Dr. Emek Külür Kimdir? Emek Külür Podcast Serisi Nasıl Oluşturuldu?

Dr. Emek Külür Kimdir? Emek Külür Podcast Serisi Nasıl Oluşturuldu?

Doktor Emek Külür, 5 Eylül 1971 günü Kahramanmaraş’ta İzmirli bir ailede dünyaya geldi. İzmir Seferhisar’lı olan Emek Külür, çocukluğunu İzmir’de geçirdi.

Doktor Emek Külür, 5 Eylül 1971 günü Kahramanmaraş’ta İzmirli bir ailede dünyaya geldi. İzmir Seferhisar’lı olan Emek Külür, çocukluğunu İzmir’de geçirdi. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümünü kazanan ve başarı ile bitiren Emek Külür, New York Üniversitesi İmplant Diş Hekimliği Bölümü Başkanı Dr. Denis Tornow’un asistanı olarak iki yıl çalıştı. Brookdale Hastanesi Ağız, Diş ve Ortodonti Bölümünde Dr. Norman Cranin ile çalışırken Smile Design kavramı ile tanıştı.

Türkiye’de İstanbul Amerikan Hastanesi’nde Diş Hekimi görevini sürdürürken, Kadıköy Şifa Hastanesi ve Memorial Hastanesi Diş Kliniklerini kurdu. Emek Külür Smile Institute kurucusu ve sahibi olarak gülüş estetiği ve tasarımı için uzman çalışmalarını sürdürmektedir.

Emek Külür kişisel yaşamında espirili, sıcak ve güler yüzlü birisidir. Sahip olduğu hayat anlayışıyla hem danışanlarına hem ailesine neşe verirken çalışkanlığı ile diş hekimlerine örnek olmaktadır. Emek Külür 1994 yılında Ege Üniversitesi Fakültesini bitirdikten sonra, Diş Hekimliğini kutsal bir meslek olarak gördüğünü belirtmiştir. Ancak, Diş Hekimliği, Emek Külür için bir o kadar da sanat ile iç içedir.

Emek Külür Podcs Serisi Nedir?

Emek Külür Podcast Serisi, Holistic SEO & Digital Sahibi ve Genel Müdürü Koray Tuğberk GÜBÜR’ün eşliğinde, Emek Külür’ün kişisel yaşamı, aile yaşamı ve uzman diş hekimliği ile gülümseme estetiği kariyerini konu alan bir söyleşidir. Emek Külür Podcast Serisi, 2022 yılı içerisinde, iki kişilik bir şov olarak başlatılmıştır. Emek Külür’e “Diş hekimliğinin en kutsal yanı sizce nedir” veya “Hiç şiir yazdınız mı” benzeri sorular sorularak, tamamen doğaçlama şekilde gerçekleştirilen Emek Külür Podcast Serisi 7 bölüm halinde hazırlanmıştır.

Emek Külür Podcast Serisini Nasıl Dinleyebilirim?

Emek Külür Podcast Serisini dinlemek için Emek Külür’ün resmi YouTube Kanalı olan “Diş Hekimi Emek Külür – Smile Institute” ve Emek Külür Soundcloud Hesabı ziyaret edilmelidir. Emek Külür Podcast Serisinin ilk bölümü aşağıdaki gibidir.

https://www.youtube.com/watch?v=Lxcs1RlUpiw&t=1s&ab_channel=Di%C5%9FHekimiEmekK%C3%BCl%C3%BCr-SmileInstitute

Emek Külür Podcast Serisinin İlk Bölümünde Hangi Konular Ele Alınmıştır?

Emek Külür Podcast serisinin ilk bölümünde aşağıdaki konular ve sorular ele alınmıştır.

  • Emek Külür Podcast Serisinin ilk bölümünde ele alınan konular aşağıdaki gibidir.
  • Diş hekimi olmak için nasıl bir kişilik gereklidir size göre?
  • ürkiye'de Devlet Hastanelerinde Diş Hekimi Olmak Gerekli midir?
  • Diş Hekimi Karakteri Nasıl Olmalıdır?
  • Diş Hekimi Olmaya Nasıl Karar Verdiniz?
  • Diş Hekimliği için Üniversite Sınavları ve Emek Külür
  • Hiç Yanlış Bir Mesleği Seçtiğinizi Düşündünüz mü?
  • Sizce Diş Hekimi Olmak şu an Daha mı Zor?
  • İyi ve Kötü Bir Diş Hekimini Birbirinden Ayıran Nedir?
  • Sizce Hangi Ders Diş Hekimliği Müfredatına Eklenmelidir?
  • Seramist Olmanız Hakkında Ne Düşündüler?
  • Üniversitede En Sevdiğiniz Hocanız Kimdi?
  • En Sevmediğiniz Eğitimciniz Kimdi?
  • Emek Külür ABD'ye Nasıl Gitti?
  • Emek Külür Acil Durumdaki İlk Hastasını Nasıl Kurtardı?
  • Emek Külür Z Kuşağı Hakkında Ne Düşünüyor?
  • Dijital ve Smile Design Odaklı Diş Hekimliği Nedir?
  • Diş Hekimliğindeki Anıları
  • Diş Sağlığı ile İlgili Yanlış Bilinenler Nelerdir?
  • Emek Külür'e Göre Diş Minesi Nasıl Korunur?
  • Mikosa Diş Fırçası ve Emek Külür
  • Diş Hekimliğinden Başka bir Alana Geçmeyi Hiç Düşündünüz mü?

Emek Külür Hakkında Nasıl Daha Fazla Bilgi Edinebilirim?

Emek Külür hakkında daha fazla bilgi edinmek için, Emek Külür Podcast serisini dinlemek, Emek Külür’ün Instagram hesabını takip etmek veya Emek Külür resmi internet sitesini ziyaret etmek yeterlidir. Emek Külür, Smile Institute ile Harbiye, Vali Konağı Cd. No:32, 34367 Şişli/İstanbul, Turkey adresinde hizmet vermekte, ve hayranları veya hastaları ile görüşmektedir.

Emek Külür Külür Podcast Serisi 2. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Emek Külür Podcast Serisinin 2. Bölümü, 15 Kasım 2022 tarihinde, Emek Külür YouTube Kanalında yayınlanacak. Emek Külür Podcast Serisi 2. Bölümü, Yeni Mezun Diş Hekimlerinin yapması gerekenleri, ve kendilerini nasıl geliştirebileceklerini aktarmaktadır. Emek Külür Podcast Serisi 2. Bölüm için ilgili bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Emek Külür Podcast Serisi Daha Sonra da Devam Edecek mi?

Evet, Koray Tuğberk GÜBÜR ve Emek Külür, Podcast yayınlamaya ve yeni bölümlerde, Diş Hekimliği, ve Türkiye Ağız ve Diş Sağlığı konularında farklı bölümleri çekiyor olacaklar. Emek Külür Podcast Serisi sorularını Holistic SEO & Digital sahibi Koray Tuğberk GÜBÜR hazırlamakta, ve podcast bölümleri öncesi, Emek Külür’e göstermemektedir. Emek Külür podcast bölümlerinin sorularının, Emek Külür’e gösterilmemesinin temel nedeni, podcast bölümlerinin tamamen doğal bir biçimde gelişmesini sağlamak, ve Emek Külür’ün doğaçlama ile gerçek doğasına ve düşüncelerine ulaşmaktır.

Emek Külür Podcast Serisi Bölümlerinin Ortalama Uzunluğu Nedir?

Emek Külür Podcast Serisi Bölümlerinin Ortalama Uzunluğu 30 dakikadır. İlk bölüm olan “Emek Külür Kimdir” bölümü, 42 dakika iken Emek Külür Podcast Serisi 2. Bölümü “Nasıl Diş Hekimi Olunur?” bölümü 22 dakikadır. Emek Külür Podcast Serisinin en uzun bölümü, “Emek Külür Kimdir” bölümüdür.

Emek Külür Kimdir sorusunu yanıtlayan Emek Külür Podcast Serisi, Emek Külür hakkında kişisel yaşamı, aile yaşamı, çocukluk yaşamı, ve diş hekimliği alanındaki görüşlerini içermektedir. Emek Külür’ün diş hekimliği hakkındaki görüşleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yer alan diş hekimliği üniversiteleri ve bölümleri için önem taşımaktadır. Diş Hekimliği alanında, ve Gülümseme Estetiği alanlarında uzmanlığı ile yurt dışında ve yurt içinde takip edilen bir isim olan Emek Külür iş hayatındaki başarıları ile genç kuşak diş hekimlerine ve kadın iş insanlarına örnek olmaktadır.