Çocuklar İçin Güvenilir Oyuncağın Adresi Isabel Abbey

Çocuklar İçin Güvenilir Oyuncağın Adresi Isabel Abbey

Isabel Abbey markası, Hollywood yıldızı ebeveynlerin tercih ettiği oyuncak ve çocuk eşyalarını, hızlı kargo ve uygun fiyat avantajı ile ulaştırmaktadır.

Isabel Abbey markası, Hollywood yıldızı ebeveynlerin tercih ettiği oyuncak ve çocuk eşyalarını, hızlı kargo ve uygun fiyat avantajı ile ulaştırmaktadır. Kendisi de bir ebeveyn olan kurucusu, 2008’den bu yana bu güvenilir ve kaliteli ürünleri ebeveynlerle buluşturmaktadır.

Isabel Abbey, güvenilir oyuncak tanımına oldukça önem vermektedir. Çünkü onlar, iyi oyuncağın çocuk gelişimine katkı sağladığını düşündükleri gibi kötü oyuncakların da çocukların gelişimine ket vurduğunu savunmaktadır. Ayrıca bebeklerin her şeyi ağızlarına alarak tanımlaması, sürekli olarak temas ederek oyun oynaması, kumaş ve boya bakımından kalitesiz ürünlerin kullanılmaması gerektiğinin en önemli nedenleridir.

Çocuklar için Oyuncak Seçimi 

Çocuklar, tek başlarına oyun yaratabilecek zekaya sahiptir. Ama bu, her oyuncak çocuklar için ideal anlamına gelmez. Çocuklar, yaşlarına göre oyuncak seçmelidir. Eğer yaşa göre oyuncak seçimi yapılmazsa bu çocuk için geriye ket vurma anlamına gelir. 

Isabel Abbey, bu konuda hassasiyet göstermektir. Tüm yaş gruplarına özel oyuncakları ayrı ayrı gruplandırmaktadır. 

0 – 1 Yaş Grubu Oyuncakları Nelerdir?

Bu yaş grubuna ait olan oyuncaklar, çocukların oyuncakları ağızlarına alması nedeniyle anti alerjik olmalıdır. Ayrıca hem Avrupa standartlarına hem de TSE standartlarına uygun olarak üretilmelidir. Bez kitap, uyku battaniyesi, yumuşak oyuncaklar, ses çıkaran yumuşak / tüysüz oyuncaklar, özel peluşlar bu yaş grubuna uygundur.


1 – 3 Yaş Grubu Oyuncakları Nelerdir?

Bu yaş grubunda, çocukların el koordinasyonları geliştirmesi önemlidir. Motor becerilerini, denge kurmayı, okumaya hazırlık yapacağı oyuncaklar tercih edilmelidir. İsabel Abbey bu yaş grubu için vidasız bebek bisikleti, alfabe sesi, sallanan at, ksilofon ve klavye gibi müzik aletleri tercih etmektedir. 

 

3- 5 Yaş Grubu Oyuncakları Nelerdir?

36 ay sonrasında çocuklar, sosyal ilişki kurmayı öğrenirler. Bu nedenle oyuncaklar da bu amaca hizmet eder. Evcilik oynama seti, boyama seti, doktor seti, takvim seti bu yaş grubuna önerilen oyuncaklardır.

 

5 – 7 Yaş Grubu Oyuncakları Nelerdir?

5 yaş sonrası, çocukların okul çağıdır. Isabel Abbey, bu yaş grubunun akademik başarısına odaklanmak gerektiğini dile getirir. Buna bağlı olarak da puzzle, lego, meslek tanımı yapan setler, scooter tavsiye edilen oyuncaklar arasındadır. 

 

7 – 9 Yaş Grubu Oyuncakları Nelerdir?

Isabel Abbey, çocuğun okula başlamasının oyuncaklarının atılması ya da yeni oyuncak alınmaması gereken bir yaş olarak görülmemesi gerektiğinin altını çiziyor. Bisiklet, scooter gibi oyuncakların bu dönem için tercih edilebilir olduğunu dile getiriyor. 

10 Yaş Üstü Oyuncakları Nelerdir? 

10 yaş kritik bir dönemdir. Çocuk, burada doğru oyuncaklar ile sosyal ilişkilerini arttırır, iyi alışkanlıklar kazanır ve somut dünyaya tam olarak geçiş yapar. Uçurtma, frizbi seti, plaj takımları, el arabaları bu dönemde tercih edilmesi gereken oyuncaklardır.