Kar tatili için nereye gidilir?

Kar tatili için nereye gidilir?

Kış döneminin en güzel dönemlerinden biri bembeyaz bir ambiyansla geçen kar tatilleridir.

Kış döneminin en güzel dönemlerinden biri  bembeyaz bir ambiyansla geçen kar tatilleridir.

Kar tatili ile yeni bir enerjiye bürünür ve neşeleniriz bu süreci harika bir tatille de taçlandırabiliriz. Özellikle çocukların mutluluğunu artıran bu kar tatili onların enerjilerini atmalarına, eğlenmelerine ve yeni bir döneme hazırlanmalarına olanak tanır. Aynı zamanda aileler için de bu dönem yeni deneyimlere ve neşeli geçecek birkaç güne imkan tanır. Kar tatili için özellikle şehre yakın olmasıyla akla gelen ilk lokasyonlardan biri Kartepe olmaktadır. Bursa, Bolu, Ilgaz, Kayseri ve Erzurum’da kar tatili denildiğinde anımsanan ilk lokasyonlar arasında yer almaktadır.

Popüler kayak merkezleri nelerdir?

Kayak merkezlerinin en popüler olanları Sarıkamış Kayak Merkezi, Palandöken Kayak Merkezi, Kartalkaya Kayak Merkezi, Erciyes Kayak Merkezi, Uludağ Kayak Merkezi ve Kartepe Kayak Merkezi olmaktadır. Bu güzide kayak merkezlerinde eğlenceli deneyimler yaşayabilir ve profesyonel hocalar eşliğinde kayak dersi alabilirsiniz. Bu merkezlerde kayak için gerekli olan kıyafet ve eşyalarınızı kiralamanız ya da satın almanız mümkün olmaktadır.

Kar tatili ne zaman yapılır?

Kar tatili Aralık ayının başlamasıyla sezonunu açar Mart ayının sonuna kadar devam eder. Bu nedenle kar severler heyecanla kar yağışını ve kar tatilini beklemektedir. Yeni bir enerji ve mutluluk sağlayan bu hava koşulu başta çocuklar olmak üzere insanların sevinmesine yol açar.

Kayak Otelleri

Kış tatili denildiğinde akla ilk gelen otel kategorisi Kayak Otelleri olmaktadır. Kayak Otellerinin ise en popüler lolasyonları Kartepe, Uludağ, Erzurum, Erciyes ve Bolu olmaktadır. Kayak otellerinde karın keyfini doyasıya yaşarken ve tüm enerjinizi atarken ailenizle güzel anılar biriktirme imkanı yaşarsınız. Günün yorgunluğunu ise konforlu bir şekilde konaklayarak ve sıcak içeceklerinizi yudumlayarak atabilirsiniz.

Erciyes Kayak Otelleri

Kasım ayı itibariyle tatilinizi planlamaya başlayabileceğiniz Erciyes Kayak Otellerinde harika bir kış tatili gerçekleştirebilirsiniz. Tüm zorluk derecelerine uygun pistlerinin bulunmasıyla her kar seveni mutlu edebilen Erciyes Kayak Merkezinde tüm kar aktivitelerini gerçekleştirebilirsiniz. Konforlu bir tatil imkanı sunan Erciyes Kayak Otelleri ise hem bölgenin kültürünü tanıma hem de bölgeye ait damak çatlatan lezzetleri deneyimleme fırsatı bulabilirsiniz.

Uludağ Kayak Otelleri

Her mevsim başka bir güzelliğe bürünen Uludağ, kar yağışının gerçekleşmesi ve beyaza bürünmesiyle en popüler dönemini yaşamaya başlar. En çok tercih edildiği dönem ise Ocak ve Şubat ayları olmaktadır. Hem çocukların hem de yetişkinlerin harika bir kış tatili geçirebileceği Uludağ Kayak Otelleri her bütçeye ve zevke uygun alternatifler sunmasıyla da dikkat çekmektedir. Uludağ Kayak Otellerinde kar sporları kış tatilini renkli ve unutulmaz hale getirebilirsiniz. Otellerin SPA, Türk hamamı ve sauna gibi alanlarından yararlanarak günün yorgunluğunu atma fırsatı yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda TatilBudur’un Uludağ Kayak Turlarına da katılarak kısa bir kış tatili gerçekleştirebilir ve unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Palandöken Kayak Otelleri

Kış tatili sevenlerin gözdesi olan Palandöken, kayakta ekstrem sporlar yapmayı sevenler için de ideal bir zemin hazırlıyor. Her bütçeye hitap eden ve taksitli ödeme seçenekleriyle kolaylıklar sunan Palandöken Kayak Otelleri sevdiklerinize unutulmaz bir tatil için sizleri bekliyor. Palandöken Kayak Otelleri’nde bulunan spa, Türk hamamı, kapalı havuz gibi hizmetlerden yararlanarak yoğun günün yorgunluğunu atmanıza ve enerjinizi yenilemenize de fırsat tanıyor.