İstanbul Böcek İlaçlama

İstanbul Böcek İlaçlama

Böcek ilaçlama hizmetleri hem şehir yaşamı içindeki ev ve işyerlerinde hem de doğal alanların içinde bulunan villa, site, müstakil ev, yada fabrikalarda olmazsa olmaz bir ihtiyaç haline gelmiştir.

İstanbul böcek ilaçlama hizmetlerini yaklaşık 25 yıldır Sağlık Bakanlığı Ruhsatlı, TSE ve ISO sertifikalı olarak sunan ilaclama.com.tr sizlere %100 Memnuniyet Garantili Haşere ilaçlama çözümleri üretmektedir.

İstanbul’un her ilçesinde her gün size en yakın ilaçlama servisimiz bulunmaktadır. Günlük yoğunluklarınızın arasında sizlerin planlarını aksatmadan dilediğiniz zaman aralığına ilaçlama randevularınızı planlayabiliyoruz.

Böcekler evinizde çoğalmaya başladığında tamamını fark etmeniz kolay değildir. Ancak yumurtlama süreçlerinde onlarca böcek evinize dağılabilir. Böcekler, bebekler ve evcil hayvanlar için tehlikeli olduğu gibi evde hijyenik bir ortam sağlanmasına izin vermez.

Böcek İlaçlama Neden Yapılır?

Evde yaşayan böcekler, kirli alanlarda gezerek temiz alanlara girer ve evin kirlenmesine neden olur. Isıran böcek türleri, bebekleri, evcil hayvanları yada yetişkin bireyleri ısırdığında alerji, kaşıntı gibi deri hastalıklarını ortaya çıkarabilir. Aynı zamanda böcekler hastalık taşıyabileceği için evcil hayvanlarınızda bakteri olmasına neden olabilirler.

Bu etkenlerden dolayı böceklerle birlikte yaşamak istemeyen birçok insan profesyonel böcek ilaçlama yöntemine başvurur. Bireysel olarak yapacağınız ilaçlamalarda sadece gördüğünüz böceklere ilaç sıkarak ölmelerini sağlayabilirsiniz. Ancak eve yerleşen böceklerin farklı alanlarda yuvaları olabilir.

Böcek ilaçlama firmaları, böceklerin tamamının yok edilmesini sağlayacak farklı ilaçlama teknikleri kullanmaktadır. Özellikle evlerde çok fazla karşılaştığımız hamam böceği, tahta kurusu, pire ve fare gibi canlılara profesyonel çözümlerle müdahale etmek sağlığınız, zaman yönetiminiz ve maddi olanaklarınız için çok daha doğru ve etkili bir yol olacaktır.

Böcek İlaçlama Nasıl Yapılır?

İlaçlama yapılmaya başlamadan önce ilk olarak evde analiz yapılması gerekir. Evde yaşayan böcek türlerine uygun ilaçlama yapılmadığında etki göstermesi mümkün değildir. Analizler sonucunda böcek türlerine en uygun olacak böcek ilaçlama tekniğine karar verilir. Etkili bir ilaçlama için şunlara dikkat edilmektedir;

  • Böcek türlerine en uygun ilaca karar verilir.
  • Yuva yaptıkları alanlar tespit edilir ve en kuytu köşelerine kadar ilaçlama yapılır.
  • İlaçlamanın etkili olması için haşerelerin tam bir istila gerçekleştirmeden müdahalenin yapılması gerekir. Fakat Tedirgin olmanıza gerek olmayan diğer konu ise ilaclama.com.tr her yoğunluktaki haşere mücadelesinde sizlere %100 Memnuniyet garantisi kapsamında hizmet vermektedir.

Böcek İlaçlama Çeşitleri

Böcek ilaçlama için kullanılan farklı yöntemler bulunur. Etkili bir ilaçlama yapılması için ev içerisinde yapılan analizler doğrultusunda yönteme karar verilir. Kullanılan yöntemler, böcek türlerine ve yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir.

Jel İlaçlama: Hamamböceği, evden temizlenmesi en zor olan böcek türlerinden biridir. Hamamböcekleri, dayanıklı olduğu gibi çok fazla yavrular. Zamanla evin her yerine yayılır ve evi bu böceklerden arındırmak daha zor bir hale gelir. Bu nedenle hamamböcekleri için kullanılan özel bir jel ilaçlama tekniği mevcuttur.

Jel ilaçlama, böceklerin yaşam alanlarına sürülen bir jel kullanılarak yapılır. Jel, böceğin gezme ihtimali olan her alan sürülür. Hamamböcekleri, bu jelin kokusuna gelmekte ve jeli yediği için etkisiz hale gelmektedir. Evde yaşayan tüm böcekler bu sayede temizlenebilir.

Kokulu Sıvı İlaçlama: Evde birden çok böcek türü yaşadığında tercih edilen yöntem genellikle kokulu sıvı ilaçlama tekniğidir. Küçük ve görünmesi zor olan böcekler, bu yöntemle etkisiz hale getirilir ve evdeki tüm haşerelerin temizlenmesi sağlanır.

Kokulu sıvı ilaçlama tekniğinde, yüzeylere temas eden sıvının kokusu bir süre sonra evin her yerine dağılacaktır. İlaç kokusu, böceklerin etkisiz hale gelmesini sağlar. Bu yöntem kullanılırken çalışanlar özel maskeler kullanır. Koku insanlara zarar verebileceği için etkisi geçene kadar evde durulmaması gerekir.

Genellikle pire ve tahta kurusu gibi haşereler için kullanılır.

Kokusuz Sıvı İlaçlama: Kokulu ilaçlama tekniği kadar etkili bir yöntemdir. Hamamböceği, sinek, akrep gibi birçok haşerenin etkisiz hale gelmesini sağlar. Yüzeye temas eden sıvı sayesinde böceklerin temizlenmesi sağlanır. Bu yöntemde havaya koku yayılmadığı için evde kalmanızda bir sakınca yoktur.

Tahta Kurusu İlaçlama

Tahta kurusu evlerde ve işletmelerde mücadelesi en zor haşere türüdür. Tahtakuruları kan emerek beslenen canlılardır. Genellikle yaşadıkları ortamda koltuk, yatak, yorgan, çatlaklar gibi bir çok alanda bulunabilirler. Bu haşereyle mücadeleyi zor yapan hususlardan en önemlisi saklandıkları alanın tespitinin zor olması ve saklandıkları yerlerin ulaşılması zor alanlar olmasıdır. Örneğin yatakların yivleri, iç yay kısımları gibi çok zor alanlarda kümelenebilirler.

Tahta kurusu ilaçlama hizmeti mutlaka Profesyonel, tecrübeli ve bilgili ilaçlama ekiplerinden alınmalıdır. İlaclama.com.tr olarak 25 yıldır Sağlık Bakanlığı Ruhsatlı, TSE ve ISO sertifikalı tahta kurusu ilaçlama çözümleri sunuyoruz. Tahta kurusu ilaçlama hizmetlerimiz %100 Memnuniyet Garantilidir.

Tahta kurusu genellikle akşamları ışıklar kapandığında ortaya çıkma ve siz uykudayken ısırma eğilimine sahiptir. Isırıklar daha çok kollar ve ayaklarda görülür. Isırıklar şiddetli ve yaralanmalı kaşıntılara sebep olabilir.

Tahta kurusu ile mücadele ederken değerli müşterilerimize tavsiye ettiğimiz diğer konu ise bu haşerenin 50 derece ve üstü sıcaklıklara dayanıklı olmamasıdır. Bu kapsamda mutlaka bu süreç içerisinden bütün eşyaları 50 derece ve üzerinde yıkamaya çalışmak doğru bir işlem olacaktır

S.S.S

İlaçlama Tüm Haşerelerde Etkili Mi?

Haşere türlerine göre ilaç ve ilaçlama yöntemi seçimi yapılmaktadır.

İlaçlama Yapılırken Evde Kalabilir Miyim?

Kokusuz ilaçlama yapılırken evde kalabilirsiniz ancak kokulu ilaçlamada kalmamanız gerekir.

İlaçlama Etkisi Ne Kadar Sürer?

İlaçlama yapılan alanda uzun süre haşere olmaz. Tecrübelerimize göre haşere kaynağı başka daire veya başka bir alan değilse çok uzun süre müşterilerimizden haşere şikayeti almıyoruz. Eğer harici bir haşere istila kaynağı varsa mutlaka o alanlarında ilaçlamasını öneriyoruz. Buna rağmen Min 6ay ila 1 sene arasında herhangi bir haşere sorunuzu yaşamanızın önüne geçiyoruz.