Estetik Bir Yüze Kavuşmanın Sırrı: Burun Estetiği

Estetik Bir Yüze Kavuşmanın Sırrı: Burun Estetiği

Estetik bir yüze kavuşmak isteyenler için en önemli bölgelerin başında burun geliyor.

Estetik bir yüze kavuşmak isteyenler için en önemli bölgelerin başında burun geliyor.  Burun bölgesinde görünüm sorunlarını ortadan kaldırmak ya da mevcut işlevsel sorunları gidermek adına burun estetiği yöntemlerine başvuruluyor. Rinoplasti olarak da bilinen burun estetiğinde hem estetik hem de fonksiyon şikayetleri gideriliyor.

Burun yüzün tam ortasında yer aldığı için en çok dikkat çeken bölge oluyor. Aynı zamanda burun yüz bölgesinin üçte birini kapladığı için  kötü bir görünüm kişiyi rahatsız ediliyor ve özgüven eksikliği oluşturabiliyor.  Burnunuz istediğiniz gibi değilse ve işlev bozukluğunu gidermek istiyorsanız birbirinden farklı burun estetiği işlemleriyle istediğiniz yüz görünümüne kısa süre içinde kavuşabilirsiniz.

Burun Estetiği Görünüm Bozukluklarını Ortadan Kaldırıyor

Burun bölgesinde bulunan estetik görünüm bozuklukları kişiyi ciddi anlamda rahatsız edebiliyor. Burun bölgesinde en yaygın görülen estetik bozukluklar burun bölgesinin yüze göre büyük veya küçük olması oluyor. Aynı zamanda kemerli, eğri ve çöküntülü burun yapısı da ciddi manada kişiyi rahatsız ediyor. Burun ucu düşüklüğü de çok şikayet konusu olan rahatsızlıklardan oluyor.

Burun ameliyatı ile görünüm bozuklukları ortadan kaldırılıyor. Burun estetiği sadece estetik kaygılarla yapılmıyor. Kişinin burun içinde et olması ve nefes tıkanıklığı gibi sorunlar yaşaması da  operasyona başvurulması için çok yaygın bir sebep olarak görülüyor.  Solunum sistemi içinde çok önemli yerin olan burunun fiziksel ve işlevsel sorunlarından rinoplasti ile kurtulabilirsiniz.

Kişiye Özel Burun Estetiğiyle Şikayetlerinizden Kurtulun

Burun estetiği kapalı ve açık teknik olmak üzere iki farklı şekilde yapılıyor.  Her hastanın şikayetleri ve sorunları farklı olduğu için burun ameliyatı kişiye özel planlanıyor. Burun ucunda ciddi problemleri olan ve ileri derecede kemik eğriliği olan kişilerde açık teknik tercih ediliyor.  Bu yöntem direkt görüş alanında müdahale yapılmasını sağlıyor. Şekil bozuklukları, burun eğriliği, kıkırdak problemleri  doktorun tecrübesiyle açık teknikte iz bırakmadan giderilebilir.
Kapalı burun ameliyatı ise izsiz yöntem olarak biliniyor. Bu yöntem daha çok estetik kaygılarda kullanılıyor. Burun küçültme, burun tümseklerini giderme, yamuklukları düzeltme gibi sorunlarda uygulanıyor. Bu işlemde burnun iç bölgesinden kesi yapılarak burunda geniş bir müdahale alanı oluşturulabilir. Sizler de kişiye özel burun estetiğiyle şikayetlerinizden kurtulun.

Burun Estetiği Fiyatları Pahalı mı?

Burun estetiği fiyatları özellikle estetik operasyon yaptırmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Bir burun estetiği kişiye özel olarak planlandığı için hastanın şikayetleri, sağlık durumu, kullanılacak ameliyat yöntemi, yapılacak işlemler gibi birçok konu fiyatlarda etkili oluyor.

Burun ameliyatı fiyatları aynı zamanda doktorun tecrübesine göre de değişiyor. Deneyimli doktorlar çok başarılı sonuçlar sağlayacağı için daha yüksek bedellerle çalışıyorlar. Burun ameliyatında maliyet tamamen kullanılan malzeme ve hastaneye göre de değişebiliyor.  Öncelikle muayene olarak estetik operasyon planlaması yapan doktorunuzdan rinoplasti fiyatları hakkında net bilgi alabilirsiniz.