Cinsel ilişki için en çok bunlar tercih ediliyor

Cinsel ilişki için en çok bunlar tercih ediliyor

Yatak odasındaki cinsel sıkıntılar, dünya çapında bir numaralı 'tutku katili' olarak adlandırılıyor. Bu nedenle, global bir arkadaşlık uygulaması olan Jaumo, 30 milyondan fazla kullanıcısına en iyi seks trendlerini sundu. İşte 2018 yılında tercih edilenler.

KÜFÜRLÜ KONUŞMAK

Seks tavsiyeleri arasında küfürlü konuşma klasik bir favori. Ancak, yalnız aktiviteye ilgi duyanlar için bu, zor olabilir. Bir Amerikan şirketi kısa bir süre önce, porno oyuncuları tarafından mastürbasyon deneyimini 'bir sonraki seviyeye' taşımak için cümle kurabilen ve küfür edebilen yeni bir cihaz yayınladı. Bu yıl, etkileşimli seks oyuncakları, özellikle erkekler arasında giderek daha popüler hale geliyor.

VAJİNA EGZERSİZLERİ

Son yıllarda, sağlık ve iyi yaşam, dünya çapında popüler kültürünün merkezi haline geldi. Yapılan egzersizlerin bir parçası olarak vajina için 'Perifit' adı verilen pelvik taban kasları güçlendirici bir cihaz tasarlandı. Sonuç? Gelişmiş cinsel performans ve daha yüksek yoğunluklu orgazm.

SU ALTINDA CİNSEL İLİŞKİ

Bu yazın çok sıcak geçmesi, suyun altında seks eğilimini doğurdu. Eşinizin oral seks yapabilmesi için tasarlanmış şnorkel, yılın en romantik aksesuarı olarak görülüyor.

YAPAY PENİS

Özellikle uzun mesafeli çiftlerin tercihi olan 3D yapay penis Jaumo'ya göre çiftler için en basit ve en uygun maliyetli yöntemdir.

VAJİNA TÜYÜ MODELİ

Ünlü ünsüz birçok kadın vücutlarında doğal görünümü tercih ediyor. Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz ve Lady Gaga gibi ünlülerin genital tüylerini uzattıklarını söylemelerinden sonra doğal görünüm moda olmaya başladı. Cameron Diaz’ın başlattığı akımdan sonra İngiltere’li bir araştıma firması, İngiltere’de yaşayan kadınların %50’sinin epilasyon yapmayı bıraktığını açıkladı. Bu yıl ise vajina tüyünün modeli flüt şampanya bardağı olarak tercih edilmeye başlandı.