Göğüs Estetik Yöntemleri Nelerdir? – Nişantaşı Hastanesi

Göğüs Estetik Yöntemleri Nelerdir? – Nişantaşı Hastanesi

Garanti kapsamında uygulanan meme büyütme ameliyatları daha çok küçük yapılı göğüslerin cerrahi işlem üzerinden büyütülmesidir.

Bu ameliyat türü doğrudan estetik ve plastik cerrahiniz tarafından yapılıyor. Bu bağlamda küçük göğüs sorununuzdan pratik bir şekilde kurtulabilirsiniz. Göğüs estetiği her yaştan kadınlar tarafından güvenle tercih edilir.

Bu ameliyatın en büyük avantajı ise, süresi düşük olmasıdır. Bu bağlamda birkaç saat içerisinde özlediğiniz estetikli göğüslere yeniden sahip olabilirsiniz. Meme estetiğinde bugün daha da kaliteli ameliyat malzemeleri tercih edilir.  Böylece kusursuz bir biçimde ameliyat olabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği

2022 yılında da merak edilen meme büyütme estetiği doğrudan her iki göğüslerin büyütülmesidir. Bu bağlamda meme küçültme ameliyatında olduğu gibi göğüs büyütme operasyonları da hijyenik ortamdan yapılır. Göğüs büyütme ameliyatlarında risk etkenleri genellikle çok düşüktür. Yalnızca bu alanda en iyi olan operatör doktorun tercih edilmesi yeterlidir.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Göğüs büyütme daha çok meme küçültme haricinde uygulanır. Küçük memelerin daha gösterişli olması ve bireyin bu bağlamda daha yüksek özgüvenli olması açısından göğüs büyütme ameliyatlarına başvurulur.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs büyütmede kullanılan birçok yöntemler söz konusudur. Bunlar arasında meme küçültme ameliyatında olduğu gibi çeşitli kaliteli tıbbi silikonlar, cerrahi müdahale, egzersiz çalışmalarıdır. Fakat en etkin tedavi yönteminin cerrahi girişim olduğunu vurgulayabiliriz. Bu doğrultuda doktorunuzun da uygun görmesi durumunda cerrahi girişimle göğüs büyütme ameliyatından faydalanabilirsiniz.

Meme Küçültme Kimlere Uygulanır?

Merak edilen bir diğer konu ise meme küçültme ameliyatlarıdır. Bu cerrahi girişimler ise daha çok iri göğüslere sahip olan kadınlara uygulanır. Bunun haricinde göğüslerinde hormonal dengesizlik ve diğer nedenler sonucunda büyüme görülen erkekler de bu ameliyat türünden faydalanabilir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Göğüs küçültme ameliyatından önce detaylı hazırlık yapılmasına genel olarak gerek yoktur. Sadece meme büyütme dışında göğüs küçültme ameliyatı sürecinde klinik merkezinde hazır kalınması yeterlidir. Fakat kronik hastalıklara sahip olunması durumunda ameliyat öncesinde kullanılan ilaçlar ve hastalık hakkında doktor bilgilendirilmelidir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Mümkün mertebede meme büyütme sonra dikkat edilmesi gerekenler önemlidir. Bu bağlamda ameliyattan sonraki 7 gün boyunca yüz ve göğüsüstü yatış pozisyonlarından uzak durulmalıdır. Bu süreç zarfında duş alınmamalıdır.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Göğüslerin dikleştirilmesi açısından meme dikleştirme ameliyatı söz konusudur. Birçok kadınlarda küçük meme sorunu olduğu gibi sarkık meme ucu da söz konusudur. Bu gibi göğüs sorunlarında doğrudan göğüs dikleştirme ameliyatı uygulanır. Bu ameliyat türü üzerinden göğüsler daha kısa sürede toparlanarak daha dik bir yapı elde eder.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Sarkık göğüslere sahip olan kadınlar meme dikleştirme ameliyatı olabilir. Göğüs dikleştirme ameliyatını diğer göğüs ameliyatlarından ayıran bazı noktalar söz konusudur. Bu ameliyat modelinde sadece göğüs uç kısmı dikleştirilir. Bu bağlamda göğüsler komple bir şekilde daha dik bir dizayna sahip olabilir.

Meme Dikleştirme Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Göğüs dikleştirme sonrası dikkat edilmesi gerekenler mevcuttur. Bu kapsamda meme dikleştirme ameliyatından sonrasında da mutlaka doktorunuzun uyarılarını dikkate almalısınız. Ameliyattan 7 gün boyunca yüz me göğüsüstü yatış pozisyonlarından uzak durmalısınız. Aynı şekilde bu süreç zarfında hafif düzeyde duş alabilirsiniz.

Göğüslerinizin sağlığını korumak açısından darbelerden korunmalısınız. Bu süreç boyunca mümkün mertebede ağır ev işleri yapmaktan uzak durmalısınız. Göğüs dikleştirme ameliyatlarında da başarı oranları %100’e yakındır.

Bu nedenle yurtdışından gelenler tarafından da bu ameliyat türü tercih ediliyor. Sarkık göğüslerin cinsel hayat üzerinde de negatiflik oluşturduğunu vurgulayabiliriz. Bu nedenle belirtilerde kaliteli doktor klinik merkezi üzerinden göğüs estetikleri ameliyatı talep edilebilir.

Bu ameliyatlarla birlikte daha pozitif bir hayata sahip olabilirsiniz. Ayrıca uzun yıllar boyunca yeniden göğüs ameliyatı yaptırmaktan kurtulabilirsiniz.