En İyi Kasko Şirketi Nasıl Seçilir?

En İyi Kasko Şirketi Nasıl Seçilir?

Kasko, taşıtların çalınması, yanması ya da kaza sonucu zarar görmesi gibi durumlarda maddi olarak zararlarınızın karşılığını almanızı sağlayan bir güvencedir. Aracınıza kasko yaptırırken de ince eleyip sık dokumanız, en doğru seçimi yapmanız çok önemlidir

Kasko, taşıtların çalınması, yanması ya da kaza sonucu zarar görmesi gibi durumlarda maddi olarak zararlarınızın karşılığını almanızı sağlayan bir güvencedir. Aracınıza kasko yaptırırken de ince eleyip sık dokumanız, en doğru seçimi yapmanız çok önemlidir.

En İyi Kasko Şirketi Nasıl Seçilir?

Kasko, taşıtların çalınması, yanması ya da kaza sonucu zarar görmesi gibi durumlarda maddi olarak zararlarınızın karşılığını almanızı sağlayan bir güvencedir. Aracınıza kasko yaptırırken de ince eleyip sık dokumanız, en doğru seçimi yapmanız çok önemlidir. Kaskonun güvencelerine ihtiyaç duyduğunuz anlar aracınızla ilgili can sıkıcı olaylar yaşadığınız zamanlar olacaktır, kasko şirketleri böyle durumlar için vardır ve bu tip olaylar başınıza geldiğinde seçiminizi sorgulatmaması gereken, güven duyacağınız şirketlerle çalışmanız gerekmektedir. En iyi kasko şirketi nasıl seçilir sorusunu adım adım ilerleyerek cevaplayalım.

Kasko Şirketi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

En ucuz fiyatlar, sizin ihtiyacınızı karşılamaya yetmeyebilir. İlk olarak yapmanız gereken, ihtiyacınız olan kapsamı belirlemek ve buna göre araştırmaya başlamak olmalıdır. Doğal afetler, hırsızlık gibi araba kazalarından kaynaklanmayan kayıpları da karşılayacak teminatlar sunmaları son derece önemlidir. Sizin dışınızda gelişen olaylardan dolayı maddi kayıplar yaşamanızın önüne bu şekilde geçebilirsiniz.  

Kasko sigortası yaptırırken tercih edeceğiniz şirketi iyi bir şekilde araştırmanız gerekir. Mevcut ya da eski müşterilerinin yorumları bu konuda önemli bir referans olacaktır. Henüz sizin yaşamadığınız pek çok farklı durumdaki hizmet politikalarını en gerçekçi şekilde öğrenmenizi sağlar.

Tercih edeceğiniz kasko şirketinin finansal gücü de son derece önemlidir. Bağımsız derecelendirme kuruluşları tarafından edinebileceğiniz raporlar size bu konuda fikir vermeye yetecektir.

Her kasko şirketinin politikası farklıdır, bu nedenle sizin aracınızın geçmişi de göz önünde bulundurularak verilecek teminat kapsamı ya da fiyatlandırma şirketten şirkete değişebilir. Bütün şirketlerin aynı olduğunu varsayarak diğer tekliflere göz atmadan seçim yapmanız avantajlı olmayacaktır.

Kasko şirketinin anlaşmalı olduğu yetkili ve özel servislere de dikkat etmek gerekir. Kullandığınız ya da kullanacağınız servislerle anlaşmalı olmaması durumunda ekstra zahmete girmeniz ya da ekstra ücretler ödemeniz söz konusu olabilir.

Kasko Şirketi Hangi Hasarları Karşılar?

Kasko şirketinin hangi hasarları karşılayacağı tercih edeceğiniz teminat kapsamına göre değişebilir. Burada hem aracınızın değeri hem de talep ettiğiniz kapsamlar hesaba katılarak bir ücretlendirme ortaya çıkacaktır. Şirket alternatiflerinizi diğer faktörleri eleyerek en aza indirdiğinizde bu aşamadaki fiyat seçiminizi belirlemenizi sağlayacaktır ancak sadece ücretlendirmeye bakarak seçim yapmamanız aracınızın ve cüzdanınızın güvenliği için önemlidir.

Trafik kazası, çarpma sonucunda ortaya çıkan hasarlar, kasko kapsamında telafi edilebilecek olumsuz durumlardan ilkidir. Sizin dışınızda gelişen, doğal afetler, hırsızlık gibi olaylar da aynı şekilde kaskonun kapsayabileceği bir diğer zararlardandır. Terör olayları ya da kundaklama gibi eylemlerde aracınızın zarar görmesi de kasko şirketlerinin teminat kapsamına alabileceği diğer durumlardandır.

Hasar kapsamlarını geniş ya da tercihinize göre yaptırabilirsiniz. Aracınızın başına gelebilecek, maddi zararlar doğurmasına sebep olacak durumları kasko şirketinin fiyat politikasına göre seçerek yaşayabileceğiniz bu olumsuzluklarda kendinizi ve aracınızı güvence altına almış olursunuz.

E-sigortam.com ile Kasko Yaptırmanın Önemi

Kaskonun bir araç için ne kadar önemli olduğunu, aracınızın başına gelebilecek her türlü talihsizlikte aracınızı ve sizi koruduğunu belirttik. Kasko şirketi seçimi, kaskonuzun ne kadar işlevsel olacağını belirleyecek en önemli faktördür.

Pek çok güvenilir sigorta şirketi ile anlaşması bulunan e-sigortam.com adresini ziyaret ederek kasko ile ilgili detaylı bilgi bulabilir ve sağladığı hizmetlerden kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Hem aracınızın hem de finansal sağlığınızın geleceğini korumak için e-sigortam.com size en iyi olanakları sunacak ve size her zaman fayda sağlayacaktır.

İhtiyaçlarınızı belirterek sizin için hangisinin uygun olduğunu öğrenmek için kısa süre içerisinde sigorta teklifi alabilirsiniz.