Global Kahve Üreticisi illy Sektöre Yön Veriyor

Global Kahve Üreticisi illy Sektöre Yön Veriyor

Muhteşem aromalı dünya kahvelerini fincanlarla buluşturan illy, sektörün takip ettiği özel lezzette ürünlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Muhteşem aromalı dünya kahvelerini fincanlarla buluşturan illy, sektörün takip ettiği özel lezzette ürünlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Pod kahve türünü sektöre tanıtan ve yayılmasını sağlayan illy için hemen her tarza hitap eden kahve çeşitlerini sektörle buluşturmak büyük öncelik taşıyor. Dünyaca ünlü kahve çekirdeklerinden işlediği özel aromalı ürünlerini, kendine özgü ambalaj ve kutularda satışa sunan illy, basınçlı kutulu ürünleri ile de sektörün öncülüğünü yapmaya devam ediyor. Farklı gramajlarda satışa sunduğu kahve çeşitleri hem ev kullanımında hem de ticari kullanımda yoğun talep görüyor.https://illy.barista.com.tr/ adresi üzerinden firmasın web sitesine ulaşabilirsiniz.

Son yıllarda oldukça yaygın kullanım alanı bulan kapsüllü kahve seçenekleri illy özel kahve makinaları ile hem ev ortamlarında hem de ofis ortamlarında kullanılabiliyor. Son kullanma tarihine kadar ilk günkü tazeliğinin ve yoğun aromasının bir kapsül içerisinde saklanmasına olanak sağlayan bu özel ürün, farklı lezzetleri deneyimlemek isteyenler için de oldukça geniş seçenek sunuyor. illy kapsül kahve çeşitleri arasında yer alan kafeinsiz iperespresso kapsül kahve, kullanıcılarından yoğun beğeni alıyor. Özel paketlemeleriyle 15, 18, 21 ve 100 adetlik kapsül kahve ürünleri hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıların ihtiyaç ve taleplerini karşılıyor.

illy.png

Yenilikçi Lezzetlerin Değişmeyen Adresi: illy

Filtre ve toz kahve seçeneklerinde genellikle tercih edilen Brezilya, Etiyopya ve Guatemala kahvelerinin yanı sıra illy’nin özel olarak harmanladığı kahve karışımları, kahve tutkunlarını etkileme devam ediyor. Harman kahveleri özel potlarda, kahve makineleri ya da french press ekipmanlarında kolaylıkla demleyerek tüketime hazır hale getirmek mümkün olabiliyor. illy, kahve sektörünün ihtiyaç duyduğu kahve makine ve ekipmanlarını da satışa sunuyor. Çekirdek kahve tutkunlarına pratik ve hızlı kahve hazırlama fırsatı sunan illy manuel kahve değirmeni de satışa sunulan ekipmanlar arasında yer alıyor.

Soğuk ya da sıcak olarak hazırlayabileceğiniz onlarca farklı kahve lezzetine zemin hazırlayacak lezzetli ve yoğun aromalı illy espresso, satıştaki en beğenilen ürünlerin başında yer alıyor. Affogato, latte ya da cappuccino gibi sevilen kahveleri hızlıca ve tam kararında hazırlayabileceğiniz kahve makinelerine illy güvencesi ile sahip olabilir ve kendi evinizin baristası olabilirsiniz. Kahve kültürünü sonuna kadar yaşatan ve yeni ve özel tatları kullanıcılarıyla buluşturan markanın, sektöre yön veren özel harman lezzetleriyle günün yorgunluğunu atabilirsiniz. illy kahvelerini tatlı ve pasta tariflerinde de güvenle kullanarak mutfaktaki hünerlerinizi lezzetlendirebilirsiniz. Sektörün gelişmesinde katkısı olan, dününde ve yarınında önemli bir isim olarak anılan ve anılacak olan illy, kahvenin basit bir içecekten çok daha fazlası olduğunu kanıtlıyor.