Hızlı, Güvenilir, Sağlam Altyapı ve Yatırımcı Odaklı Türk Kripto Para Borsası: Dyorex!

Hızlı, Güvenilir, Sağlam Altyapı ve Yatırımcı Odaklı Türk Kripto Para Borsası: Dyorex!

Geçtiğimiz senenin başında temelleri atılan ve 2021 yılında faaliyete başlayan İstanbul merkezli DyorEX Kripto Para Borsası, yatırımcılarına kripto para ve blokzincir dünyasına hızlı ve güvenilir bir dünya oluşturmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz senenin başında temelleri atılan ve 2021 yılında faaliyete başlayan İstanbul merkezli DyorEX Kripto Para Borsası, yatırımcılarına kripto para ve blokzincir dünyasına hızlı ve güvenilir bir dünya oluşturmaya çalışıyor. Yapmış olduğu iş birlikleri ile de sektörde önde gelen borsalar arasında yer almaktadır.

Dyorex, dünyada kripto para yatırımında 12. olan Türkiye'deki yatırımcıların daha bilinçli ve sağlam adımlar atmasını hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştirip kullanıcının finansal okur yazarlığının artmasına destek sağlıyor.

Kripto para dünyasında projesi sağlam ve yatırımcısına birçok avantajlar sağlayan özel kripto paraları listelenmektedir. Yatırımcılar ise bu kripto varlıkları bankalar aracılığıyla TL cinsinden ya da USDT cinsinden işlem gerçekleştirebiliyor ve diledikleri zaman ulaşım sağlayabiliyorlar.

Dyorex Kripto Para Borsası'nda yapacağınız işlemlerinizde TL aktarmak için Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ile 7/24 Havale-EFT işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca kesintisiz müşteri desteği sayesinde dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca işlem yapan kullanıcılara komisyon indirimleri, referans ödülleri gibi birçok avantajlar da sağlıyor. Blok zincir ekosistemine destek vererek, yeni nesil dünyadan herkesin faydalanabilmesi adına bir platform oluşturmak en büyük hedefleri arasında yer alıyor.

Sizlerde Dyorex aracılığıyla Merge uygulamasından sonra teknolojisini yenileyen ve Bitcoin (BTC) ye rakip olan Ethereum (ETH) satın alabilirsiniz.

DyorEX Kripto Para Borsası'nın Yatırımcıya Sunduğu Avantajlar:

Aktif yatırımcısına sunmuş olduğu işlem avantajlarının yanı sıra kişilerin bilinçli yatırım yapabilmesi adına oluşturduğu bir platform olan academy.dyorex.com adresi üzerinden Tamamen Ücretsiz Blok Zincir ve Kripto Para Eğitimi de bulunmaktadır.

Akademi sayfasında ise zengin içerikleri, Fed ekonomisti Erkin Şahinöz'ün blockchain teknolojisini anlattığı eğitim serisi, webinar eğitimleri, kulaklıklarını takıp arabada evde dinleyebilecekleri podcastler, piyasayı en önden takip edebilmeleri için güncel haberler ve teknik analizler gibi birçok içerik bulunmaktadır.

Bu içeriklerin haricinde ise Ekonomist ve Yazar Barış Soydan, Ekonomist Beste Uyanık ve finans sektöründe lider kişilerin değerlendirmesi ve piyasa analizleri ve daha fazlası yatırımcılarla buluşturuluyor. Konuklar eşliğinde tüm program boyunca kullanıcıların piyasaya ve gündeme karşı bilinçlenmesi amaçlanmaktadır.

Ücretsiz Webinar Eğitimlerinde temel teknik analiz, yatırımcı psikolojisi, yatırım yaparken kullanılabilecek kaynaklar ve doğru yatırım nasıl yapılır gibi konulardan oluşan 22 konuluk eğitim toplam 12 saat sürmektedir.

Into The Block web sitesinden alınan teknik gösterge sinyalleri, para giriş çıkışları olarak tabir edilen hacimleri, pazar derinliğini, hash oran dağılımını, twitter duyarlılığını ve oynaklık gibi konular için de DyorEX Android ve IOS uygulamalarında yer alan Analiz kısmından ücretsiz bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Son olarak Yatırım Mentörü olarak adlandırılan kullanıcılara tüm işlem geçmişini en ince detayına kadar yapılmış hatalar ve düzenlenecek noktaları yatırımcılarla paylaşarak nasıl daha doğru işlem gerçekleştirebileceğini içeren tavsiyeler verilmektedir.

DyorEX Kripto Para Borsası'nın Vizyon ve Misyonu:

'Herkes için Kripto' algısıyla hareket eden ve kripto para dünyasında tüm kripto para yatırımcılarına ulaşmayı amaçlayan DyorEX Kripto Para Borsası, kişilerin yatırım yaparken en başta kendilerine yatırım yaparak bilinçlenmesini istemektedir.

Blok zincir ekosistemine katkı sağlayarak, dijital varlık teknolojisiyle beraber yeni ve global iş modellerinin önündeki engellerin giderilmesi ve tüm yatırımcılara basit kullanmasını sağlayacağı bir platform oluşturmayı hedefliyor.

Dyorex Kripto Para Borsası Güvenilir Mi?

Tüm kripto para yatırımcılarının aklını kurcalayan ve ilk tercih noktası haline getirdiği güvenlik konusu Dyorex'te oldukça hassas bir konu. Bünyesinde bulundurduğu siber güvenlik uzmanları ile güvenlik önlemlerini üst seviyede tutuyor ve dışarıdan gelebilecek her türlü tehdite karşı en üst önlemleri alıyor.

Tüm verileri SHA-256 şifrelenmiş bir şekilde aktarılıyor ve tüm datalar şifreleme ile korunuyor. Veriler otomatik olarak gün içerisinde yedeklenip, yedeklenen veriler ise kayıt altına alınıyor.

Yatırımcıların güvenlik bilgileri, müşteri destek ekibi, üst düzey yöneticiler ya da herhangi bir kişi ile kesinlikle paylaşılmamaktadır. Ayrıca müşteri destek ekibi yatırımcılardan gelen taleplere cevap verirken, müşteri kimliğinde kısıtlanmış cevapları ve bilgileri temin etmektedirler. Kripto para adreslerini kullanıcıya ait şifreleri talep etmeyen müşteri temsilcileri herhangi bir Türk Lirası yatırımında ya da kripto para yatırımında da özel bilgileri istememektedirler.

Bunun yanı sıra ise kullanıcıların TL varlıkları ilgili banka hesaplarında tutularak, kripto paraları ise internet olmayan soğuk cüzdanlarda muhafaza işlemi gerçekleştiriliyor. Herhangi bir dışardan saldırıya karşın günlük likiditeyi sağlamak için belirli miktar sıcak cüzdana aktarılıyor. Diğer tüm varlıklar soğuk cüzdanlarda kontrol altına alınıyor.

Yatırımcılar Dyorex Kripto Para Borsası'nda yalnızca kendileri adına hesap açabilir ve açtıkları hesapta ise KYC doğrulama yapma zorunluluğu esas alınır. Şifre ve e-posta değişim talebi durumunda ise kullanıcı bilgilerinin çalınmasına karşın varlık çekimleri 24 saat içerisinde dondurulmaktadır.

Kullanıcı bilgileri şifreleme yöntemiyle saklanır gerektiğinde ise çoklu güvenlik sistemleri aracılığıyla erişimine izin verilir. Detaylı hesap dökümü için tüm kayıtlar da alınmaktadır.

Sonuç olarak Dyorex Kripto Para Borsası'nın güvenlik önlemleri, yatırımcı odaklılığı ve sağladığı avantajlar ile birlikte lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve projesi sağlam altcoinlerin alım-satım ve saklama işlemlerini dyorex.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.