Efsane Kasım İndirimiyle İphone Telefon Modelleri

Efsane Kasım İndirimiyle İphone Telefon Modelleri

Efsane Cuma nedir? Öncelikle sizin için bu konuya bir açıklık getirelim. Hepsiburada.com sitesinin ürünlerini indirimli fiyata sattığı bir çeşit kampanyadır diyebiliriz. Peki bu kampanya ne zaman başlar? Efsane Cuma, bu günde başlayan bir kampanyadır.

Efsane Cuma nedir? Öncelikle sizin için bu konuya bir açıklık getirelim. Hepsiburada.com sitesinin ürünlerini indirimli fiyata sattığı bir çeşit kampanyadır diyebiliriz. Peki bu kampanya ne zaman başlar? Efsane Cuma, bu günde başlayan bir kampanyadır. Bu kampanya içerisinde her kategoride binlerce ürün çok uygun fiyatlara satışa sunulmaktadır. Hepsiburada.com’a ait bu kampanya yılda pek çok kez düzenlenir. Bu kampanya süresi boyunca çoğu ürün indirime girer ve her yaştan kitleye hitap eder.

Kişisel bakım ürünlerinde tutun da sporcu içeceklerine kadar, ev ve temizlik ürünleri, giyim ve teknolojik aletler de bu kampanya dahilindedir. Kısacası her alanda geçerli olan bir kampanyadır. Bütçenize uygun fiyatlarla hem kendi ihtiyacınızı hem de sevdiklerinizin ve ailenizin ihtiyacını karşılayabileceğiniz bir fırsat niteliğindedir bu kampanya.

İphone 11 Pro Max

Efsane cuma indirimleri arasında yer alan bir telefon modeli de İphone 11 Pro Max olmaktadır. Kullanıcılarına gelişmiş bir performans sunan bu seri, süper retina XDR ekranı sayesinde önceki modellere oranla çok daha parlak bir ekrana sahip olma özelliği taşıyor. Üçlü kamera özelliği profesyonel çekimlere olanak sağlıyor. Önceki modellerine kıyasla bu modelde video kalitesi oldukça yüksek. Ayrıca yeni gece yeşili rengi de seçeneklere eklenmiş bulunuyor. İphone 11 Pro Max fiyat ve performans açısından oldukça dengeli bir üründür.

Profesyonel ve günlük kullanım için oldukça uygun bir akıllı telefon modelidir. Apple şirketinin pazarlamadan sorumlu olan başkan yardımcısı şöyle demişti: ‘’ İphone 11 Pro Max şimdiye kadar ürettiğimiz açık ara en iyi kameraya sahip olan modeldir’’. Paslanmaz çelik kasaya ve dokulu mat cam ekrana sahip olan bu model yarım saat boyunca 4 metre derinlikte suya dayanaklı olma özelliği barındırıyor. Geniş renk desteği ile gözleri çok yormayan ve geceleri aktif hale getirebileceğiniz gece modu özelliği sayesinde gözleriniz mavi ışıktan oldukça korunuyor. Ayrıca güç tüketimi ve pil enerji konusunda oldukça verimli bir akıllı telefon modeli haline geliyor.

İphone 14 Pro Özellikleri

Kısa süre önce ülkemizde satışa sunulan İphone 14 pro önceki modellerle kıyaslandığında birçok tasarım farklılıkları olduğunu görmek mümkün. Yeni çentik özelliği ve Dynamic Island özelliği ile ön plana çıkan bu model, uzay siyahı, altın, gümüş ve mor olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile kullanıcısı büyülüyor. 7.85 mm kalınlığıyla ve 206 gram ağırlığıyla karşımıza çıkıyor. 6.1 inçe sahip süper retina XRD OLED ekranıyla, 120 Hz’e kadar uyarlanabilen bu model ProMotion teknolojisini de beraberinde getiriyor. Pro modellerinin en etkin özelliği olan açık ekran sayesinde açık havada 2000 nit piksel parlaklığa ulaşabiliyor. İOS 16 işletim sistemine sahip bu model arka kısmında bulunan üç kamera ile oldukça iddialı bir sunuş yapıyor.

İphone 14 Pro Fiyatı

Cinematic ve hareket mod özelliklerine sahip olan İphone 14 Pro modeli arka kameraları ile 4k çözünürlükte video çekimi yapabiliyor. Cihazın ön kısmında ise 12 megapiksele sahip bir ön kamera bulunuyor. Hızlı ve kablosuz şarj özelliklerine sahip olan İphone 14 Pro modeli Türkiye’de 40.000 TL ile başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İphone 13’e benzerlik gösteren bu model tasarım ve teknik özellikleri bakımından biraz daha iyi durumda. Suya ve toza oldukça dayanıklıdır. Ceramic Shield ön yüzey yapısına sahip olması ve alüminyum tasarımı sayesinde sağlamlık konusunda kullanıcılarına güven veriyor. Efsane Kasım kampanyasında yer alan bu modeli bütçeniz uygunsa kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.