İzmir Lazer Epilasyon İçin Nasıl Hazırlanılmalıdır? Mayasante İzmir – Dr. Osman Baş

İzmir Lazer Epilasyon İçin Nasıl Hazırlanılmalıdır? Mayasante İzmir – Dr. Osman Baş

Lazer epilasyon yaptıracak kişi ilk önce iyi bir araştırma yaparak hem hijyenik olan hem de gerçekten işinde uzman kişileri bulmalı ve epilasyon yaptırmalıdır.

  Lazer epilasyon yaptıracak kişi ilk önce iyi bir araştırma yaparak hem hijyenik olan hem de gerçekten işinde uzman kişileri bulmalı ve epilasyon yaptırmalıdır. İzmir lazer epilasyon işlemi yapılmadan önce ıslak bir mendil ile epilasyon yapılacak bölge tüm kozmetiklerden arındırılmalıdır. 

O bölgedeki kıllar jilet veya tıraş makinası ile kısaltılmalı bu işlemi operasyondan üç gün önce de yapabilir. Lazer epilasyonda genelde ağrı olmaz ama çok hassas olan kişiler de bir saat öncesinde lokal olan anestezik kremler kullanılabilir. Bu epilasyon yapılacak bölgeyi rahatlatacaktır. İzmir lazer epilasyon her bütçeye uygun şekilde sunuluyor. Böyle kaliteli bir hizmetten yararlanmak isteyenler hemen iletişime geçebilir.

Dr. Osman Baş Kimdir? Evli midir? Kaç Çocuğu var…

img-20210916-013050.jpg

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk , orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında  Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır . 2004 tarihinden itibaren kendine ait  Özel Mayasante Polikliniğinde  medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir.

2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır. O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim , workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir. Ülkemizde akıllı dolgu olarakta bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Lazer Epilasyon Nedir?

 İzmir lazer epilasyon kadın ya da erkek fark etmez isteyen herkesin tüm vücudundaki veya sadece istediği bölgedeki tüylerin bir lazer ile kıl köklerinin yakılmasıdır. Bu operasyondaki asıl amaç tüyü değil kıl köklerini yakarak yok etmektir. Lazer ışınları kılların köküne tutularak tüy gelişimini sağlayan kök hücrelerin fonksiyonu bilerek bozulur. 

Bu şekilde tüylerin tekrar belirgin hale gelmesi engellenmiş olur. Lazer epilasyonda bazı belirleyici kriterler vardır. Kişinin ten rengi ve yapısı, tüy rengi ve de yapısı ile hormon bakımından sağlıklı olunması önemlidir. Burada tüy miktarı da belirleyici bir faktördür. Müşteri ile yapılan ilk görüşmede bu kriterler değerlendirilir ve cihaza hangi başlığın takılması gerektiği anlaşılır.

Lazer Epilasyon Kaç Seans Uygulaması Gerekir?

İzmir lazer epilasyon uygulaması için gelen kişiler ilk önce uygun mu değil mi bu açıdan değerlendirilir. Eğer lazer epilasyon için uygunsa kişi ortalama olarak 6 ila 8 seansta tüylerin çoğundan kurtulur. Hoşunuza gidecek bir sonuca ulaşırsınız. Fakat seans sayısı kıl yapısına veya hormonel durumlara göre değişebilir. 

Buda çok normaldir. Yaş ve cinsiyete göre, cildin rengine, kıl rengine ve lazer epilasyon sırasında kılların döngüsüne göre de seans sayısı değişebilir. Kıl kalınlığı ve yoğunluğu da bu noktada önemlidir. Ayrıca zamanında gidilmeyen seanslar kıl döngüsünü kaçırmanıza sebep olurken başarılı bir sonuç almayı da etkiler.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Epilasyon için kullanılan lazerler üçe ayrılır. Lazer epilasyon için mutlaka doğru lazer kullanılmalıdır. Kişiye uygun olan lazer yönteminin hangisi olduğuna uygulamanın öncesinde uzman doktorlar karar vermelidir. Değerlendirme yapılarak ve uygun operasyonla istenmeyen tüylerden ömür boyu kurtulmak artık çok daha kolaydır. 

İzmir lazer epilasyon fiyatları ile de müşterilerine kolaylık sağlıyor. Bu şekilde değerlendirilerek yapılan lazere epilasyon uygulamaları başarı ile sonuçlanıyor ve yan etki olma ihtimali yüksek ölçüde azalıyor. Bu da epilasyon yaptıran kadın veya erkek fark etmez herkesin son derece mutlu olmasını sağlıyor. Tüylerden ömür boyu kurtulmanın tek yolu lazer epilasyondur.

Lazer Epilasyon Fiyatları?

Lazer epilasyon son yıllarda çok kişinin yaptırdığı ve rahat ettiği bir uygulamadır. Kadın ya da erkek istediği bölgedeki istenmeyen tüylerini lazer epilasyon ile yok edebilir. İzmir lazer epilasyon fiyatları kişinin kıllarının yoğunluğuna ve lazer epilasyonu yaptırdığı ile göre de farklılık gösterebilir. Kadın veya erkekler buz ya da iğneli lazer tekniği ile tüm istemediği tüylerinden kolaylıkla kurtulabilir.
Lazer uygulamasından sonra yaklaşık 15-20 dakika o bölgeye buz uygulaması ile ya da hava ile soğutarak cildi rahatlatabilirsiniz. Herhangi bir kızarıklık veya şişlik durumunu ortadan kaldırır. Cildin toparlanması için de bölgeyi nemli olan mendiller ile silerek toparlanmasına yardımcı olunur. Lazer epilasyon yapılan bölge ilk 24 saatte sıcak su ile kesinlikle teması olmamalıdır. İzmir lazer epilasyon fiyatları ile çok cazip seçenekler sunuyor.

www.mayasanteizmir.com/izmir-lazer-epilasyon hakkında bilgi için hemen tıklayın.