdeniz Üniversitesinde Tıp eğitimine başladı. Başarılı Tıp fakültesi eğitimini onur belgesi ile tamamladıktan sonra cerrahi branşlara olan yoğun ilgisi nedeni ile Estetik ve Plastik Cerrahi alanında eğitimine devam etmiştir. Haydarpaşa Numune Eğitim Ve Araştıma Hastanesi Plastik cerrahi Kliniğinde ki uzmanlık eğitimi sonrası askerlik görevini tamamlamıştır. Ulusal ve uluslararası kongrelerde sunulmuş birçok çalışması mevcuttur. Zorunlu Devlet Hizmeti süresince Sivas Devlet Hastanesi ve Denizli Servergazi Devlet hastanelerinde birçok estetik ve plastik cerrahi ameliyatlarını başarı ile uyugulamıştır.Bu dönemde hayatını kendisi gibi doktor olan eşiyle birleştirmiştir. Devlet hizmeti sonrası sonrasında İstanbulda estetik cerrahi ağırlıklı olmak üzere özel çalışma hayatına başlamıştır.

KONGRE, SEMPOZYUM VE KATILDIĞI KURSLAR

• Obstetrik Brakial Pleksus Yaralanmaları, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Sonrası Eğitim Toplantısı – 13 Mart 2004

• Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri “Dudak Damak Yarıkları” – 30 Nisan,1 Mayıs 2004 İstanbul

• 9.Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Kongresi-19,23 Mayıs 2004 Bodrum

• TPRECD ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi “Güncel Yanık ve Güncel Yara Tedavisi Sempozyumu ile Yanık ve Yara Bakımı Kursu” – 23,24 Nisan 2005 Adana

• Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri “Baş Boyun Onarımları” – 3,4 Haziran 2005 İstanbul

• 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi – 14,17 Eylül 2005 Konya

• 3.Türkiye Yanık ve Yangın Afetleri Derneği Kongresi- 29,30 Eylül 2005 Ankara

• Prof.Dr. Rıdvan Ege Temel El Cerrahisi Bilgi Kursu- 24,25 Şubat 2006 Ankara

• Refresher Course on Breast Surgery , pre -17. EURAPS Annual Meeting –25 May 2006 İstanbul

• 17. EURAPS Annual Meeting –25,27 May 2006 İstanbul

• 10.El ve Üst Ekstermite Cerrahisi Kongresi Sonrası Toplantısı, El ve Mikrocerrahi Günü- 29 May 2006 İstanbul

• Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri “Ortognatik Cerrahi ve Çene Cerrahisi” –2,3 Haziran 2006 İstanbul

• V. BAPRAS Congress, ISAPS Postgraduate Mini Course – 22 May 2007 Kuşadası/ İzmir

• V. BAPRAS Congress 22-26 May 2007 Kuşadası/ İzmir

• Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri “Alt Ekstremite Onarımları” – 1,2 Haziran 2007 İstanbul

Burun Estetiği Nasıl Yapılır? 

Burun estetiği operasyonları hekimler tarafından iki farklı şekilde uygulanmaktadır. Hekimin ve hastanın tercihine göre açık burun estetiği ya da kapalı burun estetiği ameliyatları yapılır. Burun estetiği ameliyatı muhakkak tam teşekküllü bir hastane ortamında yapılması gereklidir. Açık rinoplasti ameliyatları genel anestezi altında yapılan operasyonlardır. 

Burun Estetiği Fiyatları 2021

Burun estetiği operasyonlarında ücretler açık ameliyatlar ve kapalı ameliyatlara göre değişir. Açık burun estetiği ameliyatları genel anestezi altında yapılır ve yaklaşık olarak 4 ya da 5 saat sürmektedir. Burun estetiği fiyatları hekimin uygulayacağı ve rinopilasti türüne göre değişkenlik gösterir. Ayrıca burun estetiğinde fiyatlar ameliyatın yapılacak olduğu hastanenin fiyat politikasına bağlı olarak da farklılık gösterir. 

Meme Büyütme Nedir?

Meme büyütme operasyonu ile mevcut bulunan memenin alt tarafına protes yerleştirilerek olduğundan daha büyük bir hale gelmesi sağlanır. Meme büyütme operasyonu sayesinde Küçük boyutlu olan memelere düzgün bir şekil verilerek hacim kazandırılır. Bu operasyon silikon protez ile veya kişinin kendi vücut yağı kullanılarak iki yöntemle uygulanmaktadır.

Meme Büyütme Estetiği 

Meme büyütme fiyatları ekimin uygulayacak olduğu operasyonun çeşidine bağlı olarak değişir. Memeler bazen çeşitli nedenlerden dolayı gelişimini tamamlayamaz. Bazen de gebelik ve emzirme döneminde şekli bozulabilir. Bu durumda meme büyütme estetiği ile yeniden hacim ve şekil verilir. Meme büyütme fiyatları ameliyatın yapılacak olduğu hastanenin fiyat politikasına göre farklılık gösterir. 

Günümüzde en çok uygulanan estetik operasyonlar arasında yer alan meme büyütme estetiği teknolojinin getirdiği yenilikler ile birlikte daha ulaşılabilir bir hale gelmiştir. Operasyonun uygulanacak olduğu hastaneden ya da hekiminizden meme büyütme fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır? 

Meme büyütme operasyonu son yıllarda en çok uygulanan estetik operasyonlar arasında yerini almıştır. Kadınlar bu operasyonu birçok farklı nedenden dolayı tercih etmektedir. Hamilelik ya da emzirme döneminde deforme olmuş memeler için meme büyütme ameliyatı sıkça tercih ediliyor. Küçük boyutlu memelere sahip olan kadınlar kendilerini eksik ya da özgüvensiz hissedebilir. Bu da meme büyütme operasyonu için bir sebeptir. Günümüzde meme büyütme operasyonları çok başarılı bir şekilde yapılıyor.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme yöntemi hastaya iki farklı şekilde uygulanmaktadır. Tekim hasta için hangi yöntemi uygun görüyorsa onu uygulayacaktır. Bunlardan biri protez kullanılarak meme büyütme operasyonudur. İkinci yöntem protez kullanmadan hastanın kendi vücut yağı kullanılarak meme büyütme operasyonudur. Kadınların meme büyütme operasyonlarında en çok tercih etmiş oldukları yöntem protez yöntemidir. 

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir? 

Meme küçültme fiyatları hekimin uygulayacak olduğu ameliyatın türüne göre farklılık gösterir. Operasyon uygulanmadan 15 gün kadar öncesinden spor egzersizlerine ve tempolu yürüyüşlere başlanması anestezi açısından faydalı olur. Meme küçültme fiyatları operasyon uygulanacağı hastanenin fiyatlarına bağlı olarak değişir.

Meme Küçültme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli? 

Meme küçültme ameliyatı geçiren hastaların operasyondan sonra hızlı bir şekilde iyileşebilmesi için ağır egzersizlerden ve ağır işlerden uzak durması gereklidir. Meme küçültme ameliyatında uygulanan dikişler gizli ve estetik dikiş olduğundan dolayı operasyondan sonra alınması gerekmez. Meme küçültme fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi doktorunuzdan alabilirsiniz.