İmamoğlu'na suikast girişimi!

İmamoğlu'na suikast girişimi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na suikast yapılacağı ortaya çıktı. İlk önce Oda TV'nin yayınladığı haber, daha sonra Halk TV Haber Koordinatörü Bengü Şap tarafından canlı yayında dile getirildi.

Halk TV'de her Salı ekranlara gelen "Şimdiki Zaman Siyaset"te çok çarpıcı bir idda ortaya atıldı. Halk TV Haber Koordinatörü Bengü Şap, canlı yayında Ekrem İmamoğlu'na suikast alarmı verildiğini ve İmamoğlu'nun koruma çemberinin genişletildiğini ifade etti. 

İlk olarak Oda TV'de gündeme getirilen iddia, akşam saatlerinde Bengü Şap tarafından da doğrulandı. Oda TV'de yayınlanan haber "İmamoğlu’na suikat girişiminde bulunmak için görevlendirilen IŞİD militanları son anda yakalandı." dendi ancak Bengü Şap'ın söylediğine göre militanlar henüz yakalanmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından olayı doğrulayan Bengü Şap, İmamoğlu'nun koruma çemberinin genişletildiğini ve korumaların teyakkuzda olduğunu ifade etti.

Bengü Şap, olayı henüz İçişleri Bakanlığı'na doğrulatamadığını ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaynaklarına doğrulattığını ifade etti.