Evden çıkmadan sanal bir arkadaşlık için yaratıcı fikirler

Evden çıkmadan sanal bir arkadaşlık için yaratıcı fikirler

Birbirine aşık modern çiftlerin, çevrimdışı bir görüşmeye çıkamamaları için düzinelerce gerçek nedeni olabilir.

Binlerce kilometre mesafeden başlayıp, koronavirüs pandemisi sırasında sağlıklarını gereksiz risklere maruz bırakmak istememekle son buluyor. Şanslıyız ki, ilginç ve heyecan verici çevrimiçi görüşmeler için bir fırsat var. Ve şimdi sadece Viber veya Zoom'da samimi bir sohbetten değil, görüntülü görüşmeler için gerçekten standart olmayan seçeneklerden de bahsediyoruz.

Öncelikle kimler için çevrimiçi arkadaşlığın gerçekten en iyi seçim olduğunu görelim:

  • Birincisi, birbirinden uzak insanlar. Örneğin, farklı şehirlerden üniversite öğrencileri. Yalnızca ABD'de yaklaşık 14 milyon çift uzak mesafeli bir ilişki içindedir.
  • İkincisi, iş için düzenli olarak farklı şehirleri ve ülkeleri ziyaret eden ve sevdiklerine uzun süre yakın kalamayan aktif iş adamları.
  • Üçüncüsü, internette tanışan ve herhangi bir nedenle henüz çevrimdışı olamayan veya istemeyen kişilerdir.

Tüm bu insanlar için görüntülü arkadaşlar, çevrimdışı arkadaşlıklara harika bir alternatiftir. Özellikle hazırlıklara yaratıcı bir şekilde yaklaşırsanız.

real-27d0d0b9-4657-43c0-bb0c-3555153d044a.jpeg

İlginç bir gerçek! Kameralı sohbetlerde tanışan insanlar, kural olarak, çevrimiçi bir görüşmede daha rahat hissederler, etkin bir şekilde sohbeti desteklerler ve iletişimi daha ilginç ve zengin hale getirmek için her türlü deneye hazırdırlar.

Genel olarak, cam to cam sohbette bir konuşma, bir anlamda zaten bir görüntülü arkadaşlıktır. Sadece, bir yabancıyla. Ve bu iletişim biçimini denemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Hangi web kameralı sohbeti seçeceğinizi bilmiyorsanız, size bazı önerilerde bulunabiliriz. Kolay sohbet ve dosya paylaşımı için mesajlaşma özelliklerine sahip bir cam to cam sohbete ihtiyacınız varsa, Emeraldchat'e bir göz atın. Sadece baş başa değil, kafa dengi insanlarla da iletişim kurmak istiyorsanız, tematik sohbet odalarına sahip Chatrandom'a bir göz atın. Daha çok bir sosyal ağ gibi olan çok işlevli canlı kameralı sohbeti kullanmak isteyenler için Fruzo'yu önerebiliriz. Akıllı telefonunuz için uygun bir kameralı sohbet arıyorsanız, iOS ve Android için Mocospace'i öneriyoruz. Güvenlik, gizlilik ve karşı cinsle rahat iletişim kurma imkanı birinci önceliğiniz ise, rastgele kameralı chat CooMeet en iyi seçiminiz olabilir.

Çevrimiçi bir arkadaşlık nasıl unutulmaz hale getirilir: 7 harika öneri

  • Öneri #1. Birlikte film izlemek

Filmleri herkes sever. Ve ruh eşinizle uzaktan da olsa ilginç bir film izlemek, ortak eğlence için iyi bir seçenek olabilir. Neyse ki bizim için geliştiriciler zaten sinemaseverlerleri göz önünde bulundurmuştur. Farklı cihazlarda eşzamanlı olarak film ve TV programlarını izlemek için çeşitli hizmetler vardır: Hyperbeam, Kosmi, TwoSeven, Metastream ve diğerleri.

Bu tür hizmetlerin çalışma prensibi çok benzerdir — en sevdiğiniz TV programını veya bir dizi açarsınız, video partnerinizin cihazıyla senkronize edilir ve senkronize olarak oynatılır. Duraklat'a basarsanız video diğer cihazda da durur. Bu, sinemaseverlerin gerçekten sevdiği, zaman geçirmenin çok ilginç bir yoludur. Ayrıca, bu hizmetlerin çoğu tamamen ücretsizdir.

  • Öneri #2. Jeopardy veya başka basit bir oyun oynamak

Jeopardy, katılımcıların genel kültür sorularını yanıtladığı popüler bir Amerikan televizyon bilgi yarışması oyunudur. Ancak doğrudan TV oyununa katılmak zorunda değilsiniz. Sadece kendi testinizi yapabilir ve bir görüntülü görüşmede oynayabilirsiniz.

Bu arada, Jeopardy, ilginç bir eğlence için tek seçenek olmaktan uzak. Melodileri tahmin edebilir, şehirler oynayabilir, birbirinize alışılmadık bilmeceler sorabilir veya örneğin çevrimiçi satranç oynayabilirsiniz. Neden olmasın? Asıl mesele, ikinizin de bunu ilginç bulması ve 10 dakika sonra sıkılmamasıdır.

  • Öneri #3. Birbiriniz için yemek sipariş edin ve birlikte akşam yemeği yemek

Siz ve ruh eşiniz aynı ülkede, hatta daha iyisi aynı şehirde yaşıyorsanız, birbirinizi şaşırtmak ve eve akşam yemeği siparişi vermek oldukça mümkündür. Tercihen — standart olmayan ancak aynı zamanda yanılmamak için nötr bir tercih.

Bu durumda en zor şey teslimat süresini "senkronize etmektir". Çünkü bu durumu etkileyen birçok faktör vardır: seçilen yer, iş yükü, lokasyonun alıcıya olan uzaklığı, ücretsiz kuryelerin mevcudiyeti vb. Bu nedenle, kurye servisi önceden sipariş vermenize ve belirli bir zamana kadar teslimat siparişi vermenize izin veriyorsa, bu fırsatı kullanın. Aksi takdirde, birinizin akşam yemeğinizi almış olması ancak kuryenin siparişi diğerine teslim etmesini beklemek zorunda kalması çok uygun olmayacaktır.

  • Öneri #4. Birlikte ilginç bir web seminerine, eğitime veya ustalık sınıfına katılmak

Çevrimiçi bir arkadaşlık, yararlı bir şeyle birleştirilebilir. Günümüzde, kek yapımından makine öğrenimi teknolojilerine kadar neredeyse her konuda ve yönde binlerce web semineri ve eğitim düzenleniyor. Bu arada, bu web seminerlerinin çoğu genellikle ücretsizdir, bu nedenle her zaman seçim yapabileceğiniz ve yüksek ücret ödeme yapmanıza gerek kalmayacak çok şey vardır.

Burada da ikiniz için de ilginç olan yönü bulmak çok önemlidir. Aksi takdirde açıkçası biriniz sıkılabilir ve zamanınızı boşa harcayabilirsiniz. Sonuçta, bir web semineri veya ustalık sınıfı birkaç saat sürebilir. Bu nedenle, her şeyi doğru yaptığınızdan emin olmak için ilgilendiğiniz konuları önceden tartışmanızı öneririz. Her durumda, süreç sizin için çok sıkıcı görünüyorsa ve bilgiler çok az kullanışlı ise, web seminerinden ayrılıp yüz yüze iletişime devam edebilirsiniz.

  • Öneri #5. Bir şehrin veya müzenin sanal turuna çıkmak

Google Haritalar ve yerleşik Sokak Görünümü ile donanmış olarak, dünyadaki hemen hemen her şehre seyahat edebilir, sokaklarda "yürüyebilir", en ilginç manzaraları görebilir ve şehirlerdeki yaşamı görebilirsiniz. Google Haritalar'da, partnerinizi en ilginç rotalara yönlendirerek ve yerel cazibe merkezlerinden bahsederek, şehirlerinizi birbirinize kolayca turlayabilirsiniz.

Sanatseverler için ilginç bir eğlence aktivitesi daha var. Artık birçok müze ve sergi zaten dijitalleştirildi ve bunları doğrudan bilgisayarınızdan ayrıntılı olarak görüntüleyebilirsiniz. Google Art Project, Gallerix, Artwork ve diğerlerine daha yakından bakmanızı tavsiye ederiz.

  • Öneri #6. "Doğruluk mu cesaret mi" oynamak

Muhtemelen herkes bu oyunu biliyordur. Ve bu şaşırtıcı değil çünkü bazen normal bir konuşmada tartışılmayan bir kişi hakkında çok şey öğrenmeye yardımcı olur. Oyunu alkolle birleştirenler var ama biz yine de tavsiye etmiyoruz. Son yıllarda, tüm dünyada “ayık” arkadaşlıklara olan ilgi artıyor. Bunun olumlu bir eğilim olduğuna inanıyoruz ve mümkün olan her şekilde destekliyoruz.

Her durumda, “Doğruluk mu cesaret mi” oyununa dikkat edin. Neredeyse her zaman oynayabilirsiniz — iyi bir ruh hali garanti eder.

  • Öneri #7. Birbiriniz için sanal bir fotoğraf çekimi yapmak

Sanal fotoğraf çekimleri, koronavirüs pandemisinin başlangıcından bu yana popülerlik kazanıyor. Temelde yapmanız gereken bir web kamerasında birbirinizi "fotoğraflamanız"dır. Alışılmadık bir makyaj yapabilir, oldukça standart olmayan kıyafetleri seçebilir ve etrafta dolaşabilirsiniz — zaten yabancılar tarafından görülemezsiniz. O halde kendinizi neden tutuyorsunuz?

Sadece küçük bir tavsiye verebiliriz: tanımadığınız insanların önünde fazla özgürleşmeyin. Çünkü kötü niyetli kişiler fotoğraflarınızı şantaj için kullanabilirler. Ne yazık ki, böyle bir durum internet ortamında mevcuttur. Ve Web'deki temel güvenlik kurallarını da unutmamalıyız.

Özetleyelim

Tabii ki, Web'deki bir arkadaşlığın gerçek bir buluşmanın yerini alabileceğini söylemiyoruz. Bu tür ifadeler doğru olamaz. Ancak bu soruya yaratıcı bir şekilde yaklaşırsanız, görüntülü arkadaşlıkları gerçekten parlak, sıradışı ve akılda kalıcı hale getirebilirsiniz. Asıl mesele, denemekten ve yeni bir şey denemekten korkmamaktır.

Önerilen fikirler arasında kendiniz için ilginç bir şey bulacağınızı içtenlikle umuyoruz. Ve bu fikirleri çok fazla zorlanmadan hayata geçirebileceksiniz. Her şey doğru yapılırsa, ruh eşinizin maksimum derecede güzel duygular ve izlenimler alacağını garanti ediyoruz. Yeni bir şey denemekten korkmayın. Görüntülü arkadaşlıklar herkes için mevcut olan büyük bir özgürlüktür!