Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Teknoloji bedelini ödüyor ve sektör oyuncuları bile bazen ayak uydurmakta zorlanıyor. İnternet insanların hayatını işgal ederken, insanların hayatlarına birer birer giren fenomenlerden biri de sosyal medyadır.

İlginç bir olayın ardından dünyaya gelen şirketin atası sayılabilecek Facebook, buna benzer başka uygulamaların da tetikleyicisi oldu. Bunlardan biri de Instagram isimli uygulamadır.

 Instagram Nedir Ve Nasıl Kullanılır?

 Temelde birçok şekilde kullanılabilir. Kişiler bu paylaşımların altına fotoğraf, görsel paylaşabilir, yazılar yazabilir. Hayattayken takipçileriyle etkileşime girebilir. Ürün ve hizmetlerin tanıtımını yapabilirler. Ürün ve/veya hizmet satabilirler. Etkinlik vb duyurular yapabilirsiniz. Video paylaşabilirler. İlgilerini çeken kişi ve/veya kurumları gözlemleyerek öğrenirler. Bu platform üzerinden istedikleri kişilere mesaj gönderebilirler. Kısaca Instagram nedir ve ne için kullanılır sorusunun cevabı şu şekildedir.

Instagram Kim Tarafından Kuruldu?

Uygulama hakkında bilgi için en baştan başlamak gerekirse Instagram’ı kim kurdu sorusuna cevap vermek gerekirse, Instagram 6 Ekim 2010 tarihinde programcılar Mike Krieger ve Kevin Systrom tarafından kurulmuştur. 2012 yılında Instagram, Facebook'a taşındı.

 Instagram nasıl kullanılır?

 Şimdi instagram nasıl kullanılır, instagram nedir sorusunun cevabını adım adım anlatacağız.

 Öncelikle Instagram uygulamasını indirelim. Google Play Store veya App Store bu amaçla kullanılmaktadır.

 İkinci adımda indirilen Instagram cep telefonuna kurulur.

 Uygulamayı yükledikten sonra, Instagram başvuru kayıt işlemi ya bir Facebook hesabı ya da bir e-posta adresi ile yapılır.

 Uygulamaya kaydolurken belirlediğiniz kullanıcı adı ve şifreyi girerek daha sonra kolayca içerik paylaşabilirsiniz.

 Bir kişinin zaten bir Instagram hesabı varsa, Instagram girişi demesi yeterlidir.

 Burada bir diğer nokta da Instagram kullanmayı öğrenmenin diğer benzer programların kullanıcıları için çok kolay olmasıdır. Mantık aynı şekilde devam ediyor.

  Instagram uygulamasını indirdikten sonra kişiler istedikleri gibi paylaşımlarda bulunabiliyor.

 Instagram neden dondurulur?

 Bu soru en sık sorulan sorularımızdan biridir. Genel olarak, insanlar bu platformda çok fazla zaman geçirebilirler. Bu onların hayattaki diğer faaliyetleri yapmalarını engeller. Sosyal medya bağımlısı oluyorlar. Kurtulmak için bu yolu kullanıyorlar. Veya bir deneme yılına giren bir öğrenci olabilir. Dikkatinin dağılmasını önlemek için hesabını geçici olarak dondurabilir. İş bittiğinde, hesaplarını yeniden açacaklar. Aksine çok fazla öğrenci Instagram'da ders çalışıyor. Ders videoları veya posterleri izlerler. Müfredatlarını paylaşırlar. Böylece birbirlerini daha fazla motive edebilirler. Ancak, belki bir süre yalnız kalmak istiyoruz. Böyle zamanlarda kimsenin bizimle iletişime geçmesini istemiyoruz. Bu nedenle birçok kişi hesaplarını dondurmaktadır.

 

Kapatılan Instagram hesabımı tekrar açabilir miyim?

 Evet, tabii ki hesabınızı yeniden etkinleştirmek mümkündür. Hesabınızı yeniden açabilirsiniz. Bunun için ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Normal Instagram'da yaz. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Hesabınız otomatik olarak yeniden etkinleştirilecektir. Hesabınızı eskisi gibi kullanabilirsiniz. Hesabınızı dondurursanız, sayfanızdan hiçbir şey kaldırılmaz. En son ayrıldığınız seferki gibi devam edecek. Bunun için endişelenmenize gerek yok

Instagram Hesabımı Nasıl Dondurabilirim?

Günümüzde en çok sorulan sorulardan biri Instagram dondurma nasıl yapılır?

Gelin Instagramı nasıl donduracağınızı sorusuna cevap olarak adım adım anlatalım;

Instagram’a mobil ya da bir tarayıcı üzerinden giriş yapınız.

Sağ üst kısımdaki simgeye dokunun.

Profil düzenleme seçeneğine tıklayınız.

Ekranda aşağıya ininiz.

Sağ altta bulunmakta olan hesabımı geçici olarak kapata tıklayınız.

Önünüze hesabını neden kapatıyorsun? Seçeneği çıkacak.

İstediğiniz sebebi seçiniz.

Daha sonra ise tekrardan şifrenizi girmenizi isteyecekler.

Şifrenizi tekrardan giriniz.

Hesabı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayınız