En Popüler Bakım Uygulamaları

En Popüler Bakım Uygulamaları

Lazer epilasyon günümüzde oldukça popüler olan ve hem pratik hem de kalıcı bir uygulamadır.

Lazer epilasyon günümüzde oldukça popüler olan ve hem pratik hem de kalıcı bir uygulamadır. Vücut ve yüz bölgesi için de herhangi bir zararı olmadığı için, sıklıkla tercih edilir. Kadınlar ve erkekler rahatlıkla yaptırabilir. 

Vücuttaki tüylerinden tamamen kurtulmak isteyenler için, net sonuçlar verir. Herkes için uygulama süresi ve etkisi farklı olabilir. Lazer cihazları doğru kullanılırsa ve uygulama profesyonel bir kişi tarafından yapılırsa, başarılı bir işlem olur. 

Lazer Epilasyon Nedir? 

Lazer epilasyon vücuttan tüylerden, tamamen kurtulmayı sağlayan bir işlem olduğu için, ilk olarak bir analiz yapılır. Kıl yapısı, hangi bölgeye lazer yapılacağı ve çıksın yapısına göre, cihaz tercihi yapılır. Bu durumun neticesine göre, bir seans süresi belirlenir. 
Aynı zamanda cihaz seçimi de yapılır. Tüyler geçici olarak değil, kalıcı olarak çıkmaz. Lazer epilasyon yapılmasının amacı da budur. Uygulanan lazer ışınları, kıl kökü tahribatı yapar.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır? 

Lazer epilasyon yapmak için farklı başlık çeşitleri bulunur. Bu başlıklar sayesinde cildin alt katmanına ışınlar iletilir. Yani tüy üzerinde bir ısı enerjisi sağlanır. Kıl kökleri zarar gördüğü için de bir daha çıkmaz. Kişi istediği temizliğe kısa süre için de kavuşur.  Basit ve hızlı bir uygulama şekli vardır. Günümüzde çoğu kişi tarafından tercih edilir. 

Lazer Epilasyon Yöntemleri

Lazer epilasyon yöntemleri uygulanan bölgelere göre değişiklik gösterir. Yüz bölgesi için ayrı, vücut için ayrı yöntem kullanılır.  En sık ruby ve alexandrite tercih edilir. Ruby özellik bakımından daha çok gelişmiştir. 
En küçük tüyleri bile alır. Ayrıca dudak üstü gibi hassas alanlar için de tercih edilir. Alexandrite ise vücudun geniş bölgelerin de tercih edilir. Başlığı bu bakımdan avantajlıdır.  Ayrıca seansın da daha çabuk bitmesini sağlar.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır? 

Peeling işlemi bilindiği üzere, cildi soymak için yapılır. Karbon peeling de aynı şekilde ölü derinin soyulup, cildin daha canlı olmasını sağlar. Cildin de çeşitli nedenlere bağlı olarak lekeler bulunan kişiler için, idealidir. 
Son yıllarda oldukça popüler bir hâle gelmiştir. Cilt daha yeni ve temiz görünür. Aynı zaman da gençleşir. Karbon peeling uygulaması, bu alanda eğitimli ve profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. 

Karbon Peeling Fiyatları

Karbon peeling fiyatları da merak edilen konular arasında yer alır. Popüler olduğu için, çoğu kişi fiyat araştırması yapmak ister. Yapılan merkez, yapan uzman ve kullanılan malzemeler her yer de değişiklik gösterir. Bu yüzden fiyatlar da gideceğiniz yere bağlıdır. Ortalama bir fiyat öğrenmek isteyenler, küçük bir piyasa araştırması yaparak, fikir sahibi olabilir. 

Altın İğne Nasıl Uygulanır? 

Altın iğne uygulaması bir frekans cihazı çile yapılır. Frekans cihazı ile birlikte altın iğne uçları da eşlik eder. İşlemin amacı, kişiyi gençleştirmektir. Uygulama süresi 30-40 dakikadır. Sonrasında kızarıklık oluşabilir fakat geçicidir. Altın iğne fiyatları da yapan yere göre değişir.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar? 

Altın iğne uygulaması genellikle ileri yaşta kişiler tarafından tercih edilir. Sebebi yaşlılığın oluşturduğu izleri ortadan kaldırmaktır. Cilt lekelerinden arınır ve sağlıklı bir hale gelir. 
Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır? 
Altın iğne uygulaması her mevsim de yapılabilir. Böyle işlemler yazın çok tercih edilmese dâhi, bu uygulamanın yapılmasında herhangi bir sakınca görülmez.  İstediğiniz mevsimde yaptırabilirsiniz. Yaptırmadan önce altın iğne fiyatları öğrenilmelidir.

Altın İğne Fiyatları 2021

Altın iğne bir radyo frekans tedavisi olarak geçer. Bu yüzden seanslar ile yapılır. Herkesin ihtiyacı farklı olduğu için seans süresi de değişebilir. Buna göre de altın iğne fiyatları belirlenir.