Elektrikli ve Manuel Hasta Karyolası Arasındaki Farklar Neler?

Elektrikli ve Manuel Hasta Karyolası Arasındaki Farklar Neler?

Hasta karyolası, hastaların tedavi sürecinde sağladığı kolaylıklarla önemli bir hastane ekipmanı.

Hasta karyolası, hastaların tedavi sürecinde sağladığı kolaylıklarla önemli bir hastane ekipmanı. Sabit ve hareketli bölgeleri ile işlevel bir kullanım sunan hasta karyolası modelleri, aynı zamanda doktor ve hemşire gibi sağlık personelleri için de kolaylık sunuyor. Korkuluk donanımları ile hastaların yataktan düşmesini engelleyen hasta karyolası modelleri, hastane dışında da kullanılıyor. Hareket etmekte zorlanan hastalar ve yaşlıların bakım ve tedavi sürecinde hasta karyolası tercih edilmekte.

Hasta karyolalarında, manuel ve elektrikli modeller ön plana çıkıyor. Peki bu iki ürün arasında nasıl bir fark var?

Temel İhtiyaçlara Uygun Standart Hasta Karyolası

Manuel hasta yatağı ya da karyolası, hastaların tedavi sürecinde ihtiyaç duyduğu temel faktörlere odaklanıyor. Medikal ekipman, tekerlekli yapısı ile kolayca hareket ettirilirken yükselip alçalma özelliği ile bakım sürecini kolaylaştırıyor. Bakım merkezleri, hastaneler ve diğer sağlık merkezlerinde kullanılan hasta karyolası modelleri sağlam ve dayanıklı yapısı, konforlu kullanımı ile tercih ediliyor. Manuel hasta karyolası modelleri baş ve ayak bölgelerinin yükseklik ayarının elle yapıldığı modellerdir. Konumu çok fazla değişmeyecek yataklar için, manuel modeller kolay kullanımı ve uygun fiyatları ile tercih edilebilir.

Hasta Dostu Elektrikli Hasta Karyolası

Sağlık merkezlerinde tercih edilen elektrikli karyola modelleri, gelişmiş fonksiyonlara sahip ürünlerdir. Elektrikli hasta yatağı hastalar, refakatçiler ve sağlık çalışanları için ciddi kolaylık sağlıyor. Güç kaynağına bağlı şekilde kullanılabilen bu ürün ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kumanda ya da bir tuş yardımıyla kolay bir şekilde hareket ettirilebilir. Motorlu hasta yatakları ile, hastalar rahat hareket ettirilebilir. 3 motorlu ya da 4 motorlu gibi ürün seçeneklerinin yer aldığı hasta yatakları, tedavi gören ve bakıma muhtaç olan hastalar için en pratik ve gelişmiş ürünler içinde yer alıyor.

Manuel ve elektrikli hasta karyolası modellerinin her biri, hastalar için rahat bir bakım-iyileşme süreci açısından çok önemli. Meissa’da yer alan hasta karyolası modelleri ile tüm hastalar için, gelişmiş özellikler sunan güvenlikli ve ergonomik hasta karyolası-yatakları temin edilebilir. Meissaweb sitesinde kaliteli medikal ekipmanları toptan satış avantajıyla bulabilirsiniz.