Expert Option İncelemesi ve Komisyon Testi

Expert Option İncelemesi ve Komisyon Testi

Expert Option, online bir şekilde kolay ve hızlıca ikili opsiyon ticareti yapmanıza olanak sağlayan bir yatırım platformudur.

Expert Option, online bir şekilde kolay ve hızlıca ikili opsiyon ticareti yapmanıza olanak sağlayan bir yatırım platformudur. Bu şirket üzerinden ikili opsiyon ticareti yapmanın güvenilirliğini Expert Option komisyoncu testi yazımız ile ele alacağız.

Dünyanın pek çok ülkesinde sahip olduğu güvenlik standartları ile yatırımcıların dikkatini çeken Expert Option, kendi özel uygulaması ile pek çok kullanıcının ikili opsiyon piyasasında işlem yapmasını sağlamaktadır.

İkili opsiyon ticaretinde doğu komisyoncu ve komisyon testi son derece önemlidir. Expert Option ile komisyon testi yapabilir, bir aracılık hesabı açabilirsiniz.

Expert Option Nedir?

Expert Option, ikili opsiyon piyasalarında işlem yapma olanağı sunan bir finans şirketidir. Firma, 2014 Yılından bu yana aktif olarak yatırımcıların ikili opsiyon ticareti yapmasına olanak verir.

İkili opsiyon ticaretinde başarılı olmak için ilk şartın, güvenli bir komisyoncu bulmak olduğunu unutmamalısınız. Expert Option, online platformu ve güvenli altyapısı sayesinde, tüm dünyadan yatırımcılara güvenli ticaret yapma imkânı sunmaktadır.

Expert Option, son derece güvenli bir platformdur ve “The Financial Commission” tarafından denetlenmektedir. 70 milyondan fazla kullanıcısı olan ve ayda 30 milyondan fazla işlem gerçekleştirilen şirket, Avustralya, Belarus, Kanada, AB Üye Devletleri, İzlanda, İran, İsrail, Japonya, Lihtenştayn, Yeni Zelanda, Kuzey Kore, Norveç, Porto Riko, Rusya, Singapur, Sudan, İsviçre, İngiltere, Ukrayna, ABD ve Yemen vatandaşlarına ve mukimlerine hizmet vermez.

Expert Option Kullanmanın Artıları ve Eksileri Nelerdir?

Expert Option, güvenilir bir ikili opsiyon ticareti platformudur. Firma, platform ve uygulamanın farklı türden yatırımcılar için çeşitli avantajlı ve dezavantajı mevcuttur.

Expert Option Avantajları:

⦁    Expert Option yatırımcılara ücretsiz demo hesabı sunmaktadır.

⦁    Platform aynı zamanda kullanıcılarına oldukça bilgilendirici eğitim kaynakları sunmaktadır.

⦁    Platformun arayüzünü kullanmak son derece kolay ve de pratiktir.

⦁    Expert Option üzerinde çok çeşitli kripto varlıklarla işlem yapmanız mümkündür.

Expert Option Dezavantajları:

⦁    Expert Option bir meta ticareti platformuna sahip değildir. Yani bu platform üzerinden Forex Piyasaları için işlem yapamazsınız.

⦁    Firma, uygulama ve platform bazı ülkelerde kısıtlamalara tabidir.

Expert Option Özellikleri Nelerdir?

Expert Option, ikili opsiyon ticareti için yaygın olarak kullanılan en popüler uygulamalardan birisidir. Başta pratik arayüz tasarımı olmak üzere, uygulamayı kullanıcıların gözünde değerli kılan pek çok farklı özellik bulunmaktadır.

Kullanıcı Arayüzü ve Tasarımı

Dijital finans uygulamasını kullananlar, basit birkaç adımda alım - satım yapabilirler. Tüm bunlara ek olarak kullanıcılar mobil uygulama üzerinden 7/24 ve hafta sonları ikili opsiyon ticareti işlemlerini kolayca yapabilirler.

Expert Option Mobil Uygulaması

Expert Option mobil uygulaması, sahip olduğu özelliklerle 50 milyondan fazla mobil indirme rakamına ulaşmıştır. App Store ve Google Play sıralamalarına göre 47 ülkedeki en iyi finans uygulaması olarak seçilmiştir.

Uygulama, kullanıcılarına ayrıca çeşitli teknik analiz araçları, okunması kolay dört adet grafik ve sekiz farklı gösterge sunar. Ayrıca, geçtiğimiz yıl Google Play’de en çok indirilen dijital finans uygulamalarından birisi olmuştur.

Demo Hesabı

Demo hesabı, Expert Option tarafından özellikle ikili opsiyon ticareti hakkında tecrübe kazanmak isteyen yatırımcıların dikkatini çeken önemli bir özelliktir. Expert Option platformunda kişisel bilgilerinizi detaylı olarak paylaşmadan kolayca demo hesabı açabilir ve işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Demo Hesabı kullanıcılarına 10.000 sanal para bakiyesi sunulur.

Expert Option tarafından özellikle ikili opsiyon işlemleri ile ilgilenen kullanıcılara sunulan önemli bir diğer ayrıcalık ise, minimum hesap depozitosu alt sınırıdır. Sadece 10$’lık bir yatırım ile Expert Option üzerinden ikili opsiyon ticareti üzerinde işlem yapabilir ve ciddi oranda kâr elde edebilirsiniz.

Hesap Türleri

Expert Option ile ikili opsiyon ticaretinde sadece iki ihtimal bulunmaz. Toplamda 6 adet hesap türü sunulmaktadır. Bunlar; Micro, Basic, Silver, Gold, Platinum ve Exclusive hesap türleridir.

Hesap türlerini temelde birbirlerinden ayıran şey, yatırım için gereken minimum depozito miktarıdır. Micro hesap türünde bu rakam 10$ iken, Platinum hesapta bu rakam 5000$’a kadar çıkabilmektedir. Gold, Platinum ve Exclusive hesapları, en iyi ikili opsiyon ticareti komisyoncuları arasında gelen bu platformda öncelikli para çekme ayrıcalığına sahiptir.

Para Çekme

Expert Option, 20'den fazla ödeme sistemiyle uyumlu. Hesabınızın yanında banka veya kredi kartınıza para transferi yapabilirsiniz. Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay logolu kartlarınız ile bu işlemi yapabilirsiniz.

Ayrıca elektronik ödeme yöntemleriyle de para çekebilirsiniz: Neteller, Skrill, Perfect Money, FasaPay ve diğerleri bunlardan bazıları.

Müşteri Hizmetleri ve Destek

Expert Option üzerinde 7/24 işlem yapabilirsiniz. Buna ek olarak uygulama kullanıcılarına haftanın yedi günü ve günün yirmi dört saati kesintisiz müşteri desteği sunmaktadır. İngilizce, Çince, Hintçe, Korece, Tayca, Vietnamca, Arapça, Türkçe, Hintçe, Endonezyaca, Malezyaca, Portekizce, İspanyolca, Japonca, Filipince olmak üzere 15 dilde destek verir.

mstri.png

Güvenlik ve Koruma

Bir dijital finans uygulaması için veri güvenliği son derece önemlidir. Expert Option, günümüzde kırk yedi ülkede 50 milyon üzerinde kullanıcı tarafından indirilmiş bir uygulamadır. Uygulamayı yatırımcıların gözünde bu denli popüler kılan özelliklerin başında ise kişisel veri güvenliği gelir.

Şifreleme ve veri koruma yöntemleri, Expert Option kullanıcılarının bakiye ve kimlik bilgilerinin güvende kalmasını sağlar. Fon ve hesap güvenliği, bakiyenizdeki paranın güvende kalmasını sağlamaktadır.

Özet

Expert Option, demo hesabı ile komisyon testi yapabileceğiniz, dünyada ikili opsiyon piyasası ile ilgilenenlerin dikkatini çeken kullanıcı dostu bir dijital finans uygulamasıdır. Altı farklı hesap türü ile yatırım yapmaya olanak veren mobil uygulama, dikkate değer özellikleri ile kısa zamanda dünyada en çok indirilen mobil dijital finans uygulaması olmayı başarmıştır.