Büyüleyici Kokuya Sahip Vibesoo Vücut Spreyi

Büyüleyici Kokuya Sahip Vibesoo Vücut Spreyi

Bakım dünyasının en çok tercih edilen ürünlerinden bir tanesi şüphesiz ki vücut spreyleridir. Günün her saatinde güzel, ferah kokmak isteyenler için vazgeçilmez bir üründür.

Bakım dünyasının en çok tercih edilen ürünlerinden bir tanesi şüphesiz ki vücut spreyleridir. Günün her saatinde güzel, ferah kokmak isteyenler için vazgeçilmez bir üründür. Çoğu insan vücut spreylerinin, parfümlere kıyasla daha hafif ve daha naif olduğu düşünesindedir. Bu sebeple de vücut spreyi kullanmayı parfüme tercih etmektedir. Dünyada ilk olarak İngiltere ve ABD’de ün kazanan vücut spreyleri zamanla dünyanın dört bir yanına dağıldı ve ülkemizde de kullanımı, üretimi hız kazandı. Oldukça çeşitlere sahip olan vücut spreyleri her zevke hitap edebilecek bir yapıya sahiptir. Çiçek, odunsu, vanilya ve daha birçok tona sahip vücut spreylerini Vibesoo’da bulabilirsiniz.

Pürüzsüz Bir Kaş Şekillendirici

Kaş şekli bir insanın yüzünde en dikkat çeken yerlerden bir tanesidir. Hal böyle olunca da insanlar ve özellikle de kadınlar kaş şekline büyük önem verirler. Bu noktada kadınların yardımına kaş şekillendirici waxlar yetişmektedir. Kaş şekillendirici wax kaşları doğal bir şekilde belirginleştirir, şeklini sabitler ve kaş arasında boşluklar varsa bu boşlukları doldurur. Vibesoo kaş şekillendirici wax gün boyu kaş şeklinizi korur, açık tenli kaşlarınızın daha belirgin bir hale getirir. Kaş şekillendiriciyi kullanmak oldukça basittir. Hemen kaş fırçasına çok az bir miktarda jel alıp kaşınıza uygulayabilirsiniz. Bu ürün asla kaşlarınıza zarar verme, dökülme yapmaz aksine doğru bir kullanım ile kaşlarınızın beslenmesine yardımcı olur. 

img-20210912-114400.jpg

Okyanus Ferahlığında Peelingi Kremi

Ellerimiz gün içerisinde olumsuz dış etkenlerden en çok etkilenen yerimizdir. Özellikle de içerisinde bulunan dönemde elleri sık sık dezenfekte etmek, yıkamak ve temizlik yapmak ellerimizi çok daha olumsuz etkilemiş durumda. 
Vibesoo el peelingi ile elleriniz üzerinde bulunan ölü derileri atabilir ve yıpranmış cildinize canlılık verebilirsiniz. El peelingi yaparken bazı küçük noktalara dikkat etmenizde fayda vardır. Öncelikle elleriniz ıslak olmalıdır. Bir miktar peelingi avuç içinize alıp parmaklarınız yardımıyla peelingi cildinize yedirin. Birkaç dakika dairesel hareketlerle ve yavaşça ovduktan sonra ellerinizi bol su ile yıkayın. Duruma göre haftada 1 kez ya da 2 kez uygulayabilirsiniz.