Cinayet şüphelisi 10 ay sonra yakalandı

İstanbul Beykoz, İncirliköy Mahallesi, Ayvalıdere Caddesi üzerinde 19 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen olayda otomobilin içinde oturan Hasan Turan, silahlı saldırıya uğramıştı. Turan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis, güvenlik kamera görüntülerinde ölen kişinin otomobilinin bir süre başka bir araç tarafından takip edildiğini belirledi. Görüntülerde takip eden araçtan inen bir kişinin olayı gerçekleştirdikten sonra kaçtığı tespit edildi. Yapılan çalışmalarda bu otomobilden çıkarak cinayeti işleyen kişi olarak teşhis edilen E.Ş. önceki gün Avcılar, Firuzköy Mahallesi, Plevne Caddesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

Emniyetten verilen bilgide, cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden meydana geldiği, olayla ilgili 2 kişinin daha arandığı belirtildi. Öte yandan işlemleri tamamlanan şüpheli E.Ş. sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Öte yandan, Hasan Turan'ın aracını takip eden kişinin araçtan indiği ve ateş ettikten sonra geldiği araca binerek kaçtığı anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.