Evinizin Dizaynını Perde Siparişi Plise Perde Modelleri ile Tamamlayın

Evinizin Dizaynını Perde Siparişi Plise Perde Modelleri ile Tamamlayın

Şıklığı ile tüm mekanlara yakışan, renkleriyle tüm tarzlara uyum sağlayan plise perde modelleri, Perde Siparişi özel koleksiyonunda kullanıcılarını bekliyor.

Karartma özellikli, desenli ya da sade çok sayıda seçeneğe sahip plise perde koleksiyonunda, keten ya da kırçıllı kumaşta onlarca farklı model yer alıyor. Plise Perde, alüminyum ve pimapen tipi pencerelerin yanı sıra cam balkon sistemlerine de kolaylıkla uygulanabilmesi nedeniyle oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. Desenli plise perde hem ev hem de ofis kullanımlarında mekanların daha etkileyici bir görünüme kavuşmasını sağlarken, kafe ya da restoranlarda, mekân kullanımını daraltmadan etkili perde çözümü sunuyor. Düz renklerin yer aldığı plise perde çeşitleri, muayenehaneler, ofisler ve modern tasarıma sahip tüm cam alanlarında keyifli ve şık bir görünüm ortaya koyuyor.

Plise perde modelleri arasında özellikle yeni sezonda oldukça beğeni toplayan cam balkon plise perde çeşitleri hem renkleri hem de şık görüntüleri ile dış mekanların da dekorasyona dahil edilebilmesini sağlıyor. Katlandığında oldukça az bir alan kaplaması sayesinde alan tasarrufu da sunan bu özel modellerde kullanım kolaylığının yanı sıra uygulama ve temizleme kolaylığı da dikkat çekiyor.

Her Mekâna Uygulanabilen Plise Perde Modelleri Perde Siparişi Özel Koleksiyonunda

w.jpg

Hem küçük alanlarda hem de geniş mekanlarda kullanılabilen plise perde modelleri, mekânın dekorasyonuna uyum sağlayabilecek oldukça geniş renk seçeneği ile satışa sunulmuş. Perde Siparişi üzerinden verilen siparişlerde, mekân ölçülerine uygun olarak hazırlanan perdeler en kısa sürede, güvenli kargo seçeneği ile Türkiye’nin her noktasına ulaştırılabiliyor. Teknik destek ekibi tarafından ölçü ve montaj hizmeti de sunan Perde Siparişi, uygulama videoları ve montaj ekipmanları ile perdenizi kolaylıkla istediğiniz mekâna uygulayabilmenize olanak tanıyor. Montaj için gereken alyan ve vidaları ücretsiz bir şekilde kullanıcısına ulaştıran Perde Siparişi, montaj sonrasında ürünlerine 2 yıl garanti vererek kalitesinin de arkasında duruyor. Neme dayanıklı malzemelerden imal edilen plise perde, hemen tüm mevsimlerde aralıksız olarak kullanılabilirken, temizliğinin kolaylığı ile de kesintisiz ve zahmetsiz kullanımı garanti ediyor.

Türkiye dışında, Avrupa ülkelerinin yanı sıra Amerika Avustralya ve Kanada’ya da ücretsiz gönderim ile ürünlerini ulaştıran Perde Siparişi, özel ölçü imalatlarını ortalama 7 iş günü gibi kısa bir sürede tamamlayarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor. Perde Siparişi, satışa sunduğu birbirinden cazip fiyatlı plise perde modellerinde kısa bir süre için sepette ekstra %40 indirim fırsatı ile de kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.