Gazeteci Bulut, FETÖ firarisi Opçin’le Twitter’dan kapıştı: ‘İhanetin ilanı…’

Gazeteci Bulut, FETÖ firarisi Opçin’le Twitter’dan kapıştı: ‘İhanetin ilanı…’

Atatürk’ün ‘Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır’ şeklindeki sözüne atıfta bulunarak, ‘Bizim için bu satıh bütün dünyadır’ diye yazan Opçin’e, Adnan Bulut, “Satılmışlığın, ihanetin ilanıdır bu mesaj. Sizin kaçışınıza, ihanetinize göz yumanlar utansın” karşılığını verdi. Opçin'in ajanlıkla itham ettiği Bulut, "Sen neredesin, kimin hizmetindesin' dedi.

Gazeteci Adnan Bulut, twitter üzerinden verdiği mesaj nedeniyle FETÖ firarisi Tuncay Opçin’i sert bir dille eleştirdi. Opçin, bunun üzerine Bulut’u ajanlıkla suçlarken, Bulut, “Ergenekon’da 7.5 yıl yedim, kaçmadım. Sen neredesin? Kimin hizmetindesin?” paylaşımıyla yanıt verdi.

Yurt dışına kaçan firari FETÖ'cülerden Tuncay Opçin, twitter hesabı üzerinden "Hattı müdafaa yoktur, sahtı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır" Bu sözün askerlik tarihinde, devrim niteliğinde bir doktrin değişikliği olduğunu söylüyorlar. Bizim için de bu satıh bütün dünyadır” diye yazdı.

Söz konusu mesaja karşılık veren Gazeteci Adnan Bulut, “Satılmışlığın, ihanetin ilanıdır bu mesaj. Malumun ilanıdır. Sizin kaçışınıza, ihanetinize göz yumanlar utansın” dedi.

Bunun üzerine Tuncay Opçin, Bulut’a “Senin yaptığın atar, hayatıma neşe katar, MI6 ajanı” karşılığını verdi.

Adnan Bulut ise twitter’den yaptığı paylaşımda,”Ajanlık sizin işiniz. Bana ittihatçı de, kuvvacı de anlarım da diğerleri sizin işiniz. İngiliz’i Pera’da alkışlayan senin atandı. Ben istiklal savaşı gazisi Ali Bulut’un torunuyum. Ergenekon’da 7.5 yıl yedim kaçmadım. Sen neredesin? Kimin hizmetindesin?” dedi.