İhtiyacınıza Uygun Her Çeşit Bant Ulus Bant’ta

İhtiyacınıza Uygun Her Çeşit Bant Ulus Bant’ta

İstanbul merkezli olarak endüstriyel bant ve yapıştırıcı üretimi yapan Ulus Bant, sahip olduğu deneyim ve altyapısı sayesinde son kullanıcının ihtiyaç duyacağı kaliteli ürünlere imza atmaktadır.

İstanbul merkezli olarak endüstriyel bant ve yapıştırıcı üretimi yapan Ulus Bant, sahip olduğu deneyim ve altyapısı sayesinde son kullanıcının ihtiyaç duyacağı kaliteli ürünlere imza atmaktadır. Sektörün ihtiyaç duyduğu bant çeşitleri ile firmalara kaliteli yapıştırıcı malzeme sunmayı amaç edinmiştir. Farklı özelliklere sahip bant çeşitleri ile 10 yılı aşkın süredir faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Kaliteli ve Geniş Ürün Yelpazesi

Bant çeşitleri arasında yer alan; çift taraflı bantlar, tek taraflı bantlar, özel amaçlı bantlar ve bant makinelerinin yanı sıra yapıştırıcı ve kimyasallar da yer almaktadır. Hemen her malzemenin yapıştırılmasında kullanılabilecek uygun bir ürün bulunan ürün yelpazesine her geçen gün yenilerini eklediği ürün çeşitleri ile hizmetlerini sürdürmektedir.

 

Endüstriyel yapıştırıcı ve kimyasallar, farklı özelliklerdeki malzemelerin kusursuz bir şekilde yapıştırılmasında son derece başarılıdır. Yapıştırıcı çeşitleri kadar etkili olan yapıştırıcı özellikli kimyasallar da endüstride farklı alanlarda kullanılmaktadır. İhtiyaç duyulan materyal özelliğine uygun bant, yapıştırıcı ya da kimyasal kullanılarak etkili yapıştırma sağlamak mümkündür.

 

Ulus Bant; https://ulusbant.com.tr sitesinden satışa sunduğu tüm ürünlerinde kalite ve sürdürülebilirlik konularına son derece önem göstermektedir. Üretilen malzemelerin ve paketlemelerin çevre dostu ve yeniden kullanılabilir özellikte olması, firmanın önem gösterdiği konuların başında yer alır. Malzeme kalitesinden ödün vermeden, doğaya en az zarar verecek üretim teknikleri ve yarı mamullerden üretim gerçekleştirmektedir. Ürünlerin paketlemelerinde de doğada çözünen ya da geri dönüştürülebilen malzemeler seçmeyi düstur edinmiştir.

 

Ulus Bant; İstanbul merkezli olarak gerçekleştirdiği bant, yapıştırıcı ve kimyasal üretimini, geniş satış ağı eli destekleyerek tüm ülkeye ulaştırmaktadır. Sahip olduğu markaların, kolay ulaşılabilir olması adına satış ağına ve satış ortaklıklarına dikkat etmektedir. Endüstriyel kullanım dışında da nihai tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayacak ürün paketlemelerini de satışa sunmaktadır. Toplu alımların yanı sıra perakende satışlarda küçük paketlemeler ile müşterilerine kaliteli ürünlere kolay ulaşma imkanı sunmaktadır.

 

Koli bantları, maskeleme bantları, bez bantlar, kaydırmaz bantlar, işaretleme bantları ya da özel kesim bantlar gibi çok sayıda farklı bank çeşidi ile hizmet veren Ulus Bant; hem ağır sanayide hem de ofis ve ev kullanımı gibi bireysel ihtiyaçlarda kullanılabilmektedir.