Çocuk Bakıcısı Bulmanın En Kolay Yolu: Armoni İnsan Kaynakları

Çocuk Bakıcısı Bulmanın En Kolay Yolu: Armoni İnsan Kaynakları

Armoni İnsan Kaynakları olarak verdiğimiz hizmetin hem ailelerin hem toplumun içerisinde ne kadar önemli bir konu olduğunun farkında çalışmalar yürütmekteyiz.

Çocuk Bakıcısı Bulmanın En Kolay Yolu: Armoni İnsan Kaynakları

Armoni İnsan Kaynakları olarak verdiğimiz hizmetin hem ailelerin hem toplumun içerisinde ne kadar önemli bir konu olduğunun farkında çalışmalar yürütmekteyiz. Çocuk Bakıcısı hizmetini yılların verdiği eğitimci kimliğimiz ve ebeveyn kimliğimizi ajansımıza koyarak vermekteyiz. Her bakıcıyı portföyümüze katarken bir ebeveynin hassasiyetiyle hareket ediyoruz.

Çocuk Bakıcısı Seçerken Nelere Dikkat Ediyorsunuz?

Çocuk Bakıcısı başvuruları değerlendirirken öncelikle temelde taşınması gereken özelliklere sahip olmayan adayları otomatik olarak elemekteyiz. Örneğin sigara kullanan bir aday, argo konuşan bir aday portföyümüzde kesinlikle yer alamaz. Onları mülakata almadan elemekteyiz.

Mülakatlarımızda adayın pozitif enerjisinin yanı sıra çocuk hakkında bilgisine, deneyimine, iletişimine yönelik sorular sorarız. Mülakatlarımız sonucunda olumlu sonuçlanan kişiler portföyümüze eklenir.

Ailelerle Nasıl Çalışıyorsunuz?

Öncelikle bizi arayan aileleri kısa sürede de olsa tanımaya çalışıyoruz. Beklentileri neler, kaygıları neler, özel beklentileri neler, onları mutlu edecek durumlar, doğru bildikleri yanlışlar neler bunlar hakkında bilgi edinerek onlar için doğru seçim olacak portföyün niteliklerini belirliyoruz. Daha sonrasında bu edindiğimiz bilgiler ışığında çalışma başlatarak portföyü oluşturarak aileye sunuyoruz ve onlar için de uygun olan adaylarla doğru mülakatlar yapmalarını sağlıyoruz. Bu mülakatlar doğrultusunda ailelerle ve bakıcılarla sözleşme sürecini yaptıktan sonra bakıcı ile çalışmayı başlatıyoruz.

Aileler Size En çok Nasıl Ulaşıyor?

Armoni İşkur lisanlı resmi bir firma olarak yazılı ve görsel medyada oldukça yoğun olarak var fakat yine de bizi arayan aileler en fazla bizimle çalışan ailelerin referanslarıyla bizi aramaktalar. Bu yüzden bize güvenen yüzlerce aile tanıdıklarına bizi önererek Bebek Bakıcısı bulmamız noktasında bize referans oluyor. Bu sayede karşılıklı güven esas alındığı için daha sağlıklı süreçler yaşıyoruz.

Çocuk Bakıcısı Ücretleri Neye Göre Belirleniyor?

Çocuk bakıcısı ücretleri belirlenirken aslında birçok faktör etmen. Çalışmak istediğiniz bakıcının eğitim durumu, bildiği diller, yaşadığınız şehir, ondan beklentileriniz gibi birçok etmen var. Ayrıca Çalışma şekliniz de en önemli etmen. Yatılı çocuk bakıcısı veya Gündüzlü çocuk bakıcısı gibi çalışma modelleriniz ücretleri oldukça farklı kılmakta.

Yabancı Çocuk Bakıcısı Faydalı mı?

Yabancı çocuk bakıcılarının en büyük faydası yabancı dil öğreniminde katkıda bulunabilmesi ve yatılı olarak çalışma modelinde daha esnek olabilmesidir. Bu yüzden aileler genellikle yatılı bakıcı seçerken yabancı çocuk bakıcılarını tercih ederler.

Sizlerde çocuk bakıcısı ile çalışmak istiyorsanız mutlaka firmamızı arayın. Sizleri en doğru şekilde yönlendirelim, en güvenilir çocuk bakıcısını en kolay şekilde size bulalım.