Güvenilir Bakıcı Nasıl Bulunur?

Güvenilir Bakıcı Nasıl Bulunur?

Bakıcı aramak son yıllarda ailelerin en büyük sıkıntısı haline geldi. Aileme uyum sağlayacak mı? çocuğum bakıcıya alışacak mı? Güvenliği Nasıl Sağlarım?

Bakıcı aramak son yıllarda ailelerin en büyük sıkıntısı haline geldi. Aileme uyum sağlayacak mı? çocuğum bakıcıya alışacak mı? Güvenliği Nasıl Sağlarım? Tüm bu şartları Sağlayacak Bebek Bakıcısını, çocuk bakıcısını nereden bulurum? Armoni İnsan Kaynakları Tüm bu sorularınızda imdada yetişen can simidi gibi. Çocuk Bakıcısı ve Bebek Bakıcısı bulmak için ailelerin en çok güvendiği adres.

Eğitimci bir anne tarafından kurulan Armoni Danışmanlık ailelerin bu konudaki hassasiyetlerini biliyor ve sizin için bir ebeveyn hassasiyetinde çalışma gerçekleştirerek bakıcılar sunuyor. Çocuk Gelişim Uzmanı olan Armoni Danışmanlık kurucusu Selin Baş’ a başarılarının sırrını sorduk:

selin-bas.jpg

‘Bizim işimiz hassasiyet ve özen gerektiren bir iş. Yıllardır çocuklu ailelerle çalıştım, bir ailenin hassasiyetlerini ve beklentilerini iyi biliyorum. Aynı zamanda kendim de bir anneyim. Bu bizim için büyük bir avantaj. Bir annenin yaşadığı kaygıları ben de yaşadım, aynı yollarda yürüdüm. Burada edindiğim deneyimler profesyonel bir ik modeliyle birleştiğinde işveren ailelerimizde % 90’a varan bir başarı elde ediyoruz. Ofisimizde çalışan danışmanlarımızı bile birçok ebeveynle çalışmış, beklentileri iyi bilen ve anlayan kişiler olmasına özen gösterdik.  Evlerde çalıştıracağımız bakıcıları da bu hassasiyetle seçiyor, yapılarını analiz ediyor ve kendi çocuğumu emanet edebileceğim yapıda olan bakıcıları kendi portföyümüze dahil ediyoruz. Sonrasında ise ailelerimizi iyi dinlemek, analiz etmek ve uygun adayları seçmek kalıyor. Tabi sürecin en önemli parçası şeffaflık ve güven. Böylece kısa zamanda Armoni ailemize birçok ebeveyn katıldı ve tercih sebebi haline geldik.’

Bebek Bakıcısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

  • Daha önce bebek bakmış mı?
  • Bebek bakımı hakkında bilgi sahibi mi?
  • Bebek beslenmesi hakkında bilgi sahibi mi?
  • Sigara kullanıyor mu?
  • Güler yüzlü ve sabırlı mı?
  • Anne ile uyum içerisinde çalışabilecek mi?
  • Ailenin yapısına uygun mu?
  • İlk yardım bilgisi var mı?

Bunlar genel olarak dikkat edilmesi gerekenlerdir. Bebek Bakıcısı arayışınızda ailelerin özel şartları olabilir. Bunları da bu sorulara ekleyebiliriz.

Çocuk Bakıcısı İle Bebek Bakıcısı Arasındaki Farklar nelerdir?

0 -2 yaş bebekler ile 2 – 8 yaş çocukların gereksinimleri ve beklentileri farklıdır. Bu yüzden bebek bakıcısı ve çocuk bakıcısı gibi kavramlar vardır. Bebek Bakıcısı  daha çok bebeklik evresine eğilirken yaş büyüdüğünde oyunlar, eğitici etkinlikler ve çocuk psikolojisi devreye girer. Bu yüzden uzmanlık alanları farklılaşabilir.

Armoni İnsan Kaynaklarında Hangi Hizmetler Verilmekte?

Armoni İnsan Kaynakları kendi içerisinde birimlere ayrılmıştır. Bakıcılar birimi, Eğitim – Danışmanlık Birimi – Kurumsal Personel birimi gibi. Bakıcı birimimizde Hasta ve Yaşlı Bakıcısı, Ev Yardımcısı, Oyun Ablası Bebek ve Çocuk Bakıcısı gibi hizmetleri sağlıyoruz.

Bakıcı ararken mutlaka İŞKUR’a bağlı resmi firmaları tercih etmelisiniz. Sizleri web sitemizi ziyaret ederek Armoni Ailesi ile tanışmaya davet ediyoruz.