Dhi Saç Ekimi ile Doğal Görünüme Kavuşun

Dhi Saç Ekimi ile Doğal Görünüme Kavuşun

Dhi saç ekimi sadece alanında uzmanlaşmış hekimlerin yapabileceği saç ekim tekniği olarak bilinmektedir. Bu teknikte direkt olarak saç ekimi yapılması profesyonel şekilde ilerlemeye bağlıdır.

Dhi saç ekimi sadece alanında uzmanlaşmış hekimlerin yapabileceği saç ekim tekniği olarak bilinmektedir. Bu teknikte direkt olarak saç ekimi yapılması profesyonel şekilde ilerlemeye bağlıdır.

Dr. Ziya Yavuz DHI Saç Ekimi hakkında bilgiler veriyor.

Dr. Ziya Yavuz bu konuda ileri derece profesyonelleşmiş tekniklere hareket ettiği bilinen ve her zaman istenen sonuca ulaştıran hekim olarak karşımıza çıkmaktadır. Son yıllarda hızla çoğalan saç dökülme sorunlarına yönelik geliştirilen saç ekim tekniklerini en doğru şekilde kullanabilmek ayrıcalık isteyen bir durumdur. Çünkü saç ekim işlemleriyle ilgili son dönemde çoğalan klinik merkezlerin tamamı uzmanlık alanına yönelik çalışmalar yapmadığı bilinmektedir. Hijyen kuralları başta olmak üzere dikkatten kaçan birçok konu vardır. Fakat Dr. Ziya Yavuz 10 yılın üzerindeki saç ekim tecrübesiyle ve çalıştığı kadroyla disiplinli bir şekilde her uygulamasında detaylı inceleme yaparak işleminizi tamamlamaktadır. Bu nedenle güvenebileceğiniz en iyi adres bakımından kendisini göstermek doğru bir tercih yapmanızı sağlayacaktır.

Geliştirilmiş Saç Ekiminde Fiyat Önemli midir?

Dhi saç ekimi fiyatları yapılan uygulamaya göre değişken olabilir. Bu uygulama saç ekim teknikleri bakımından en gelişmiş teknik sayılmaktadır. İmplanter pen olarak adlandırılan cihazlarla yapılan saç ekim tekniği uzmanlık gerektiren bir uygulamadır. Alanında 10 yıldan fazla tecrübeye sahip olan Dr. Ziya Yavuz bu konuda önemsenmesi gereken her detaya dikkat etmektedir. Bu sayede kendisinin mevcut ekibiyle birlikte çok başarılı saç ekimi istanbul işlemlerine imza attığını söylemek mümkündür. Hatta saç ekim kapsamında yapacağınız araştırmalarda ismini sıkça duyacağınız Dr. Ziya Yavuz son yıllarda yaptığı işlemler sayesinde hem yurt içinde hem de yurt dışında güvenilen isim olmayı başarmıştır.

Dhi Saç Ekiminde En İyi Sonuçlar

Dhi saç ekimi kafa derisinde kesi açılmadan yapılan bir işlemdir. Bu nedenle üstün körü yapılacak uygulama olduğu da öne çıkmaktadır. İki aşamalı olarak bilinen dhi saç ekiminin implanter pen cihazıyla yapılabilir. Diğer tekniklerin 3 aşamadan oluşması beraberinde daha kısa sürede verimli sonuç alabilme açısından doğrudan saç ekim tekniği daha çok rağbet görmektedir.

Dhi saç ekimi ciddi derece de saç dökülmesi problemi yaşayanlar için değerlendirilmesi gerekli yöntemdir. Dhi saç ekimi tekniği diğer tekniklere göre biraz daha avantajlıdır. Yapılan işlemlerin kısa sürede etkileşim göstermesini sağlayarak anagen döneminde başlamasını sağlar. Sağlıklı ve dolgun saç modellerine kavuşabilmek için bu tekniği tercih etmeniz önemli rol oynar. Genel bakımdan dhi saç ekiminin avantajları ise şu şekilde sıralanır.

  • Dhi saç ekim yönteminde tıraş uygulamasının zorunlu olmaması
  • Estetik bakımdan hiçbir şekilde ödün vermenize gerek kalmaması
  • Doğal saç görünümü elde edilmesi
  • Kesi yapılmadan uygulanabilmesi
  • Uzun vadeli kullanabileceğiniz en çok olumlu sonuç verebilen teknik olması

Yukarıda belirtilen özellikler genel bakımdan dhi saç ekiminin avantajlı yönlerini vurgulamaktadır. Bahsi geçen özellikler sadece Dr. Ziya Yavuz’un yapabildiği yöntemlerdir. İstenileni ve bekleneni yapabilen bir hekim olarak bu konuda çok iddialı biri olduğunu belirtmek mümkündür.

Saç Ekimi Tekniklerinin Fiyat Farkı

Saç ekimi fiyatları yapılan işleme, tekniğe, ihtiyaca yönelik uygulanması gereken metoda ve tercihinize göre değişkenlik içermektedir. Günümüzde uygulanmakta olan saç ekim teknikleri birbirinden farklıdır. Her birinin dezavantaj sayılabilecek tarafı olsa da genel bakımdan avantajları daha fazladır. Özellikle FUE ve FUT teknikleri son dönemde çok talep gören teknikler olmasına rağmen dhi saç ekim tekniği açık ara farkla daha fazla tercih edilmektedir. Özellikle seyrekleşmeye başlamış saç yapısına sahip olan kadınların kesi veya tıraş yapılmasına gerek görülmeyen dhi tekniğini tercih ettiği bilinmektedir.

Dhi saç ekimi tekniği acısız, ağrısız ve hızlı iyileşen bir tekniktir. Doğal saç görünümü açısından daha iyi bir tekniktir. Uygulanan yöntemde saç yapısının doğal olup olmadığını anlayabilmek için ancak hekim olmak gerekir. Çünkü üst düzey kaliteli implanter pen cihazıyla yapılan bir işlemdir. Diğer tekniklerin tek seansta yapılmasına rağmen dhi tekniği için söylenebilecek tek dezavantaj 6’şar saatten 2 seans sürmesi şeklinde söylenebilir. Zahmetli ve bir o kadar da detaylı teknik olmasından dolayı süre bazında biraz uzun sürmesi mümkündür. Fakat etkili ve gerçekçi görünüm yakalamanızı sağlayan dhi tekniğini en iyi şekilde Dr. Ziya Yavuz yapabilmektedir.