Hydrafacial Nedir? Kimlere Uygulanır? – Buk Beauty

Hydrafacial Nedir? Kimlere Uygulanır? – Buk Beauty

Cilt üzerinde oluşan; akne, sivilce, siyah nokta ve lekelerin, Hydrafacial vakum ve solüsyonlarıyla ciltten yok edilmesine yarayan bir temizleme işlemdir.

Cilt üzerinde oluşan; akne, sivilce, siyah nokta ve lekelerin, Hydrafacial vakum ve solüsyonlarıyla ciltten yok edilmesine yarayan bir temizleme işlemdir.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Bu uygulamada öncelikle cilt tipine uygun solisyon seçilerek, gözeneklerin açılması sağlanır. Hydrafacial cihazları ile vakumla yapılarak cilt temizlenir.

Hydrafacial Kimlere Uygulanabilir?

Erkek veya kadın, tüm cilt tiplerine uygulanabilen hydrafacial aynı zamanda 4 mevsim uygulama imkanı sunar. Cildinde yara ve egzama gibi cilt rahatsızlığı olmayan herkes yaptırabilir.

Hydrafacial Uygulama Ne İşe Yarar?

Cilt bakım uygulamaları, cildin nefes almasını ve canlılık kazanmasını sağlar.Hydrafacialuygulaması da ciltte oluşan akne, leke ve sivilcelerin yok olmasını ve temizlenmesini sağlar.

Hydrafacial Uygulama Avantajları Nelerdir?

Hydrafacial uygulaması, ciltte yağlanma, cilt ton farkı, çizgiler ve kırışıklıklar gibi sorunların giderilmesinde faydalıdır.

G5 Masajı Nedir?

Zayıflamaya yardımcı, selülüt giderici, aynı zamanda sıkılaşmaya yardımcı olan G5 Masajı, farklı masaj başlıkları kullanarak bölgeye göre uygulama yapmaktadır. 

G5 Masajı Nasıl Uygulanır?

Selülütlerin giderilmesi ve sıkılaşmak isteyen kadınların tercih ettiği g5masajı ritmik hareketlerle kuvvetli titreşim sağlayan cihaz aracılığıyla yapılır. Ağrıları yok ederken aynı zamanda da şikayetlerin giderilmesini sağlar.

G5 Masajı Hangi Alanlarda Yapılır?

Uzman kişiler tarafından gerçekleştirilen G5 Masajı, tüm vücuda uygulanabildiği gibi uyluk bölgesi, kalça, kol ve bel bölgelerinde daha çok tercih edilen bir yöntemdir. Masaj cihazı; yukarı, aşağı baskı uygulayarak veya daireler çizerek farklı bölgeye uygun masaj hareketlerini uygular. Aynı zamanda kuvvetli titreşim yapısı ile cilt altındaki yağları da tetikler. Bu da zayıflamaya yardımcı olur.

G5 Masajı (Vibroterapi) Kimlere Yapılmaz?

G5 Masajı cihazının vibrasyon şiddeti yüksek olduğu için derinlemesine masaj yapar. Bu durumda varis sorunu olan kişilerin yaptırması, kılcal damarların çatlamasına ve kanamaya neden olacağından sakıncalıdır.

G5 Masajının Avantajları Nelerdir?

G5 masajı vücuttaki ağrıların giderilmesinde ve selülüt, kilo problemi gibi şikayetlerin ortadan kaldırılmasında yardımcıdır. Vücudun masaj yapılacak bölgesine uygun başlık hareketleri ile derinlemesine masaj uygulaması yapar.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Vücutta cilt altındaki biriken yağların dondurulması ve parçalanarak yok edilmesi,soğuk lipolizişlemleri ile gerçekleşir. Cilt altındaki yağların hücre sayısının artmasını engellediği gibi hücre sayısını da düşürerek, eritme işlemi yapar.

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Cilt altında biriken istenmeyen yağların soğutularak, parçalanmasını sağlayan Soğuk Lipoliz yönteminde, özel vakumlu cihazlar kullanılarak, bölgesel inceleme gerçekleşir. Yağların tetiklenmesi ve işlevini kaybetmesi için cihazın -8 derecede sabit kalması gerekir. Aynı zamanda, vakumun çekim gücünün çok yüksek olması gerekir. İşlem sonrası 3 aya kadar gözle görülür sonuç alınacaktır.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanır?

Kilo verme ve spor ile belli bölgelerde erimeyen yağları bulunan kişiler için ideal bir yöntemdir. Soğuk Lipoliz ile rakamsal olarak kilo verilmez. Fakat bölgedeki erimeyen yağların parçalanarak yok edilmesini sağlar. Genellikle spor ve diyetle gitmeyen bölgesel yağları olan kişilere uygulanır.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Bölgesel yağ parçalama yöntemlerigenel olarak tüm bölgeye uygulanabilir. Fakat en çokinatçı yağların bulduğu; bel, basen ve karın bölgesi uygulaması tercih edilmektedir.

Soğuk Lipoliz Sonrasında Neler Oluşur?

Soğuk lipoliz uygulamasında, soğutma işlemi yapıldığı için işlem sonrasında ciltte hafif kızarıklık görülmesi normaldir. 1 2 gün hafif ağrı oluşumu dışında hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Genellikle lipoliz uygulama seansları, kişinin durumuna bakılarak belirlenir. Normalde tek seansta işlem bitmektedir. Kişinin durumuna göre tekrar ihtiyaç duyulursa aynı bölgeye 2. Kez uygulama yapılabilir.