Daha Genç Bir Görünüm İçin H100 Aşısını Denediniz mi?

Daha Genç Bir Görünüm İçin H100 Aşısını Denediniz mi?

H100 aşısı çeşitli nedenlere bağlı olarak nemini yitiren, deforme olan ve zarar gören ciltlerin nem tutma kapasitesini artıran etkili bir medikal estetik prosedürdür.

H100 aşısı çeşitli nedenlere bağlı olarak nemini yitiren, deforme olan ve zarar gören ciltlerin nem tutma kapasitesini artıran etkili bir medikal estetik prosedürdür. Sahip olduğu içerik sayesinde cildin tüm ihtiyaçlarını giderebilen h100 aşısı enjeksiyonu ile canlı, elastik ve genç bir görünüm elde edilebilmektedir. H100aşısı yalnızca cildin nem kapasitesini artırmakla kalmaz aynı zamanda yaş almayla birlikte ciltte sentezlenemeyen vitamin, peptit, mineral ve aminoasit gibi yapıtaşlarının cilde dışarıdan hazır bir şekilde verilmesini sağlar. Botoks gibi h100 aşısı da son zamanlarda oldukça ilgi gören medikal estetik prosedürlerden biri haline gelmiştir. Cildine ve güzelliğine özen gösteren pek çok kişi başarılı içeriği ile etkili sonuçlar alınmasını sağlayan h100 aşısını sıklıkla tercih etmektedir. Uzman Dr. Şafak Göktaş h100 aşısı ve botoks enjeksiyonu konusundaki başarılı çalışmaları nedeniyle görünümüne özen gösteren farklı yaş gruplarındaki kişilerin başvurduğu ilk adres haline gelmiştir.

H100 gençlik aşısının üst düzey etkisi içerisinde bulunan yüksek miktardaki hyaluronik asitten kaynaklanır. Cildin hyaluronik asit dışında ihtiyaç duyduğu bir antioksidan olan mannitol de h100 gençlik aşısının içeriğinde bulunur. H100 aşısının diğer gençleştirme tedavilerinden ayrıldığı en önemli nokta budur. H100 gençlik aşısı içerisindeki hyaluronik asit ile mannitol sayesinde cilt dokularının normal ömrünün uzamasını ve ödem sökücü etki sağlar. H100 aşısı kokteyli içinde cildin ihtiyaç duyduğu pek çok vitamin, aminoasit, peptit ve mineraller gibi değerli yapıtaşları bulunur.

H100 Aşısının Etkilerine İnanamayacaksınız

H100 aşısı içeriğindeki hyaluronik asitin etkisiyle oldukça büyük faydalar sağlamaktadır. Hyaluronik asit sahip olduğu özellik gereği hyaluronik asitin aktivasyonunu devam ettirmekte ve dokudaki ömrünü uzatmaktadır. Yaş almayla birlikte yıllar içinde ciltte meydana gelen kırışıklık  ve çizgiler h100 aşısı ile açılabildiği gibi derinin daha sıkı ve diri bir görünüme kavuşması da mümkün olmaktadır. Diğer yandan h100 aşısının ciltteki hücre yenilenmesini hızlandırma etkisi olduğu da bilinmektedir. H100 aşısı derideki sarkmaları azaltmaya ve cilt elastikiyetinde artmaya yardımcı olur. Bunların yanı sıra cildin daha fazla su tutmasını sağlayarak nemlenmesini artırmakta ve dokuları tamir etme görevini üstlenmektedir. H100 aşısı cildin biyolojik onarım sürecini hızlandırır. Ayrıca hyaluronik asitin ciltteki ömrünü de uzatır. Cildin nem kapasitesini artırma ve cilde elastikiyet kazandırma özellikleri sayesinde cildin yaşlanma sürecini yavaşlatmaktadır.

H100 Aşısı Nasıl Yapılır?

H100 aşısı enjeksiyonu mutlaka bu alanda yeterli uzmanlığa ve deneyime sahip doktorlar tarafından yapılmalıdır. H100 aşısı cilt altına mezoterapi yöntemiyle enjekte edilmeden önce bölge sterilize edilir ve lokal anestezik etkili krem sürülür. Lokal anestezik etkili krem yaklaşık 30 dakika içinde etki eder. Bunun ardından cildin kremden dezenfekte edilmesi sağlanır. Dezenfekte işlemi bittikten sonra h100 aşısı birer cm’lik aralıklarla olacak şekilde uygulama bölgesindeki deri içerisine enjekte edilir. Uygulama çok ince iğnelerle yapıldığından acı, ağrı ya da sızı hissedilmez.

Boyun, gıdı, el üzeri, yüz ve gıdı bölgesine h100 aşısı uygulanabilir. Cilt elastikiyetindeki kayıp ve yaşlanma belirtileri kişi özelinde farklılık gösterebildiği için ihtiyaçlar ve beklentiler değişebilir. Uzman Dr. Şafak Göktaş her bir hastası özelinde ihtiyaçları buna bağlı olarak da uygulanması gereken seans sayısını belirler. Genç ciltlerde genellikle 2 ila 3 haftalık aralıklarla uygulanan 2 seans yeterli olmakla birlikte orta yaşlı ciltlerde 2 ya da 3 seansın yine 2 ila 3 haftalık aralıklarla uygulanması gerekebilir. Yaşlı ve yıpranmış ciltlerde ise genellikle 1 ya da 2 haftalık aralıklarla 3 ya da 5 seans uygulama yapılması tercih edilir.

Belirlenmiş olan seans sayısı sonrası ciltte ciddi düzeyde değişiklikler meydana gelir. Kişi özelinde belirlenmiş ideal seans sayıları tamamlandığında göz alıcı olumlu değişiklikler ortaya çıkar. H100 gençlik aşısının içinde bulunan mannitol bilinen en güçlü antioksidanlardan biridir. Aynı zamanda h100 aşısının dokulardaki kalıcılığının ve etkisinin artmasına da katkı sağlar. Manntitolün diğer bir faydası ödem sökücü olmasıdır. Bu özelliği sayesinde ciltte suyu tutan dokuların onarımını sağlayan hyaluronik asitin cilt dokularında çok daha uzun süreli kalmasında önemli bir görev üstlenir. 

H100 Aşısından Sonra Nelere Dikkat Etmeli?

H100 aşısı enjeksiyonunu takip eden ilk 24 saat içinde kişinin spor yapmaması aynı zamanda ilk 48 içinde ağır spor hareketlerinden kaçınması gerekir. Bu sürede önemli olan diğer noktalar aşırı sıcağa maruz kalınmaması, sauna ve hamam kullanımından kaçınılmasıdır. Diğer yandan h100 aşısı enjeksiyonundan sonra güneş ışınlarının zararlı ışınlarına maruz kalınmamalıdır. Ayrıca doktor tarafından verilen ürünler dışında herhangi bir güneş koruyucu ürün kullanılmamalıdır. H100 aşısından sonra buz kompresi yapılması etkili olabilir. H100 aşısı enjeksiyonundan sonra bol su içilmeli, alkol ve sigara kullanılmaması ya da mümkün olduğunca azaltılmalıdır. H100 gençlik aşısı 20 yaşının üzerinde olan ve kanser hastası olmayan kişilere uygulanabilir.