İzmir İngilizce Kursu

İzmir İngilizce Kursu

İngilizce Dünya da en çok ihtiyaç duyulan ve kullanımı olan önemli bir dil aile grubudur. Dünya da birçok kişi İngilizceyi iyi düzeylerde öğrenmeyi hedefleyerek gerek kariyer hayatında gerekse kültürel olarak ihtiyaç duymaktadır.

İngilizcenin öğrenmenin önemi her geçen gün artmaktadır. Bu doğrultuda alınması gereken eğitimin niteliği de önem arz etmektedir. Çeyrek asırlık deneyimiyle birçok öğrencinin İngilizce gelişimine önemli katkı sağlayana Akademik Yabancı Dil Kursları İzmir İngilizce kursu olarak Alsancak ta sizlere nitelikli eğitim programları sunmaktadır.

Akademik Yabancı Dil Kursları, yetişkinlere özgü geliştirilen ve aktüel konu içeriklerinin yer aldığı eğitim programlarıyla eğitim alan öğrencilerinin İngilizceyi doğru metotlarla öğrenmesini sağlamaktadır. İngilizce eğitimlerinde yetişkinlerden beklenen ileri seviyelerde akıcı konuşabilen yazabilen okuyabilen düzeye gelmeyi kolaylaştıran eğitim programları üzerinden ilerleme sağlanmaktadır. Eğitim materyalleri Kuruma ait olan Londra merkezli THE ACADEMIC PUBLISHING yayın evinden temin edilerek yetişkinlere yönelik müfredatı kapsamaktadır. Kaynaklar İzmir İngilizce Kursu Fiyatlarına dahil edilerek öğrenciye sunulmaktadır. Eğitim planlaması uzman eğitmenlerin inceleyerek planlaması neticesinde oluşturulmaktadır. Eğitimlerde amaç, planlanan eğitimin öğrencinin vakit kaybı yaşamadan hedefine yönelik olarak uygulanmasına yönelik oluşturmaktır. Alsancak İngilizce kursu olarak Akademik Yabancı Dil Kursu sürekli geliştirdiği eğitim modeliyle sizlerin İngilizce öğrenmenizi kolaylaştırmaktadır. Eğitimlerde 4 temel beceri olan READING, LISTENING, WRITING VE SPEAKING olarak İngilizceyi bütün yönleriyle geliştirmek hedeflenmektedir. İngilizcenin kendine özgü yapısını kavratmaya yönelik eğitim planlanmaktadır. İngilizce Dünya üzerinde yoğun kullanımı olan bir dil Aile grubu olmasından kaynaklı olarak çok zengin bir dildir. İngilizcenin kültürünü yapısını anlayarak kavrayarak ilerlemek çok önemlidir.

   Akademik Yabancı Dil Kursları eğitimlerinde öğrenciye salt GRAMMAR eğitimi uygulamak yerine daha çok İngilizcenin kendine özgü yapılarını Türkçeyle karşılaştırmalar yaparak kavratmaya yönelik eğitim planlamaktadır. Daha önce bünyesinde eğitim alan birçok Mühendis, Doktor, Avukat, Üst düzey yönetici gibi öğrenci gruplarına eğitim vererek İngilizce seviyelerini ilerletmelerine önemli katkı sağlayan kendine özgü eğitim planlamaktadır. İzmir İngilizce kursu fiyatları planlaması öğrencinin eğitim alacağı programa göre düzenlenmektedir.

Çeyrek asırlık deneyimiyle birçok öğrenci grubunun nitelikli eğitim almasına olanak sağlayan Akademik Yabancı Dil Kursları dil eğitiminin yanı sıra Ielts, Toefl, Gmat, Itep, Yds, Yökdil gibi yabancı dil sınavlarında da adından söz ettirmektedir. İzmir Ielts Kursu aramalarında tavsiye sıralamasında ön plana çıkmaktadır. İzmir in kalbi Alsancak ta sizlerin tercih ettiği önemli dil kursu olarak gösterilmektedir. Nitelikli eğitim sistemi ve kapsamlı yayınlarıyla öğrencilerinin aldığı eğitime göre İzmir İngilizce kursu fiyatları belirlenerek ileri düzeylere gelmeyi hedefleyen eğitim planlanmaktadır.