Doğum Günlerinin Yeni Trendi Hediye Kutuları

Doğum Günlerinin Yeni Trendi Hediye Kutuları

Hediyeler hepimizi heyecanlandırır bazıları ise bizi mutlu etmeyi başacak kadar nokta atışıdır.

Hediyeler hepimizi heyecanlandırır bazıları ise bizi mutlu etmeyi başacak kadar nokta atışıdır. Bugüne kadar aldığınız doğum günü hediyelerini şöyle bir aklınızdan geçirirseniz bazılarını düşündüğünüzde yüzünüzde tebessüm oluşur bazıları ne kadar düşünseniz de aklınıza gelmez bazıları ise ciddi bir hayal kırıklığı oluşturmuştur.

2018 yılından bu yana hediye sektöründe hizmet veren Muhiku doğum günü hediyesi seçeneklerini satışa sunarken bir noktanın çok önemli olduğunu savunuyor: Hediyenin deneyim odaklı olması. Peki, bu ne demek?

Deneyim odaklı hediye, karşımızdaki kişiye bir eşya (eşyadan kastımız yalnızca biblo gibi objeler değil, tek bir işlevi olan gömlekler, kazaklar, çiçekler ve çantalar da eşya tabirimize dahil) değil, ona farklı duygular yaşatabilecek çok katmanlı bir hediye sunmak anlamına geliyor. Muhiku’nun piyasaya sunduğu hediye kutuları üzerinden gidecek olursak son dönemde giderek popülerleşen ve farklı tat notalarıyla insanlara yepyeni lezzetler sunan 3. dalga filtre kahveler buna çok güzel bir örnek.

En yakın arkadaşınız bir kahve canavarıysa ve işine ya da okuluna değer verip çalışkan olmayı benimsiyorsa ona verebileceğiniz en güzel doğum günü hediyesi içerisinde farklı ülkelere ait lezzetleri barındıran kahve tadım kutusu olacaktır. Dünya Kahveleri Kutusu, neredeyse 3 senedir Muhiku’nun en çok satılan hediye kutularından biri. Tabii ki yalnızca 5 paket kahveyle çok da yüreğe dokunan bir hediye vermeniz zor. Bunu da düşünen ekip, kutunun içerisine kupa, bardak altlığı, kahve aromalı mum, bir çift eğlenceli çorap, tütsü gibi birçoğumuzun hoşuna gidecek hediyelikleri de kutulara çok rahat ekleyebileceğimiz şekilde satışa sunuyor. 

Muhiku’nun yenilikçi doğum günü hediyesi anlayışı 3. nesil kahvelerle sınırlı değil. Siteyi diğer konsept hediyelikçilerden ayıran çok önemli bir özelliği daha var: Deneyim kitleri. Özellikle de içinde bulunduğumuz dönemde kendi kendimize kaldığımızda yapacağımız aktivitelerin önemi büyük. Muhiku da insanlara keyifli vakitler sunmak amacıyla hazırladığı deneyim kitlerini hediye kutularında sevdiklerimize sunmamızı sağlıyor. Bu deneyim kitlerinin içinde fesleğen yetiştirmekten jel muma, jel mumdan ahşap boyamaya kadar pek çok keyifli hobi seti bulunuyor.

Siz de eğer bugüne kadar sevdiklerinize verdiğiniz hediyelerden pek de memnun kalmadıysanız ve artık yepyeni bir dokunuş arıyorsanız Muhiku’nun içerisinde pek çok kaliteli, kullanışı ve hayatın başka noktalarına değen hediye kutularını tercih edebilirsiniz. 

Yılbaşı Hediyeleri ile Hayata Keyif Katın!

Yılbaşı hediyeleri senenin en güzel zamanında aldığımız ve verdiğimiz en keyifli hediyelerden. Yürüdüğümüz sokaklarda ışıklandırılmış ağaçlar, derin bir sessizlikte yağan lapa lapa kar, bir yerlerden gelen yılbaşı müzikleri… Yılın bu dönemi çoğumuzu keyiflendirir. Tabii ki yılbaşı hediyeleri de bu keyfin en önemli parçası!

Muhiku, tasarladığı yılbaşı hediyeleri ile yine farkını ortaya koymayı başarıyor. Sevdiklerinize harika bir hediyeyi en uygun fiyattan sunmanızı sağlayan şirket yeni yıl konseptine uygun olarak hazırladığı kutularda pek çok yılbaşı temalı ürüne yer veriyor: Mutlu Yıllar mesajlı aromatik mumlar, geyikli bardak altlıkları, çam ağaçlı kupalar, baston şekerler, zencefilli kurabiyeler…

Tabii ki bizi yenilikçi hediyelerle tanıştıran sitenin kutularında yer verdiği her şey yeni yıl temalı değil. Bu kutularda aynı zamanda kış günlerine sıcaklık katan kahveler, çaylar, çikolatalar ve kutu oyunları da yer alıyor. Böylelikle yılbaşı hediyeniz içerisinde tüm yılı keyifle geçirmeye yetecek kadar büyük ama bütçenizi sarsmayacak kadar da uygun fiyatlı oluyor.

Daha önce sevdiklerinize hediye kutusu hazırladıysanız bu işin ne kadar zahmetli, yorucu ve pahalı olduğunu görmüşsünüzdür. Bir kutunun içinden çıkan bir sürü hediyelik fikri hepimizin hoşuna gitse de birbiriyle uyumlu parçaları düşünmek, bulmak, satın almak, onları şık bir kutuda bir araya getirmek, notuyla birlikte sevdiğimiz kişiye ulaştırmak bir hayli zor ve masraflı. Muhiku, bu fikri beğenenlere anahtar teslim hizmet sunuyor. Siz ne kutuya, ne kutunun içerisindeki dolgu malzemesine ne de hediye not kartına para ödüyorsunuz. Hatta 69 TL ve üzeri alışverişlerinizde gönderim ücreti bile alınmıyor! Yapmanız gereken tek şey hazır kutulardan birini seçmek ya da istediğiniz parçaları bir kutuda birleştirmek!

Muhiku’da Kendi Hediye Kutunuzu Tasarlayın!

Muhiku, ziyaretçilerine farklı zevklere uygun olarak tasarladığı hazır hediye kutularıyla ilham kaynağı oluyor. Siz dilerseniz bu kutulardan birini seçebiliyor dilerseniz kutunun içerisine hızlıca başka ürünler de ekleyerek hediyenizi zenginleştirebiliyorsunuz. 

Sitenin rakiplerinden ayrılan çok önemli bir özelliği daha var: Kendi Kutunu Yap sayfası. Bu sayfada çeşitli kategorilerde pek çok ürün yer alıyor. Dünya lezzetleri, sağlıklı atıştırmalıklar, eğlenceli çoraplar, mumlar, saksılar, aksesuar ve bakım ürünleri gibi ürünler arasından en beğendiklerinizi sepetinize ekleyerek tamamen sevdiklerinize özel bir kutu oluşturabiliyorsunuz. Ödeme adımına geçerken kutunuzun içerisine tıpkı hazır hediye setlerinde olduğu gibi notunuzu da ekleyebiliyorsunuz. 

Kendi ellerinizle hazırladığınız hediye kutuları tıpkı hazır olanlar gibi hızlıca hazırlanıyor ve İstanbul içerisindeki adreslerde özel kuryeye, diğer şehirdeki adreslerde ise kargoya teslim ediliyor. İstanbul’da öğleden önce verilen siparişlerde aynı iş gününde teslimat yapılırken kargoyla da ortalama 3 iş günü içerisinde hediyeniz alıcısına ulaşmış oluyor.