Dhi Saç Ekimi ile Tanışın

Dhi Saç Ekimi ile Tanışın

Doğal görünüme sahip saçlara sahip olmak isteyenler için hem kellik hem de bölgesel seyreklik olması durumunda saç ekimi işlemi yapılıyor.

Doğal görünüme sahip saçlara sahip olmak isteyenler için hem kellik hem de bölgesel seyreklik olması durumunda saç ekimi işlemi yapılıyor. Saç ekimi yaptırmak isteyenler için birbirinden farklı seçenekler arasından seçim yapma şansı oluyor.  İmplanter kalem kullanılarak direkt yapılan saç ekimi olan Dhi en çok tercih edilen yöntemler arasında bulunuyor.

Medhair ile Dhi saç ekimi farkı her uygulamada ortaya çıkıyor. Bu uygulama choi kalem tekniği veya tıraşsız saç ekimi gibi farklı isimlerle de biliniyor. Bu uygulamanın en büyük avantajlarından biri saçların ekimi sırasında kanal açılmamasıdır. Yani DHI saç ekimi tekniği kullanılırken donör olarak seçilen bölgeden alınan saçlar direkt olarak planlanan bölgeye ekilerek işlem tamamlanıyor.

Saç ekimlerinde estetik deneyim ve beklentiler de çok önemlidir.  Uygulama sonrasında en doğal sonuçları ortaya çıkarmak için yeni nesil saç ekim yöntemlerinden olan DHI yöntemi çok sık tercih ediliyor.  İstanbul’da deneyimli bir ekip arayanlar hijyenik klinik ortamı ve yüksek deneyime sahip profesyonel uzmanlarıyla  Medhair öne çıkıyor.

DHI Saç Ekiminde Medhair Profesyonelliğine Güvenin

DHI saç ekimi yönteminde ense bölümünde dökülme karşısında dirençli olan saç kökleri tek tek alınıyor. Daha sonra saç ekimi yapılacak olan bölgeye direkt olarak ekim işlemi yapılıyor. Uygulama sırasında  lokal anestezi kullanılıyor.  Saç ekiminde Dhi kalemi ile alıcı bölgeye bir işlem yapılmadan saç ekimi gerçekleştiriliyor.  Doğru kalınlıktaki saç kökleri  ortalama 45 derece açıyla choi kalemine yerleştiriliyor ve  daha sonra yapılan planlamaya göre hedeflenen bölgeye tek tek ekilir.

Dhi saç ekimi kişiye özel  olarak planlandığı için beklenen doğal sonuçlar her zaman ortaya çıkar.  Medhair profesyonelliğine saç ekimi operasyonlarında her zaman güvenebilirsiniz. Dhi tekniğinde en az 2 choi kalemi ile birlikte 12 tane kadar farklı uç kullanılıyor.  Kalemde kullanılan uçların çapı  saç teli kalınlığına göre uygulama öncesinde belirleniyor.  Türkiye’de dhi saç ekimi tekniğinde fark yaratan Medhair, profesyonel kadrosuyla her türlü beklentiye cevap verebiliyor. En doğal sonuçlar için kişiye özel saç ekim planlaması yapılıyor.

Büyük Saç Kayıpları DHI ile Tedavi Ediliyor

Kişide büyük saç kayıpları söz konusu olduğunda her zaman saç ekimine karşı olumsuz tutumlar oluyor. Ancak yeni nesil saç ekim yöntemi olan DHI tekniği ile birlikte büyük saç kayıpları tedavi edilebiliyor.  Tıraşlı ve tıraşsız olarak yapılabilecek kişiye özel saç ekimleriyle her türlü genişlikte boş alan doğal görünümle doldurulabilir.

DHI saç ekiminde bölgesel saç dökülmeleri,  saç gürleştirme,  alın daraltma gibi  birçok farklı işlem yapılabiliyor. Tabii en etkili sonuçları alabilmek için deneyimli bir ekip tarafından son teknoloji ekipmanlarla saç ekiminin yapılması gerekiyor. Medhair son teknoloji ekipmanları, hijyenik klinik ortamı ve profesyonel ekibiyle tüm saç kayıplarında etkili operasyonlarda başarılı sonuçlar ortaya koyuyor.

Doğal Saçlar İçin Uygun Fiyatlı DHI Operasyonları Medhair’de

Saç ekimi fiyatları uygulamanın türüne, saç ekim işlemi yapılacak alanın genişliğine göre belirleniyor. Diğer saç ekim uygulamaları ile karşılaştırıldığında Dhi tekniği daha yüksek maliyetli bir saç ekim işlemi oluyor.  Ekim sırasında kullanılan Choi kalem ve choi uçları yurtdışından geldiği için uygulama maliyeti daha yüksek olur.

Türkiye’de geniş bir fiyat aralığında yapılan Dhi tekniği deneyim de gerektiriyor.  Uzun yılların deneyimine sahip ekibiyle Medhair sizlere uygun fiyatlı Dhi saç ekimi uygulamaları sunuyor.  Saç ekiminde en güncel tekniklerle her türlü beklentiye cevap verecek operasyonlar planlanıyor. Detaylı bilgi için Medhair ile iletişime geçebilirsiniz.