Dalyan’ı Dna Hotel Dalyan ile Keşfet

Dalyan’ı Dna Hotel Dalyan ile Keşfet

Avrupa’nın en iyi ödüllü plajlarından biri olan İztuzu plajına ev sahipliği yapması, mavinin ve yeşilin mükemmel uyum içinde olduğu bir yer Dalyan.

Avrupa’nın en iyi ödüllü plajlarından biri olan İztuzu plajına ev sahipliği yapması, mavinin ve yeşilin mükemmel uyum içinde olduğu bir yer Dalyan. Muğla iline, Ortaca ilçesine bağlı Dalyan eşsiz doğası keşfedilmemiş yeşillikleri ile huzurlu bir tatil arayanların birinci tercihi olmaktadır. Dalyan’da iztuzu plajına ek olarak, caretta caretta kaplumbağaları, kaya mezarları, kaunos antik kenti, kanalda yapılan tekne turları ile popülerdir. Dalyan merkezde lüks ve özel mimariya sahip 13 odalı butik otel olan Dna hotel dalyan sizlere unutamayacağınız bir tatil fırsatı sunmaktadır.

 

 Oda kahvaltı şeklinde hizmet veren Dna hotel dalyan farklı etkinlikleri ve özel aktiviteleri ile sizlere güzel bir tatil fırsatı sunmaktadır. Gün içerisinde onlarca farklı etkinlik ile dolu dolu bir tatil yapmanızı ve bölgenin tüm güzelliklerini keşfetmeniz sağlanmaktadır. Google, Tripadvisor ve Booking gibi seyahat sitelerinde yapılan dalyan otel arama ve sıralamalarında yüksek puanları ile öne çıkmaktadır.

 

Dna Hotel Dalyan

 

 14 yaş üzeri misafir kabul eden Dna hotel dalyan özellikle sessiz bir tatil yapmak isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Dna hotel dalyan, 5 yıldızlı otelleri kıskandıracak şekilde her detaylar düşünülerek 2021 yılında tamamlanmış ve hizmete açılmış lüks bir butik otel.  

 

 Otelin etrafını saran havuz gün boyu sizlere yüzme ve rahatlama imkanı sunarken özel tuzlu sistemi sayesinde havuz içerisinde denizi yaşayabilirsiniz. Otelin etrafını saran havuz tüm odalara güzel bir manzara sağlamaktadır. Bunun yanında havuz girişli oda seçeneğiyle odanızdan direkt olarak havuza giriş yapabilirsiniz.

 

Odalarında dsmart yayın, netflix, amazon prime video gibi uygulamaların yüklü olduğu büyük ekran led tv, yastık menüsü, nespresso kahve makinesi, laptop tipi geniş kasa, çay kahve ikram seti, minibar, doğal zeytinyağı içeren çok kaliteli banyo buklet ürünleri gibi ayrıcalıklara ve mükemmel bir led aydınlatma sistemine sahip.

 

Özel anlaşmalı plajı sayesinde otel misafirlerini her gün plaja rahatlıkla ulaştırılmaktadır. Bunun yanında bölgede yer alan eşsiz Türk hamamı seçenekleri sayesinde misafirler hamam keyfini de doyasıya çıkarabilmektedir.

 

Dna hotel dalyan, dalyan şehir merkezi ve tekne turlarına 5 dakika yürüme mesafesinde, iztuzu plajına 13km, dalaman havalimanına ise 30km mesafede bulunmaktadır.

 

Online ve güvenli olarak dnadalyan.com adresi üzerinden veya +90 545 302 42 29 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yapabilirsiniz.

 

Dna Hotel Dalyan

dnadalyan.com

+90 545 302 42 29